- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Sağol canım bizim ki hobi işi tarım yapanlara yazık oldu çok kötü durumlar.Geçmiş olsun canım![]()
Çok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bizim ki hobi işi tarım yapanlara yazık oldu çok kötü durumlar.Geçmiş olsun canım![]()
Çok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
Sagol canim. Bütün emekler çöp oldu hobi için yapıyorduk ama o halde görünce üzülüyor insan.Çok geçmiş olsun. Çok sıkıntı yoktur inşallah
diyetisyene gittim kızlar , orada da kilom 67.100 çıktı ama beklediğim kiloydu çünkü kaç gündür nasılsa diyetisyene gidecem diye çok ama çok yedim![]()
... sabahta tartıldığımda 67.100 çıkmıştım evde yani tartılarımız aynı çıktı.....
ödemim varmış ...
benim istediğim doğrultuda hazırladı saatleri bu sefer bana çok uygun oldu... sadece akşam yemeği geç oldu onada yarım saat oynama yapabileceğim....
sabah :
10.30 -11.00 arası kahvaltı
14:30 -15:00 arası ara öğün
18:00-18:30 arası akşam yemeği
günde 1 saat spor , zaten ben 1,5 saat spor yapıyorum...
21 gün hiçbir şekilde şekerli hiçbir şey yenilmeyecek dedi kuru meyvede dahil....
sabah kahvaltıda ,
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
2 dilim kızarmış dorm ekmek (1 dilim tambuğday dedi ben onu yiyemediğimi söyleyince kızarmış form ekmek olur 2 dilim bir dilim tam buğdaya eş değer dedi )
yeşil çay
ara :
1. ç.bardağı kefir
10 adet badem
akşam
6 yk ana yemek susuz veya elin avucu büyüklüğünde et veya tavuk
bol salata
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya bir kase cacık
3 yk pilav veya 1 dilim ekmek
beyaz çay içilecek günü kapatıyoruz....
@Elifff80 canım menü bu şekilde ben yarın başlıyorum haftaya perşembe randevum var tekrardan![]()
Hayrola canım. Ne oldu.Sagol canim. Bütün emekler çöp oldu hobi için yapıyorduk ama o halde görünce üzülüyor insan.
Menü yıkılıyor.Ben de menümü yazayım, bugün biraz diyete uyduyabildim
10.30
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kaşık yumurtasız menemen
1 salatalık
13.30
Yeşil çay
15.30
1 kase etli yeşil fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı
18.00
1 tabak etli yeşil fasulye
3 litre su, 1,5 saat dışarda yürüyüş
( 6 km yürüyüşüm)
Çok güzel okulu.Komsu cikabiliriz belli olmaz.Bal da canım benim oglan 11 e geçti. Rabbim yavrularimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayalleri gerçek olsun inşallah.
![]()
Kurur evet Amasya havası serin olmuyor. Bizim oralarda yeşil fasülye kurusu çok severim kurutulur çok. Ama Kars’ta o bile küfleniyor kurumuyor hiçBurada kurur sanırım aşırı olmasa da kuru bir havası var. Geçen sene çiçek bamya kurutmuştum:) onlar bile çabucak kurumuştu
Çok ilginç canım nemli havada kurumaz gibi geliyordu ama serin havalarda da olmuyor demek ki.Kurur evet Amasya havası serin olmuyor. Bizim oralarda yeşil fasülye kurusu çok severim kurutulur çok. Ama Kars’ta o bile küfleniyor kurumuyor hiç
Cnm evdeydim dün evde olduğum günler 2 ana 1 ara öğün yapıyorum normalde ama dün canım istemedi ara öğünAfiyet olsun.Hic ara yapmadan zor olmuyormu canım ya.Baya az ve öz olmuş menün
Sakin ol cnm stres yapma boşuna, sen gayet güzel beslendiysen tartının bi önemi yok kabızlığın geçince gayet güzel bi sonuç alırsın, hepimizin zaman zaman oluyo bu tür sıkıntıları biz bir takımız her durumda destekleriz birbirimizi ❤ belki denemişsindir bilmiyorum ama kefir benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyo, maydonla kefirle smoothie yapıyorum ben mesela iyi geliyoKızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorumaşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor
Teşekkür ederim canımSakin ol cnm stres yapma boşuna, sen gayet güzel beslendiysen tartının bi önemi yok kabızlığın geçince gayet güzel bi sonuç alırsın, hepimizin zaman zaman oluyo bu tür sıkıntıları biz bir takımız her durumda destekleriz birbirimizi ❤ belki denemişsindir bilmiyorum ama kefir benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyo, maydonla kefirle smoothie yapıyorum ben mesela iyi geliyo
Benimde bu zayıflama evresinde katlandığım şeylerden biri kefirTeşekkür ederim canımkefiri hiç sevemedim canım ya tüketemiyorum maalesef.
GünaydınGünaydın herkese ,
Hemen sabah sporuna geçiyorum![]()