• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız eskidennbana polyana derlerdi şöyle lise zamanı falan. 2016 da tepetaklak oldum çıkamıyorum bu karamsarlıktan ne yapayım :) 1 2 kankim olsa çıkıcam sanki bir de şu korona bitse...

İstersen ben senin kankin olurum :KK36::KK36:

keşke yakında da olsam ama :KK51:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım haftasonunu hatırlamıyorum pek ama tek lokma kaçamağım yok meyve de dahil olmak üzere onu biliyorum. pazar akşamı babalar günü yemeğini ben yaptım ekmeksiz tepsi kebabı (sadece etinden ve biraz soğan) yarım litre ayran salata ve 3-5 çatal ezme (acılı domates ezmesi var ya ondan) yedim. bi de çay içtim üstüne kapattım meyve yediler ben yemedim bir çatal bile

haftasonu iyi ama cuma :KK43: bu hafta cuma günü salmamalıyım:KK43: cuma simit yedim sabah hem de iki tane :oha: öğlen kebap yedim (ekmeksiz) ıvız zıvır atıştırmalık yedim falan akşam yemeğinde ne yedim hatırlamıyorum ama o gün dikkat etmedim onu biliyorum:KK14:

Dünkü menüm

Kahvaltı yok maalesef iş yerinde sütlü şekersiz neskafe içtim

Ara
Sade türk kahvesi
yarım kilo kiraz :olamaz:

Ara
avuç içi kadar (bu sefer porsiyon kontrolü yaptım çok şükür :dua:) çiğ kuruyemiş (ceviz-badem-osmaniye fıstığı:KK200:-fındık)

Akşam
100 gr hindi fileto
3 köfte
marul salatası (az yağlı)

Spor yok.
Su 3 lt

Bu sabah spor yaptım ama :KK8: hem de 40-45 dk :KK6:
Allah daim etsin :dua:

kızlar aktif olun accuk yaa :KK53::KK19:

ben bu gece 3te uyandım uyuyamadım bi daha 4 buçuğa kadar debelendim açlıktan:KK45: 4 buçukta kahvaltı ettim 2 tane tam buğday krep 2 çatal süzme peynir 1 çay kaşığı kahvaltılık sos yedim. şekersiz kahvemi içtim. sonra tam buğdaydan ekmek hamurumu yaptım. sonra başladım spora. 30 dakika leslie boosted walk videosunu yaptım 12 dakika bölgesel çalıştım (30 günde kilo ver programı 1.gün) sonra da duş alıp uyumuşum geç kaldım işe :KK70::KK70:

yine de mis gibi başladı gün valla :21::21:

IMG_20200623_095709.jpgIMG_20200623_095709.jpg

Kahve keyfim (çerez iki kişiliktir:KK39:)

Harika bir menü. Bir de kaçamaklara hayır diyebilsen öyle güzel kilo vereceksin ki sen bile inanamazsın. Cumaya kadar bütün menülerini böyle istiyorum :nazar::nazar::KK9::KK9:
Tamam kaptanım.
Zaten haftasonu dersimi aldım.
Azıcık gevşeme +2 kg getirdi.
Ama dün hemen acil eylem planına başladım.
Cumaya en az -500 gitmeli.
Benim 89.9 kg bir sonraki haftaya kaldı.
Ama bu gün sosyete pazardan pijama aldım dar aldım özellikle.
Çok hoşuma gitti. İçine gireceği . Kararlıyım
Azimliyim. Bu sefer vereceğim.

Bugün artık sıcaktan mıdır yoksa yoruldum mu bilemiyorum resmen sızmışım. Çok birşey yemedim ama yürüyüş falan hep hikaye oldu.Bu aralar sürekli olarak tansiyonum düşük (sigara içmenin etkisi vardır elbet) ;daha önce hiç böyle olmuyorum. İlerleyen yaşla beraber vücut artık zorlanıyor mudur nedir? Yoksa mevsimlik bir yorgunluk mu acaba?!
Canım bence mevsimlik bir yorgunluk.
Hepimize var.
Ama bırakmayalım ki.
Özellikle spor canım.
Aksatmassan daha çabuk gider kilolar.

Kesinlikle katılıyorum sana sosyal anlamda başarılı olmayınca malesef okunan okulun bir kıymeti olmuyor. Bireysel olarak sosyal hayatta pişmek çevre edinmek özgüven kazanmak çok değerli ve önemli.
Nilüfer de ikamet ediyormuş sun bende öyle bu konu da çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim.

Evet zor bir sınavdı ilk LGS idi doğru. Kazandığı okul şükür ki sosyal denge de muhteşem sansliyiz.
Komşu çıkmayalım şimdi biz.
Hangi okulu kazandı.
Benim kızımda 2 yıl sonra LGS ye girecek.
Hedefi büyük ama inşallah olur.
Rabbim herkesin evladını mutlu etsin
Gönlüne göre versin.

kızlar aktif olun accuk yaa :KK53::KK19:

ben bu gece 3te uyandım uyuyamadım bi daha 4 buçuğa kadar debelendim açlıktan:KK45: 4 buçukta kahvaltı ettim 2 tane tam buğday krep 2 çatal süzme peynir 1 çay kaşığı kahvaltılık sos yedim. şekersiz kahvemi içtim. sonra tam buğdaydan ekmek hamurumu yaptım. sonra başladım spora. 30 dakika leslie boosted walk videosunu yaptım 12 dakika bölgesel çalıştım (30 günde kilo ver programı 1.gün) sonra da duş alıp uyumuşum geç kaldım işe :KK70::KK70:

yine de mis gibi başladı gün valla :21::21:
Harikasın sevalcim.
Bu azimle devam edersek kiloların gidişine biz bile hayret edeceğiz.
Ben de bu gün sabah 70 dk yürüyüş yaptım çok mutlu oldum.
Sabah sporumuzu yapınca gün içinde daha enerjik ve ben kaçamak yaparken iki kere düşünüyorum.

kahvaltımı yaptım yeşil çayımı da içtim şimdi evi toparlamaca :temizlik::temizlik: sabahtan akşama kadar spor yapayım biri de benim yerime evi temizleseeeee yemek yapsaaa keşkeee :KK51::KK51::KK51::KK51::olamaz::olamaz:
Yok ada ben o kadar yapamam.
Sıkılıyorum çok.
Ya şu koronadan da çıkıp yürüyemiyorum ki.
Heryer insan
İnsandan uzak bir yerde yürüsem oda çok ıssız oluyor. Tırsıyorum.
Haftanın 3 günü sabahları yürüyüş ve 3 günü Leslie şeklinde gitmeye çalışacağım.
Bakalım ne kadar devam edecek.

2DF33897-2DB2-4AAB-8527-ACCF697B5EB7.webp
Kızlar bir süreliğine tek öğün beslenmeye başlıyorum. Hatta ne kadar uzun olabilirse o kadar.
Bu kitabı okudum okuyalı denemek istiyorum. Aslında bir süre yaptım Ramazan da iyi oldu.Şimdi de yapacağım. Tek öğün besleniyorsunuz. Normalde akşam yemeğini tercih ediyor ama ben sabah kahvaltısını tercih edicem çünkü bizim kahvaltı bu saatleri buluyor. Sonrasında kuru yemiş , çay kahve tüketiliyor.
Sabah
Yumurta, yulaf ezmesi ve sütle krep
Domates
Peynir
Zeytin

Birkaç patates

Akşama doğru soğuk latte yaparım.

Back
X