• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar herkese.
Bu gün gene çok yoğunum.
Şöyle oturup dinlenmek istiyorum.
Pazar yapılacak, zoomdan toplantı yapılacak. Onun tutanağı hazırlanacak.
Cuma akşamı İstanbul'dan eşimin teyzeleri gelecek. Temizlik yapılacak. Camlar rezalet yağmurdan sonra.
Çalış Elif çalış.
kolay gelsin canım :temizlik: :temizlik:

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız ? ☺
ben 2 gündür sabah ve öğlen Öğünlerimi yulaf ile yaptım. Doydum ve kalorilerini hesaplayıp not alırken acayip düşük kalorili olduklarını gördüm. Ve en az 40 dk pilates ve 10 bin Adım yaptım tartılmadım. Bugün 3. Gün sevinçle hafiflemiş olarak tartıya çıktım ki artı çıktı kilom 😢nerde hata yaptım acaba anlayamadım
yulaf şişlik yapabilir canım

Ada sen bir git bakalım diyetisyene.
Ben de sana uyarım belki.
Çok git gel yaşıyorum 2 öğün mü 3 öğün mü diye.
2 öğünle çok güzel kilo verdim.
2 ana öğün ve 1 ara öğün.
Ben bunu düşüneyim.

canım ama sen bunu yeni bıraktın eve uymuyor diye hatırlamıyor musun? yani illa 2 öğün yapacaksan IF'le birlikte yapma evle birlikte kahvaltı et arada sağlam bir ara öğün planla (proteinli) ve evle birlikte de akşam yemeği ye, çünkü diğeri seni mutsuz ediyor onu yapma exortim anlaştık mı :KK39:

Gel gitliyim ama sanırsam başlayacağım.
Çünkü 3 öğünle 2 haftadır hiç kilo veremedim.

canım 3 öğün yediğin için değil kaçamakların yüzünden kilo veremedin böyle düşünme :KK20: asıl soruna odaklanmalıyız. bizi geriye atan hafta sonu kaçamakları..kaçamaksız belli bir süre geçirmeliyiz ben bu hafta en sıkı diyetimi cuma günü yapıcam kararlıyım bu konuda En Büyük KK

bence sen cuma - cumartesi ve pazar için bi 3 günlük dengeli bir liste hazırla ve o listeye uy her ne şartla olursa olsun ben de böyle yapıcam

Son düzenleme:
ben 2 gündür sabah ve öğlen Öğünlerimi yulaf ile yaptım. Doydum ve kalorilerini hesaplayıp not alırken acayip düşük kalorili olduklarını gördüm. Ve en az 40 dk pilates ve 10 bin Adım yaptım tartılmadım. Bugün 3. Gün sevinçle hafiflemiş olarak tartıya çıktım ki artı çıktı kilom 😢nerde hata yaptım acaba anlayamadım

yulaf ödem yapmıştır sporla da kaslar şişiyor hiç korkma sen sporunu yapıp kalorini saydıktan sonra zafer senin olacak net!

Tünaydın kızlar :KK36:

gündüz iş yeri biraz yoğundu giremedim ben bugün de sporumu yaptım sabah :KK49::KK49: çoğ mutluyum Allahım daim etsin inşallah :dua:

dünkü menümü yazayım

Kahvaltı
2 tane tb krep
1 çatal peynir
1 çay kaşığı acuka

Ara
Şekersiz kahvemm:KK36:

Ara
Sade Türk kahvesi
çiğ kuruyemiş (avuç içi kadar)

Öğle
4-5 kaşık ıspanaklı yumurta (2 yumurtadan)
domates
bi kaç dilim salam
Şekersiz gazlı içecek :p

Ara
20 tane kiraz
kahve de içmişimdir kesin hatırlamıyorum ama :-)

Akşam
1 tane tavuk şiş
kerevizli domates çorbası :deli:

Spor
30 dk leslie
12 dk bölgesel :KK59:

su 2,5-3 lt kadar. ben bu sudan fazlasını içemiyorum yaa :KK43:

Canım yulaf her bünyeye uygun olmuyor bazılarına şişkinlik ve hazımda sıkıntı yapabiliyor. Öğünlerinde aldıklarını değiştirip devam et canım değişir muhakkak
Lifli olduğu için sindirim problemime iyi gelir diye düşünmüştüm. Neyse bugün normal beslendim bakalım cumadan önce düzelir inşallah teşekkür ederim

Gireceksin elbet, ben de bu ve benzeri bi kaç olay ve cümleden sonra hırslanıp karar verip diyete başlamıştım. O kadının ve eşinin sözünü sık sık hatırla ve nasıl zayıflyıp giyilirmiş göster👍

Ayşegülcüm bu sefer iyi gidiyor inşallah.
Önceden az kilo verince drmoralize oluyordum. Ve kendimi yerken buluyordum.
Bu sefer az da versem bırakmıyorum.
İnatla da devam edeceğim.

Evdeyken 3 öğün fazla geliyor bana, 2 ana öğün , bazen de 1 ara öğün yaptım ben. Sabah 11 gibi ilk öğün yiyip, akşam 18.00 de 2. Ana öğün yiyip kapattım çoğunlukla. Bazen 15 gibi az meyve yada bitki çayı içtim.

Şuan annemgil de tüm düzenim bozuldu, oturtmaya çalışıyorum,🙄.
Burda 8 gibi kahvaltı, 13 gibi öğle, 17 gibi ikindi çayı, 20 gibi akşam yemeği, 22 gibi meyve-dondurma yeniyor, yani tepetaklak oldum😵
Bugun 2 ana öğün 1 ara yedim ilk defa ve günü kapattım.Yani inşallah kapattım diyeyim🙄

Canım Ayşegülüm idolümsün.
Ben de bu günden itibaren başladım 2 öğün beslenmeye.
3 öğün ile kilo veremiyorum.10-12 gündür çok az verdim. O yüzden de 2 öğüne devam.
Arada eski memületine bakıyorum.
Şubatta ve marttakilere.

Sen anlatırken ben yoruldum canım ya.Allah kolaylık versin.
kolay gelsin canım :temizlik: :temizlik:

Teşekkür ederim canlarım.

Yulaf şişlik mi yaptı acaba.
Başka birşey aklıma gelmiyor.

canım ama sen bunu yeni bıraktın eve uymuyor diye hatırlamıyor musun? yani illa 2 öğün yapacaksan IF'le birlikte yapma evle birlikte kahvaltı et arada sağlam bir ara öğün planla (proteinli) ve evle birlikte de akşam yemeği ye, çünkü diğeri seni mutsuz ediyor onu yapma exortim anlaştık mı :KK39:

canım 3 öğün yediğin için değil kaçamakların yüzünden kilo veremedin böyle düşünme :KK20: asıl soruna odaklanmalıyız. bizi geriye atan hafta sonu kaçamakları..kaçamaksız belli bir süre geçirmeliyiz ben bu hafta en sıkı diyetimi cuma günü yapıcam kararlıyım bu konuda En Büyük KK

bence sen cuma - cumartesi ve pazar için bi 3 günlük dengeli bir liste hazırla ve o listeye uy her ne şartla olursa olsun ben de böyle yapıcam
Canım doğru diyorsun ama ev ahalisi 3 öğün yiyince akşam öğünü 8 lere kalıyor.
Oda günü kapatmak için geç oluyor.
Biz kışın daha erken yemek yiyiyorum.
Şimdi akşam olunca eve toparlanılmıyor.
O yüzden ikiye düştüm.
Baktığımda if ile çok güzel kilolar vermişler.

Tünaydın kızlar :KK36:

gündüz iş yeri biraz yoğundu giremedim ben bugün de sporumu yaptım sabah :KK49::KK49: çoğ mutluyum Allahım daim etsin inşallah :dua:

dünkü menümü yazayım

Kahvaltı
2 tane tb krep
1 çatal peynir
1 çay kaşığı acuka

Ara
Şekersiz kahvemm:KK36:

Ara
Sade Türk kahvesi
çiğ kuruyemiş (avuç içi kadar)

Öğle
4-5 kaşık ıspanaklı yumurta (2 yumurtadan)
domates
bi kaç dilim salam
Şekersiz gazlı içecek :p

Ara
20 tane kiraz
kahve de içmişimdir kesin hatırlamıyorum ama :-)

Akşam
1 tane tavuk şiş
kerevizli domates çorbası :deli:

Spor
30 dk leslie
12 dk bölgesel :KK59:

su 2,5-3 lt kadar. ben bu sudan fazlasını içemiyorum yaa :KK43:
Güzel menü canım afiyet olsun.
Suda güzel bence.

Kızlar bugün Bihter YÖREOĞLU'nun ölüm yıl dönümü biliyorsunuz diziyi izleyenler yorumlasın bakalım, siz neler düşünüyorsunuz Bihter hakkında :kahve:

Ayşegülcüm bu sefer iyi gidiyor inşallah.
Önceden az kilo verince drmoralize oluyordum. Ve kendimi yerken buluyordum.
Bu sefer az da versem bırakmıyorum.
İnatla da devam edeceğim.

Canım Ayşegülüm idolümsün.
Ben de bu günden itibaren başladım 2 öğün beslenmeye.
3 öğün ile kilo veremiyorum.10-12 gündür çok az verdim. O yüzden de 2 öğüne devam.
Arada eski memületine bakıyorum.
Şubatta ve marttakilere.

Teşekkür ederim canlarım.
Canım, bence 2 öğün en ideali evde olduğumuz sürece👍
Menülerim her zaman mükemmel değildi, arada kaçamaklarım ve abartılarım da oldu, sen bakarken anlarsın zaten😄 Sen doğru olan kısımlarından fikir al🤗

Ben başliyim tabi :KK51:

Bihter benim bitanem, kraliçem :KK200: ilk bölümden beri (Behlül'ün hasta olduğu bölüm hariç) her yaptığının arkasındayım :KK48: (Gerçi onun da arkasındayım ama :KK53: )

Benim kraliçemi çok üzdüler. Hep üzdüler. Bihter gibi annesine bileylenmedim hiç, onun niyetini, amacını hep gördüm yaptıklarında Bihter göremedi ama.. Benim kinim, nefretim en başta Behlül'e.. sonra Matmazel ve fesatlıkta bir dünya markası olan Nihal'e..

Ve şimdi Bihtere diyorum ki: Asla boşu boşuna ölmedin. Çok da güzel öldün. Bir ölüm ancak bu kadar hedefe odaklı ve anlamlı olabilirdi. Dediğini yaptın, sana aferin kızım! Sana yaşatılan her şey için bir bedel aldın herkesten! Gidişinle herkesin hesabını kestin ya! Aslansın :)

Bihter'e hep kızdılar kocasını aldattı diye ben de kızdım! Mantıklı davranamadığı için, doğru olanı yapmadığı için kızdılar. Ben de kızdım ama onu asla kınamadım. Çünkü o bir tutku kadını.. Bihter'i sadece tutkuları yönlendiriyor. Ne aklı, ne sosyal çevre, ne diğer duygular, ne doğrular.. Sadece tutku! Sadece tutkuları ile hareket eden herkes gibi o da kötü sonla buluştu ama kötü insanlara, içinde sadece kötülük olup da en masum görünenlere de bedelini ödetti! Aferin ona.. Bu dünya poz kesenlerin dünyası.. Kendisi gibi olanlara yer yok malesef! o yüzden Bihter'e de dardı bu dünya ve gitti :cry:

(Dizide tek suçsuz da Adnan Beyciğimdir ve bihterden sonra en sevdiğim karakterdir)

Back
X