• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorum:KK43: aşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor

Canım bazen olabiliyor.
Bir de stres de vücuda ödem yapıyor.
Bu hafta artı da olsan bir şey olmaz.
Bol bol su iç. Haftaya hepsi gider.
Sıkma canını.

Günaydın kızlar bu arada, 2 gündür evdeydim tıkandım gene alerjiden dolayı, pek giremedim buraya kaçamak yapmadım ama spor ve suyada dikkat edemedim yarın tartıdan tırsıyorum valla
Geçmiş olsun canım.
Bende de alerji var sabahları tıkanıyorum.
Gün içinde açıklıyorum.

24/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,2 adt hindi füme
Öğle:
müsli+süt+2 kayısı dilimleme
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak filtre kahve
Ara:
kayısı, maden suyu,tarçınlı yeşil çaylı sıcak su
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf,birkaç tane erik,şekersiz sütlü nescafe
Spor:
1 sa yürüme
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin

24/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,2 adt hindi füme
Öğle:
müsli+süt+2 kayısı dilimleme
Kaçamak:
yok -bir küçük bardak filtre kahve
Ara:
kayısı, maden suyu,tarçınlı yeşil çaylı sıcak su
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf,birkaç tane erik,şekersiz sütlü nescafe
Spor:
1 sa yürüme
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin
Afiyet olsun canım.
Yürüyüş çok güzel.

Afiyet olsun canım.
Yürüyüş çok güzel.
Dün iflahım kesildi yalnız. Yalnızken sorun yok da yanımdan insanlar geçerken maskeyi takıyorum,acayip yordu. Hem alışverişimi yaptım hem de spor aradan çıkmış oldu ama bu kadar ara verince cidden zor oluyormuş eskiye dönmek

Selam kizlar nasılsınız??
Çok geçmiş birikmiş ama okuyamacagim maalesef..
Pazartesi Burdur,ertesi gün misafir, dün arkadaşım ev taşındı ona yardıma gittim,bugün annemin hazırlığı var yarın memlekete gidiyor, cuma annemi geçirdikten sonra yine arkadaşıma gecicem sanırım derken bu hafta böyle geçti...
Kilomda vermedigim gibi almış olabilirim. Diyete başladığımdan beri ilk defa saldım diyebilirim.. son 3 gündür sporda yok.. yarın herşeye hazirlikliyim dolayısıyla..
Hayırlısı :KK51: :KK51:

Kızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorum:KK43: aşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor
Geçmiş olsun canım, rezene çayı hem gaz giderici, hem ödem atıcı tavsiye ederim, tartı için canını sıkma, haftaya toparlayacağına eminim, ama uykusuzluk çok zor biliyorum 😵

menümü yazıp kaçayım hiç enerjim yok bugün :110:

dünkü menüm

1 dilim kızarmış trabzon ekmeği (2-3 dilime den gelir bence :oha:)
30 gr kadar süzme peynir
kahve

ara
türk kahvesi
3 tane mor erik

Öğlen
200 gr tavuk göğsü ızgara fileto
400 gr yoğurt :oha:

Ara
kiraz (gene sayısını bilmediğim tahminim 150 gr kadar ve bitti çok şükür)

Akşam
havuç tarator
sahanda yumurta

Spor
30 dk leslie
12 dk bölgesel
13650 adım :KK59:

giden ne bugünden sadece 400 gr :olamaz::63:
neyse sabır diyorum kabulleniyorum elimden gelen bu diyorum
bugün de 600 gr gitse -1 bildirimi yapabilirim :işsiz:

ada ada ben kahvaltıyı 10.00 a çekeceğim
akşam yemeğini de 17.30 da yapacağım.
Arada da kefir yerine süt içeceğim.
Kefiri hiç sevmiyorum.
Ben de seninle yapayım bakalım.
Bir hafta deneyeyim.

menümü yazıp kaçayım hiç enerjim yok bugün :110:

dünkü menüm

1 dilim kızarmış trabzon ekmeği (2-3 dilime den gelir bence :oha:)
30 gr kadar süzme peynir
kahve

ara
türk kahvesi
3 tane mor erik

Öğlen
200 gr tavuk göğsü ızgara fileto
400 gr yoğurt :oha:

Ara
kiraz (gene sayısını bilmediğim tahminim 150 gr kadar ve bitti çok şükür)

Akşam
havuç tarator
sahanda yumurta

Spor
30 dk leslie
12 dk bölgesel
13650 adım :KK59:

giden ne bugünden sadece 400 gr :olamaz::63:
neyse sabır diyorum kabulleniyorum elimden gelen bu diyorum
bugün de 600 gr gitse -1 bildirimi yapabilirim :işsiz:
Exortim ne güzel eksidesin.
Ben yarın sabit çıksam yeter.
Bu gün +700 deyim.
Pazartesi +2. Kg dım.
Gene iyi gitti. Ama bilemiyorum yarını.
Yarın olacak diye çok korkuyorum.

Günaydınlar.
Tartıdan önceki son gün.
Ama bende durumlar çok iyi değil.
Haftasonu ki saçmalıkları hafta içi toparlayamadım.
Bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.
Yoksa boşuna çabalayıp duruyorum.
Aslında baktığımda haftasonu çok kötü beslenmedim. Yazlıkta çok meyve yedim. Onun ceremesini çekiyorum şimdi.
canım meyve çok etkiliyor canan hocanın dediği gibi meyveler çok masum değil şeker dalgalanmasına sebep oluyorlar ... bu hafta meyvesiz beslenmeye çalış inan tartıda çok fark edecek ..

Selam kizlar nasılsınız??
Çok geçmiş birikmiş ama okuyamacagim maalesef..
Pazartesi Burdur,ertesi gün misafir, dün arkadaşım ev taşındı ona yardıma gittim,bugün annemin hazırlığı var yarın memlekete gidiyor, cuma annemi geçirdikten sonra yine arkadaşıma gecicem sanırım derken bu hafta böyle geçti...
Kilomda vermedigim gibi almış olabilirim. Diyete başladığımdan beri ilk defa saldım diyebilirim.. son 3 gündür sporda yok.. yarın herşeye hazirlikliyim dolayısıyla..
Hayırlısı :KK51: :KK51:
kolay gelsin canım , aman dikkat et sonra artıları temizlemekle geçiyor zaman ;)

ada ada ben kahvaltıyı 10.00 a çekeceğim
akşam yemeğini de 17.30 da yapacağım.
Arada da kefir yerine süt içeceğim.
Kefiri hiç sevmiyorum.
Ben de seninle yapayım bakalım.
Bir hafta deneyeyim.
çok sevindim canım biriyle yapmak bana da iyi gelecek :KK36: :KK36: kefir yerine bir bardak ayran da tüketebilirsin canım aklında bulsun mutlaka 10 adet kuruyemiş ekle... birde migrosta sallama beyaz çay var sade olandan al canım onuda akşamları bir tane iç canım... beyaz çay da metabolizmayı çalıştırıyor aynı yeşil çay gibi ;)

çok sevindim canım biriyle yapmak bana da iyi gelecek :KK36: :KK36: kefir yerine bir bardak ayran da tüketebilirsin canım aklında bulsun mutlaka 10 adet kuruyemiş ekle... birde migrosta sallama beyaz çay var sade olandan al canım onuda akşamları bir tane iç canım... beyaz çay da metabolizmayı çalıştırıyor aynı yeşil çay gibi :KK66:
Onu da bu gün olmasa da yarın alırım.
Bir de kuruyemiş almam lazım çiğ.
Ev kuruyemiş kaynıyor ama hep işlenmiş.
Bizde ailecek kuruyemiş hastalığı vardır
Çocuklar da alıştı
Çikolata almıyorum eve atıştırma yapacakları zaman kuruyemiş ve kuru meyve atıştırırlar.

Onu da bu gün olmasa da yarın alırım.
Bir de kuruyemiş almam lazım çiğ.
Ev kuruyemiş kaynıyor ama hep işlenmiş.
Bizde ailecek kuruyemiş hastalığı vardır
Çocuklar da alıştı
Çikolata almıyorum eve atıştırma yapacakları zaman kuruyemiş ve kuru meyve atıştırırlar.
bende almıyorum canım kızımda meyve ve çiğ kuruyemiş tüketiyor :rapci: :rapci:

Back
X