• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nerelerdesiniz kimseden ses yok iyice dağıldık herhalde bu hafta:KK43:
Bugun temizlik yaptım, sporumu erken yaptım.. anca gelebildim canım. Gelirken de dedim ki bı bakayim geçmiş birikmistir ama nerdeee bişey birikmemis.. dünde böyleydi.. sakinlerdeyiz..🙂
Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum🥰🥰🥰
Hayırlı yolculuklar canım.. iyi tatiller❤️🌺

iyi akşamlar ❤️🌺

Aç karnına bitki çayı
Saat 11.30 da 3 yk yumurta salatası bol yesillikli, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı, baharatlı lor peyniri, 5 adet zeytin
16.00 da 1 adet biber dolması, 1 yk yumurta salatası, domates, salatalık, peynir, 1 yk lor, 5 zeytin..

Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 20. Gün (100 mekik, 100 squat, 25 sn. Plank, 100 ich bacak, 100 göğüs)+ temizlik (dip kiyi köşe, kapılar vs..)
Şimdiye kadar 2 lt oldu şu 3 u bulur. Kitap okumadım şimdi okuyacağım yazarım okuyunca.. yoruldum şaka maka😰😰

20.06.2020

Kahvaltı saat 11
2 sosis domates soslu
maydanoz dereotu
2 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Saat 16.30
2 dilim tam buğday ekmekle Kaşarlı tost
1 soda

Aksam saat 20:00
3 kaşık tavuk sote
5 kasik yesil mercimek salatasi

Saat 22.30
Yeşil çay

2 litre su
49 dk orta tempo yürüyüş
50 sayfa kitap

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; kavurmalı yumurta
Peynir
Domates,salatalık
Zeytin salatası
Ara öğün 16.00; maydonuz,limon ve salatalıklı smoothie
Akşam 18.30; zeytin yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim t.b ekmeği
Su 2 litre
1 saat spor
afiyet olsun güzel bir menü olmuş 🌹
iyi akşamlar ❤🌺

Aç karnına bitki çayı
Saat 11.30 da 3 yk yumurta salatası bol yesillikli, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı, baharatlı lor peyniri, 5 adet zeytin
16.00 da 1 adet biber dolması, 1 yk yumurta salatası, domates, salatalık, peynir, 1 yk lor, 5 zeytin..

Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 20. Gün (100 mekik, 100 squat, 25 sn. Plank, 100 ich bacak, 100 göğüs)+ temizlik (dip kiyi köşe, kapılar vs..)
Şimdiye kadar 2 lt oldu şu 3 u bulur. Kitap okumadım şimdi okuyacağım yazarım okuyunca.. yoruldum şaka maka😰😰
👍 afiyet olsun.
İyi akşamlar arkadaşlar ☺Benim bugğnkü menüm:
Sabah(8.00)
2 kaşık muhlama
Yarım servis tabağı kadar soğan kavurmalı yumurta 😋😋(en sevdiğim)
Peynir salatalık
1 dilim tb ekmek

öğlen 14 gibi
3 çiğ köfte

akşam19.00
1 servis kaşığı et sote 1 dilim tb ekmek
Ayran salata

2,5 lt su 6 bin adım
afiyet olsun muhlama çok severim sporla erimistir sanırım 😉

Back
X