• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

diyetisyene gittim kızlar , orada da kilom 67.100 çıktı ama beklediğim kiloydu çünkü kaç gündür nasılsa diyetisyene gidecem diye çok ama çok yedim :olamaz: :olamaz: ... sabahta tartıldığımda 67.100 çıkmıştım evde yani tartılarımız aynı çıktı.....
ödemim varmış ...
benim istediğim doğrultuda hazırladı saatleri bu sefer bana çok uygun oldu... sadece akşam yemeği geç oldu onada yarım saat oynama yapabileceğim....

sabah :
10.30 -11.00 arası kahvaltı
14:30 -15:00 arası ara öğün
18:00-18:30 arası akşam yemeği
günde 1 saat spor , zaten ben 1,5 saat spor yapıyorum...
21 gün hiçbir şekilde şekerli hiçbir şey yenilmeyecek dedi kuru meyvede dahil....

sabah kahvaltıda ,
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
2 dilim kızarmış dorm ekmek (1 dilim tambuğday dedi ben onu yiyemediğimi söyleyince kızarmış form ekmek olur 2 dilim bir dilim tam buğdaya eş değer dedi )
yeşil çay

ara :
1. ç.bardağı kefir
10 adet badem

akşam
6 yk ana yemek susuz veya elin avucu büyüklüğünde et veya tavuk
bol salata
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya bir kase cacık
3 yk pilav veya 1 dilim ekmek

beyaz çay içilecek günü kapatıyoruz....

@Elifff80 canım menü bu şekilde ben yarın başlıyorum haftaya perşembe randevum var tekrardan :KK66:
ada81 ada81 canım menüm harika.
Hadi bakalım haftaya güzel bir eksi görürüz inşallah.
Ben de senin listeden kopya çekeceğim o zaman.
Menü genel hatları ile yapılabilecek bir menü.
Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için.
Ne güzel bir takımdayız biz.
Seviyorum hepinizi.

Ben de menümü yazayım, bugün biraz diyete uyduyabildim🤗

10.30
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kaşık yumurtasız menemen
1 salatalık

13.30
Yeşil çay

15.30
1 kase etli yeşil fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı

18.00
1 tabak etli yeşil fasulye

3 litre su, 1,5 saat dışarda yürüyüş
( 6 km yürüyüşüm)
Menü yıkılıyor.
Afiyet olsun canım.

Komsu cikabiliriz belli olmaz. 😉 Bal da canım benim oglan 11 e geçti. Rabbim yavrularimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayalleri gerçek olsun inşallah. 🙏
Çok güzel okulu.
Darısı bize.
Balda çok sevdiğim iki öğrencim var.
Onlar da 11. Sınıfa geçti. İkizler kızlar.
Bence de komşu çıkabiliriz gibi 😁

Kızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorum:( aşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor

Kızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorum:KK43: aşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor
Sakin ol cnm stres yapma boşuna, sen gayet güzel beslendiysen tartının bi önemi yok kabızlığın geçince gayet güzel bi sonuç alırsın, hepimizin zaman zaman oluyo bu tür sıkıntıları biz bir takımız her durumda destekleriz birbirimizi ❤ belki denemişsindir bilmiyorum ama kefir benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyo, maydonla kefirle smoothie yapıyorum ben mesela iyi geliyo

Sakin ol cnm stres yapma boşuna, sen gayet güzel beslendiysen tartının bi önemi yok kabızlığın geçince gayet güzel bi sonuç alırsın, hepimizin zaman zaman oluyo bu tür sıkıntıları biz bir takımız her durumda destekleriz birbirimizi ❤ belki denemişsindir bilmiyorum ama kefir benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyo, maydonla kefirle smoothie yapıyorum ben mesela iyi geliyo
Teşekkür ederim canım :KK36: kefiri hiç sevemedim canım ya tüketemiyorum maalesef.

Günaydınlar.
Tartıdan önceki son gün.
Ama bende durumlar çok iyi değil.
Haftasonu ki saçmalıkları hafta içi toparlayamadım.
Bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.
Yoksa boşuna çabalayıp duruyorum.
Aslında baktığımda haftasonu çok kötü beslenmedim. Yazlıkta çok meyve yedim. Onun ceremesini çekiyorum şimdi.

Back
X