• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye🤦🏻‍♀️

Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime:KK68:

40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..

Yaşasın 13. Takım:KK71::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım senin başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰🥰
Ne güzel duygular bunlar 42 falan değil 44 bile hayal benim için inşallah o günleri görürüm 46 da olmuyor 48 kalıba göre o da LCW de başka yerde 54 anca😒😔😔
Aynı şeyi bende düşündüm tartilayimda acil eylem plani yapmak gerekebilir :KK70:

Ben tartılmadım bugün çünkü hem geç kaldım işe hem de çok ödemliydim korktum canım sıkılacak diye

Fakaaaat bu sabah ilk övgümü aldım inceliyorsun baya toparlandın dedi bı arkadaşım 🥰🥰 umudum geri geldi bence bu hafta ben 119 u görürüm gibi inşallah 🙏

Gene de bu iki gün sıkıp garantiye almalı 🧐🧐

Ayşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa
Ay canım ben de öyleyim yaa noldu dolunaya mi denk geldi gene ama valla isyan edicem artık yaaa🙄🙄

Du bakim dolunay mi var bol bol su icicez exortim 4 lt ben hedefliyorum 3-3.5 da sen iç başka yolu yok ama dolunay varsa risk söyliyim inşallah tartıya kadar geçer 😒😒

Canım senin başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰🥰
Ne güzel duygular bunlar 42 falan değil 44 bile hayal benim için inşallah o günleri görürüm 46 da olmuyor 48 kalıba göre o da LCW de başka yerde 54 anca😒😔😔

Ben tartılmadım bugün çünkü hem geç kaldım işe hem de çok ödemliydim korktum canım sıkılacak diye

Fakaaaat bu sabah ilk övgümü aldım inceliyorsun baya toparlandın dedi bı arkadaşım 🥰🥰 umudum geri geldi bence bu hafta ben 119 u görürüm gibi inşallah 🙏

Gene de bu iki gün sıkıp garantiye almalı 🧐🧐

Ay canım ben de öyleyim yaa noldu dolunaya mi denk geldi gene ama valla isyan edicem artık yaaa🙄🙄

Du bakim dolunay mi var bol bol su icicez exortim 4 lt ben hedefliyorum 3-3.5 da sen iç başka yolu yok ama dolunay varsa risk söyliyim inşallah tartıya kadar geçer 😒😒
Exorticim ben de bu gün 3 litre su içmeyi koydum kafaya.
Bir de yeşilçay 2 kupa.
Bakalım ödemler gidecek mi.
Ama hakkten ödem. Spor yaptım kaçamak yok.
Bu neyin artısı anlamadım.

ada81 ada81 nereeesin göremiyorum seni menü yok selam sabah yok özledim seni
Umarım kaçamak yapmışsındır da ondan utanıp gelmiyorusndır canım :KK72:
@gitsinkilolar02 anacım senle ortaktık hiç yoksun cumadan beri tek başıma kaldım ya burada
merhaba canım , birkaç gündür çok yoğundum uğrayamadım birazda halsizlik var çok yorgun hissediyorum kendimi spor dahi yapamıyorum.. bu sabah kan vermeye gittim.. Aile hekimine de ayrıca sinir oldum 7 ay önce tahlil yaptırmıştım bana diyor ki b12 ye gerek yok d vitamine gerek yok.. Anlatıyorum hocam kendimi halsiz yorgun hissediyorum çok unutkan oldum diyorum ... havadandır diyor ayyyy:KK62::KK62::KK62::KK62: artık neye baktı neyi işaretledi bilmiyorum yarın sonuçları alacam......

Adaaaaa nerdesin anacım
Kaçgündür yoksun umarım herşey yolundadır gözüm seni aradı hep
bol bol kaçamak yapıp artılarla geldin hemi :dua::sampiyon::rolleyes: 55 55 55

bu aralar tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım tek başıma başaramıyorum biraz onunla yol alsam vucudum alışsa yine kendim götürürüm diye düşünüyorum :KK51: :KK51: çok açlık hissediyorum doymuyorum yalan değil bu aralar diyette yapmamıyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim ... cumartesine randevu almayı düşünüyorum :KK51::KK51:

Adaaaaa nerdesin anacım
Kaçgündür yoksun umarım herşey yolundadır gözüm seni aradı hep
bol bol kaçamak yapıp artılarla geldin hemi :dua::sampiyon::rolleyes: 55 55 55
valla öyle oldu canım diyetisyene başlamasam yol alamıyacağımı düşünüyorum doymuyorum hep bir açlık var...

merhaba canım , birkaç gündür çok yoğundum uğrayamadım birazda halsizlik var çok yorgun hissediyorum kendimi spor dahi yapamıyorum.. bu sabah kan vermeye gittim.. Aile hekimine de ayrıca sinir oldum 7 ay önce tahlil yaptırmıştım bana diyor ki b12 ye gerek yok d vitamine gerek yok.. Anlatıyorum hocam kendimi halsiz yorgun hissediyorum çok unutkan oldum diyorum ... havadandır diyor ayyyy:KK62::KK62::KK62::KK62: artık neye baktı neyi işaretledi bilmiyorum yarın sonuçları alacam......
Ay kıyamam çok geçmiş olsun sen güzel sağlıklı beslen biliyorsun zaten geçen sene de böyle oluyordun sonra ilaçlarını alınca kendine gelmiştim dikkat et yine kabızlıkla uğraşma :(

bu aralar tekrar diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım tek başıma başaramıyorum biraz onunla yol alsam vucudum alışsa yine kendim götürürüm diye düşünüyorum :KK51: :KK51: çok açlık hissediyorum doymuyorum yalan değil bu aralar diyette yapmamıyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim ... cumartesine randevu almayı düşünüyorum :KK51::KK51:
Dönem dönem hepimiz öyle oluyoruz.
Kalori hesabıyla diyeti denedin mi? Çok basit, ve çok eğlenceli ve kesin sonuç 👍

Ay kıyamam çok geçmiş olsun sen güzel sağlıklı beslen biliyorsun zaten geçen sene de böyle oluyordun sonra ilaçlarını alınca kendine gelmiştim dikkat et yine kabızlıkla uğraşma :KK43:
sağol canım :KK200::KK200::KK19: yarın bi sonuçlar çıksın bakalım nediyecek ilaçlarımı alırsam toparlarım inşallahhh:dua::dua::dua:

Dönem dönem hepimiz öyle oluyoruz.
Kalori hesabıyla diyeti denedin mi? Çok basit, ve çok eğlenceli ve kesin sonuç 👍
yok canım hiç denemedim , öyle hesap kitap beni yorar iki gün sonraaa amannn yemişim hesabı kitabı derim hahahaha:olamaz::KK70::KK70::KK70: beni diyetisyen paklar

Kan değerlerin düştüyse, bitkinlik ve yeme isteğinin sebebi de odur bence, sonuçlardan anlaşılır
evet , artık dr hangi değerlere baktıysa bişey söylüyorum ona gerek yok buna gerek yok dedi... yarına neye bakmış heyecanla bekliyorum :olamaz::olamaz: hocam , diyetisyene gidecem bütün tahlillere bakın diyorum , bu aralar bi yere gitmeyin evde oturun diyor

Back
X