- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
ya aslında o gofreti 2 gün önce almışlardı. Öyle çekmecemde duruyordu. Bugün bana ödül olsun dedimdi:))))Kaçamak yapacağını önceden bildiren biri(!) Peki neden kaçamak yapıyorsun? Ne gerek var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında o gofreti 2 gün önce almışlardı. Öyle çekmecemde duruyordu. Bugün bana ödül olsun dedimdi:))))Kaçamak yapacağını önceden bildiren biri(!) Peki neden kaçamak yapıyorsun? Ne gerek var?
Kuru meyve bu hafta ben çok tükettim.Geçen hafta da ben kaçamaksız çok az vermiştim canım. Takılma böyle şeylere. Haftaya daha çok gider. Bak mesela bu hafta ben kaçamak yaptım ama kilo verdim. Yalnız bu hafta hiç meyve tüketmedim. Hem kuru hem de taze meyve. Sadece bir kez sütün içine yulaf ve muz katıp smothie yaptım. Onun haricinde meyve tüketmedim. Bol protein vardı menülerde. Belki onun etkisidir. Meyve tüketimine dikkat edin. Sağlıklı gibi görünüyor ama faydasından çok zararı oluyor kilo verme döneminde. Şuan tatlı isteğim bile yok.
Kurutulmuş kiraz sapı mı kaptanım.Bu arada her gün bir fincan kiraz sapı içmeye karar verdim. Sanırım işe yarıyor. Yoksa bir günde 1,2 kilonun başka açıklaması olamaz.
Maşallah Ayşehülcüm harikasın.Aysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu
Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr
Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
![]()
Ayşegül bacım ne yaptın öyle maşallah
Kaptanım, bireysel sıralamaya mezun olanlar giremiyor muAysegul 6666 yaaaa keşke memlekete gitmek zorunda kalmasaydın. Bireysel sıralamada birinci sıraya oturacaktın. Ne güzel olurdu
![]()
Waoowww....Tam mezuniyete ve sana yakışır bir kapanış olmuş canım..Aysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu
Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr
Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
![]()
Mükemmel sonuç. Bu haftaki menünü aynen uygulamayı düşünüyorum. Tebrik ederimAysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu
Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr
Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
![]()
Harikasın canisi yaa maşallah sübhanallah sana 30 kiloooo dile kolayyyyyAysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu
Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr
Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
![]()
Eee peki haftaya mezun olsun teoride yani.. mezun demeyelim n'olacak maksat takım birinci versinAysegul 6666 yaaaa keşke memlekete gitmek zorunda kalmasaydın. Bireysel sıralamada birinci sıraya oturacaktın. Ne güzel olurdu
![]()
Ayşegül bacım ne yaptın öyle maşallah
Oyy maşallah canım sana ya.30kg ne demek ya.Tebrik ederim canım ya.
Teşekkür ler kızlar, bu hafta hem 1.5 saat yürüyüş yaptım çoğunlukla, hem de valiz eşya hazırlama koşturmam vardı, yediklerime de 1 gün dışında dikkat ettim, ekstradan rezene çayı içtim çoğu günler, bide kaç haftadır yerimde sayıyordum, sanırım toplu ödem attım birazda.Maşallah Ayşehülcüm harikasın.
30 kg müthiş. Darısı hepimize.
Bu süreçte gösterdiğin azim için seni kutluyorum.
Hepimize örneksin
Ayşegül bu hafta ne yemisti ya?? Daha doğrusu yememiştiMükemmel sonuç. Bu haftaki menünü aynen uygulamayı düşünüyorum. Tebrik ederimMezuniyet için de ayrıca tebrikler. Darısı benim başıma.
Liste 2 ayda bir yapılıyo, sanırım sonraki temmuzun 10 u gibiydi, emin değilimEee peki haftaya mezun olsun teoride yani.. mezun demeyelim n'olacak maksat takım birinci versinolmaz mı??
Aysegul 6666
Çok çok tebrik ederim. İşte gerçek bir başarı hikayesiAysegul 6666 ya yakışır bi final olsun istemiştim, şükür oldu
Geçen hafta 69.2
Bugün. 66.4
Fark. -2800 gr
Diyete başlama: 2 Aralık- 96.4
13.takıma giriş: 12 Aralık- 92.5
Mezuniyet: 19 Haziran- 66.4
![]()
Öncelikle hoşgeldin canım. Günlük olarak menülerimizi paylaşıyor içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu yazıyoruz. Eğer istersen bizim takımımızın başlattığı bir akım var kitap okuyorsan gönüllülük esasına dayalı olarak kaç sayfa okuduysan paylaşabilirsin. Bu zorunlu değil güzel bir akım başlatılmıştı grupta:) tartı günümüz cuma zaten biliyorsun. Başka aklıma gelen bir şey yok şu an olursa takımda yazarız zaten:)Merhaba arkadaşlar. Değişen birseyler var mı bilmiyorum. İlk sayfada menüleri paylaşmak için bir linkten bahsediliyor. Genel anlamda kaçırdığım noktalar var mı varsa bi aydinlatirmisiniz. Teşekkürler![]()
Sağlık olsun canım zaten son bir haftan kaldı sonrasında rahatlayabilirsin. Zorlu bir yıl geçirdin sınav pandemi vs derken. Sınav önemli bir sınav geleceğini şekillendirmende yardımcı olacak ama kendini bunaltacak düşüncelerden kaçınmaya çalış olur mu? Hayatımızın her noktasında sınavlar var ve hep olacak bu sınavlarda da kendini ve duygularını en iyi kontrol edebilenler başarılı olacak. Son bir iki gün artık kendine yüklenme bu zamana kadar ne yaptıysan onun meyvesini yiyeceksin. Eksik ya da unutmuş olduğunu düşündüğün şeyler varsa tekrar etmeye çalış yeni bir şey öğrenmeyi deneme. Biz sana güveniyoruz sen de kendine güven ve sınavın çok güzel geçsin. Güzel bir ömür seni bekliyor sınavında başarılar diliyorumgeçen hafta:84
bu hafta:84.6
hanımlar sabahları verimli çalışamıyorum gece çalışmaya başladım uyku düzenimi değiştirince diyette de sorun yaşadım spor zaten yok kusura bakmayın bu hafta ne olur bilmiyorum korumaya çalışacağım kilo veremem de![]()
Hoşgeldin. Bende Hatice.Kullanıcı Adı: Eliya
İsim (İsteğe Bağlı ): Eliya
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 162
Kilonuz: 83.8
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Hamilelikler ve sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı yaşlanmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.