- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorumKızlar nerelerdesiniz kimseden ses yok iyice dağıldık herhalde bu hafta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorumKızlar nerelerdesiniz kimseden ses yok iyice dağıldık herhalde bu hafta![]()
İyi yolculuklar canım ya varınca haber et:)Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum![]()
İyi yolculuklar cnm, kazasız belasız gidin inşallahBen yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum![]()
Bugun temizlik yaptım, sporumu erken yaptım.. anca gelebildim canım. Gelirken de dedim ki bı bakayim geçmiş birikmistir ama nerdeee bişey birikmemis.. dünde böyleydi.. sakinlerdeyiz..Kızlar nerelerdesiniz kimseden ses yok iyice dağıldık herhalde bu hafta![]()
Hayırlı yolculuklar canım.. iyi tatillerBen yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum![]()
Selam canım bende burdayım mesajlarınızı okuyup kaçıyorum teli elime almaya pek fırsatım olmuyor :)Kızlar nerelerdesiniz kimseden ses yok iyice dağıldık herhalde bu hafta![]()
Hayırlı yolculuklar canım güzeel bir tatili hak ettin :)Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum![]()
afiyet olsun güzel bir menü olmuşİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; kavurmalı yumurta
Peynir
Domates,salatalık
Zeytin salatası
Ara öğün 16.00; maydonuz,limon ve salatalıklı smoothie
Akşam 18.30; zeytin yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim t.b ekmeği
Su 2 litre
1 saat spor
iyi akşamlar ❤
Aç karnına bitki çayı
Saat 11.30 da 3 yk yumurta salatası bol yesillikli, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı, baharatlı lor peyniri, 5 adet zeytin
16.00 da 1 adet biber dolması, 1 yk yumurta salatası, domates, salatalık, peynir, 1 yk lor, 5 zeytin..
Spor; 40 dk kardiyo, spor programı 20. Gün (100 mekik, 100 squat, 25 sn. Plank, 100 ich bacak, 100 göğüs)+ temizlik (dip kiyi köşe, kapılar vs..)
Şimdiye kadar 2 lt oldu şu 3 u bulur. Kitap okumadım şimdi okuyacağım yazarım okuyunca.. yoruldum şaka maka![]()
afiyet olsun muhlama çok severim sporla erimistir sanırımİyi akşamlar arkadaşlar ☺Benim bugğnkü menüm:
Sabah(8.00)
2 kaşık muhlama
Yarım servis tabağı kadar soğan kavurmalı yumurta(en sevdiğim)
Peynir salatalık
1 dilim tb ekmek
öğlen 14 gibi
3 çiğ köfte
akşam19.00
1 servis kaşığı et sote 1 dilim tb ekmek
Ayran salata
2,5 lt su 6 bin adım
İyi yolculuklar.Ben yoldayım, Kahramanmaraş a gidiyorum![]()
Tam erimemiş olabilirafiyet olsun güzel bir menü olmuş
afiyet olsun.
afiyet olsun muhlama çok severim sporla erimistir sanırım![]()
Geldim canım akşam 9 gibi, şimdi gördüm mesajını, teşekkür ederimİyi yolculuklar canım ya varınca haber et:)
Matematik çok zormuş heralde inşallah çok üzülmez çocuklar
Sevindim canım:) oğlunun sınavı nasıl geçmiş? Sen okul açılana kadar kalacak mıydın orada?Geldim canım akşam 9 gibi, şimdi gördüm mesajını, teşekkür ederim![]()
Geçmiş olsun canımGeldim canım akşam 9 gibi, şimdi gördüm mesajını, teşekkür ederim![]()
Sen yine iyi kurtarmışsın ben yediğimi yazamıyorum bileTam erimemiş olabilirhafta sonu maalesef az da olsa kaçamak oluyor