• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Perşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom - sal
3 zeytin

Ara 13.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir

Öğlen 16.00
2 kepçe tarhana
Bol salata
1.5 üçgen karpuz

Akşam 19.00
1 büyük kase yoğurt

1 yeşil çay
1.5 litre nane 🍋 salatalıklı su
1 litre su

30 dk Leslie
30 dk yürüyüş
Menün çok güzel ama keşke akşama bir şeyler yeseydin canım spor da çok güzel

Hoşgeldin ortağım iyiyiz sen nasılsın? Yürüyüşe çıkmıştım yarım saat yürüyüp geldik ailece. Sen neler yaptın yediklerine dikkat edebildin mi?
Hosbuldumm canım benim 😍😍😘😘iyiyim şükür yorgunum biraz anne evinde ne kadar dikkat edilebilirse ettim valla 🤗🤗😁😁😁😀yaş kaç olursa olsun kilo ne kadar olursa olsun hala yok yok bisey yemedin aç açına olmaz modundalar😂😂😂😎😎ahhh bu anneler😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

İyi geceler canlarım...Size mezuniyetten önceki son menümü yazıyorum, çok duygulandım şimdi:KK42: 6.5 aydır menü yazmaya öyle alıştım ki sanırım bundan sonra da yazmadan duramam😃

13.00
1 haşlanmış yumurta
Çeyreğin çeyreği ekmek ( bu ifademi özleyeceksiniz😄)
Domates salatalık

16.30
Biberiyeli çay

18.00
1 tabak mercimek çorbası
1 ısırım kıymalı pide(gerisini tartıdan sonra yarın yiyeceğim)
1 çatal karpuz
2 kaşık soğan pervazı

23.30
Rezene çayı

3 litre su, 1,5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş

Evveet, yarına bomba gibi hazırım:rolleyes:
Hem de eski bombalardan değil, bu sefer atom bombası atacağım size, herkes siperini alsın...
🚀🚀🚀
Bildirimim biraz gecikebilir, merak etmeyin kızlar 🙋

İyi geceler canlarım...Size mezuniyetten önceki son menümü yazıyorum, çok duygulandım şimdi:KK42: 6.5 aydır menü yazmaya öyle alıştım ki sanırım bundan sonra da yazmadan duramam😃

13.00
1 haşlanmış yumurta
Çeyreğin çeyreği ekmek ( bu ifademi özleyeceksiniz😄)
Domates salatalık

16.30
Biberiyeli çay

18.00
1 tabak mercimek çorbası
1 ısırım kıymalı pide(gerisini tartıdan sonra yarın yiyeceğim)
1 çatal karpuz
2 kaşık soğan pervazı

23.30
Rezene çayı

3 litre su, 1,5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş

Evveet, yarına bomba gibi hazırım:rolleyes:
Hem de eski bombalardan değil, bu sefer atom bombası atacağım size, herkes siperini alsın...
🚀🚀🚀
Bildirimim biraz gecikebilir, merak etmeyin kızlar 🙋
Sen yine yazmaya devam et canım buraya. Sen böyle şeyler söylediğine göre baya kilo gitmiş demek ki:) takıma can suyu olur belki iki haftadır modumuz düşük eskisi gibi paylaşım yok. Umarım toparlarsınız kızlar kendinizi

Sen yine yazmaya devam et canım buraya. Sen böyle şeyler söylediğine göre baya kilo gitmiş demek ki:) takıma can suyu olur belki iki haftadır modumuz düşük eskisi gibi paylaşım yok. Umarım toparlarsınız kızlar kendinizi
Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız🚀🚀🚀

Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız🚀🚀🚀
Bu hafta ortağım olmadığına sevineyim o zaman :) yerle bir olabilirdim:) herkes burada kendince kupaları kaldırırken ben başka bir kulvarda yarışıyordum salıdan sonra toparlamaya başladım artık ne kadar olduysa:)

Dün kısır yedim yani çarşamba akşamı umarım yarına etkisi olmaz. Kiraz sapı kaynattım üzerine de yeşil çay içiyorum şuan. Bugün tartıda az biraz artıdaydım. Umarım kısırın etkisidir. Bir daha diyet işi bitene kadar kısır yemeyeceğim resmen strese giriyorumm :olamaz::olamaz:

Dün kısır yedim yani çarşamba akşamı umarım yarına etkisi olmaz. Kiraz sapı kaynattım üzerine de yeşil çay içiyorum şuan. Bugün tartıda az biraz artıdaydım. Umarım kısırın etkisidir. Bir daha diyet işi bitene kadar kısır yemeyeceğim resmen strese giriyorumm :olamaz::olamaz:
Pazar pazartesi falan yersen etkisi kalmaz kaptan. İnsanın canı istiyor arada ye sen yine de:)

Alsaydın kaptan ben bir ara iki tabak kısır yiyip eksi çıkmıştım:) :)

Yok canım yaaaa beni çok etkiliyor. Kısır yedikten sonra tartılınca şoka giriyorum. O kadar durum vahim. Düşün artık çarşamba yedim cumaya endişeleniyorum.

Bu hafta ortağım olmadığına sevineyim o zaman :) yerle bir olabilirdim:) herkes burada kendince kupaları kaldırırken ben başka bir kulvarda yarışıyordum salıdan sonra toparlamaya başladım artık ne kadar olduysa:)
Olur mu ortim, beraber zirve yapardık:KK66:
Baktın ki ortalık kızışıyor, sen de tutuştun herhalde 🤗

Back
X