Domates,salatalık demek istemiş sanırımdom sal ne?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Domates,salatalık demek istemiş sanırımdom sal ne?
Şimdi anladım :)Domates,salatalık demek istemiş sanırım![]()
Menün çok güzel ama keşke akşama bir şeyler yeseydin canım spor da çok güzelPerşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Dom - sal
3 zeytin
Ara 13.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir
Öğlen 16.00
2 kepçe tarhana
Bol salata
1.5 üçgen karpuz
Akşam 19.00
1 büyük kase yoğurt
1 yeşil çay
1.5 litre nanesalatalıklı su
1 litre su
30 dk Leslie
30 dk yürüyüş
Hosbuldumm canım benimHoşgeldin ortağım iyiyiz sen nasılsın? Yürüyüşe çıkmıştım yarım saat yürüyüp geldik ailece. Sen neler yaptın yediklerine dikkat edebildin mi?
Sen yine yazmaya devam et canım buraya. Sen böyle şeyler söylediğine göre baya kilo gitmiş demek ki:) takıma can suyu olur belki iki haftadır modumuz düşük eskisi gibi paylaşım yok. Umarım toparlarsınız kızlar kendiniziİyi geceler canlarım...Size mezuniyetten önceki son menümü yazıyorum, çok duygulandım şimdi6.5 aydır menü yazmaya öyle alıştım ki sanırım bundan sonra da yazmadan duramam
13.00
1 haşlanmış yumurta
Çeyreğin çeyreği ekmek ( bu ifademi özleyeceksiniz)
Domates salatalık
16.30
Biberiyeli çay
18.00
1 tabak mercimek çorbası
1 ısırım kıymalı pide(gerisini tartıdan sonra yarın yiyeceğim)
1 çatal karpuz
2 kaşık soğan pervazı
23.30
Rezene çayı
3 litre su, 1,5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş
Evveet, yarına bomba gibi hazırım
Hem de eski bombalardan değil, bu sefer atom bombası atacağım size, herkes siperini alsın...
Bildirimim biraz gecikebilir, merak etmeyin kızlar![]()
Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınızSen yine yazmaya devam et canım buraya. Sen böyle şeyler söylediğine göre baya kilo gitmiş demek ki:) takıma can suyu olur belki iki haftadır modumuz düşük eskisi gibi paylaşım yok. Umarım toparlarsınız kızlar kendinizi
Bu hafta ortağım olmadığına sevineyim o zaman :) yerle bir olabilirdim:) herkes burada kendince kupaları kaldırırken ben başka bir kulvarda yarışıyordum salıdan sonra toparlamaya başladım artık ne kadar olduysa:)Evet, inşallah yarın gözlerinize inanamayacaksınız![]()
Pazar pazartesi falan yersen etkisi kalmaz kaptan. İnsanın canı istiyor arada ye sen yine de:)Dün kısır yedim yani çarşamba akşamı umarım yarına etkisi olmaz. Kiraz sapı kaynattım üzerine de yeşil çay içiyorum şuan. Bugün tartıda az biraz artıdaydım. Umarım kısırın etkisidir. Bir daha diyet işi bitene kadar kısır yemeyeceğim resmen strese giriyorumm![]()
Pazar pazartesi falan yersen etkisi kalmaz kaptan. İnsanın canı istiyor arada ye sen yine de:)
Alsaydın kaptan ben bir ara iki tabak kısır yiyip eksi çıkmıştım:) :)Öyle çok yapmışım ki resmen ordu doyar. Bu akşam evdekiler yine kısır yedi ben korkumdan bir lokma bile alamadım.![]()
![]()
![]()
Yazamadım hiç iyi şeyler değildi bu gün diyetisyenime kavuştum çok şükür yarın yeni diyetime başlıyorum inşallah
Alsaydın kaptan ben bir ara iki tabak kısır yiyip eksi çıkmıştım:) :)
Olur mu ortim, beraber zirve yapardıkBu hafta ortağım olmadığına sevineyim o zaman :) yerle bir olabilirdim:) herkes burada kendince kupaları kaldırırken ben başka bir kulvarda yarışıyordum salıdan sonra toparlamaya başladım artık ne kadar olduysa:)
Tek hatırladığım marbling ve Berceste durmadan kupa kaldırıp duruyorlardıKızlar geçmişte bilmem gereken bir şey var mı? Çok birikti ve okuyacak zamanım yok şuan.