• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok üzgünüm.
Maalesef artıdan kurtulamadı.
Geçen hafta : 90.8 kg
Bu hafta :91.3 kg
Fark : +500 gram
Haftaya kendimi affetireceğim.
Sağlık olsun.Ben bugün tartılmadım.İki gün oldu tuvalete çıkamıyorum,bir de reglim yaklaştığı için karnım ve bacaklarım şiş. Yarın tartılacağım ,bakalım!

aaa maşallah ne güzel benim kıza eti zor yediriyorum tavuk yer ama ete gelince çok zor işim :KK51: .. benim kızda mantıcı ver mantıyı hergün yesin... bende yaptırdığım bayan söylüyorum boool kıyma koy bari vitamini buradan alsın diye :KK66:

Senle ben çok benziyoruz :KK53: ne zaman bişey yazsan aha aynı ben aha benim kızım modundayım:KK70:enim kızlarda et yemiyor mantı aşkıyla yanıp tutuşurlar ama😅

Benim kızım 7 yaşında artık büyüdü.. sabah ben spor yaparken o ebanın tekrarını izliyor .. bazen gelip benim müziklerde oynuyor 😂😂
Akşamda babaya bırakıyorum siz bisiklet sürün ben arkadaşla yürüyüşe çıkıyorum 🖒
Gelecek hayallerim benim kızlarım da büyücek inşallah ben de böyle olacam:dua::dua::dua:

Büyük kızımla 6 yaşında ben de spor yapabiliyorum ama ikizlerle mümkün değil :KK43:

Ben de sabah 5te kalkıp onlar uyurken işe gitmeden önce yapıyorum artik

İyi akşamlar kızlar bu hafta takımın pek motivasyonu yoktu sanki çok sessiz kaldı buralar
Menüm sabah 07.00
1 dilim peynir, 1 dilim kaşar
Domates,salatalık
Yeşillik
1 t.k acuka
1 dilim t.b ekmeği
Öğlen 12.30; 1 kase yeşil mercimek
Ara öğün 16.00; elmalı,maydonozlu kefir
Akşam 18.30; 1 tane fırında baget
6 tane mantar
3 kaşık köz patlıcan
Saat 19.30 1 tane kayısı
Su 2 litre
35 dk hitt kardiyo

Gelip yazaydınız ben takimdaydim hep:63::63:

Öyle kimse yazmıyor diye yazmamazlik etmeyin birileri çıkar gündüzleri ben kesin çıkarım:KK53::KK53:

Daha çok var 1,5 ay sonra dönerim ben
Ama cidden çok dikkat ediyorum
Şuan Erzurum’da köydeyim
Sabah taze köy yumurtası
Taze peynirler
Sütler içiyorum
Bahçeden tere maydanoz soğan yiyorum
Öğlen yemeği de çorba salata sebze yemeği et yiyorum pilav makarna tarzı ekmek gibi şeyler yemiyorum
Akşam hiç yemek yemiyorum ikindi zamanı biraz atıştırıyorum meyve yoğurt gibi birşeyler
Ama kaçamaklar oluyor onu da az yiyerek kontrol altına alıyorum bugünde suya dikka etmeye başladım
Bu Arada bugün kendim yağ yaptım çok zevkliydi
İlk fırsatta inekleri sağmaya da gideceğim
Senin nasıl gidiyor sağlığın iyi mi
Bence bu hafta ben kilo verdim
Hareketli de bir hayat çünkü burası çiftlik gibi büyük bir alan ev 3 katlı in çık ahır başka yerde mutfak başka yerde bostan falan derken çocukların peşine koşmaktan epey hareket ettim
Kesin kilo verdim 🙂

Allah'ım ne güzel bir ortam yaaa😍😍 ben o kadar çok severim ki keşke bir köylü güzeli olaydım köyde doğup orda evlenip orda öleydim dediğim bile olur ve ananem ölene kadar onun köyüne giderdik çok az tadabildim o hayatı damağımda kaldı Allah rahmet eylesin 🙏

25.06.2020

Kahvaltı 11
1 yumurta
2 dilim peynir
Söğüş
Maydanoz
1 dilim tam buğday

Saat 16
10 badem
10 fındık
1 bardak şekersiz sütlü Nescafe

Aksam 21
Yayla çorba
6 tane çiğ köfte ev yapımı
Bol yeşillik

Su 2 litre
Yeşil çay 1 kupa
Spor 45 dk orta tempo yürüyüş
Akşam yemek saatin neden o kadar geç canım? Menün güzel gayet dengeli 👍 sadece akşam yemeği çok geç genelde de böyle mi bugün mü böyle oldu

Günaydın kızlar ben tartıda 2 farklı sonuç gördüm bugün hangisi doğrudur anlamadım üstelik tartının yerinide değiştirmedim hep aynı yerde tartılırım ilk 53.1 çıktım sonra 53.5 çıkınca bi daha tartıldım 53.1 çıktım yine, 10 dakka sonra tartıldım 53.5 çıktım 🤦‍♀️ 🤷‍♀️çok olanımı yazıyım kızlar tartı ilk defa böyle yaptı niye acaba pili falanmı bitiyoki

Bı daha çik ne çıkarsa bahtına artık :KK53: :KK53:

Pili azalmış olabilir:KK51:

Gelip yazaydınız ben takimdaydim hep:63::63:

Öyle kimse yazmıyor diye yazmamazlik etmeyin birileri çıkar gündüzleri ben kesin çıkarım:KK53::KK53:
Bı daha çik ne çıkarsa bahtına artık :KK53: :KK53:

Pili azalmış olabilir:KK51:
Benim gelesim gelmemiş bahane ediyorum işte :KK53: işe geldim valla cnm vaktim pek yoktu uğraşmadım fazla olan rakamı baz alıyım bari yapcak bişey yok 😬

K krtp86 , canım bazen bende de oluyo, pil azalmış olabilir, yada tartının kafası karışmış olabili:confused:r.
Bazen eski bi rakamda takılıyordu benim tartım da, bişey yiyip içmeden yarım yada 1 saat sonra tartılınca aklı başına geliyordu🤣
Ben bekleyemedim okadar valla cnm zaten her şekilde + çıktım ha 100 gram ha 500 farketmiyo pek :KK53:

Ç
Hazır diyetisyene gidiyorken 54 olsun istedim .. yoksa diyetisyen ideal kilomun 58 olduğunu söyledi.. ayy verebildiğim kadar vereyim istiyorum 😂😊
tabi verebildiğin kadarını ver 58 üst limit olsun bende 57 üst limit yaptım kendime
Keşke tartılma imkanım olsa çok merak ediyorum

Ne güzel valla. Üstüne de kilo vereceksin süper 👍🏻
Aynen ilk kez tatilde dikkat ediyorum
Çok Çektim tatil sonrası kilo vermekle bu sefer hom hom yemeyeceğim. Bugün köy kadınlarının günü var neler olur neler 😀
Allah'ım ne güzel bir ortam yaaa😍😍 ben o kadar çok severim ki keşke bir köylü güzeli olaydım köyde doğup orda evlenip orda öleydim dediğim bile olur ve ananem ölene kadar onun köyüne giderdik çok az tadabildim o hayatı damağımda kaldı Allah rahmet eylesin 🙏
allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin
Gerkeçten çok güzel ortam bende ilk kez köyle 30 yaşında evlenince tanıştım bayıldım bayıldımmm tavuğun altından yumurtayı almak ineğin taze üstünü yapılan yoğurdu yemek bostandan çilek toplamak daha neler neler tandırda ekmek pişireceğiz bugün yarın

Ç
tabi verebildiğin kadarını ver 58 üst limit olsun bende 57 üst limit yaptım kendime
Keşke tartılma imkanım olsa çok merak ediyorum

Aynen ilk kez tatilde dikkat ediyorum
Çok Çektim tatil sonrası kilo vermekle bu sefer hom hom yemeyeceğim. Bugün köy kadınlarının günü var neler olur neler 😀allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin
Gerkeçten çok güzel ortam bende ilk kez köyle 30 yaşında evlenince tanıştım bayıldım bayıldımmm tavuğun altından yumurtayı almak ineğin taze üstünü yapılan yoğurdu yemek bostandan çilek toplamak daha neler neler tandırda ekmek pişireceğiz bugün yarın
Gönüüül, nerelerdesin canım, özlettin kendini :KK200:

Günaydınlar kızlar ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Fark -200 gr. Bu hafta içinde gördüğüm 69 kilodan sonra yine iyi bile ama hala mide problemim çözülmedi inş düzelirim.
Kaptanım yazımı görürsen eğer haftaya izne ayrılıyoruz 3 hafta memlekette olacağım izne ayrılma ya da mezun olma şansım var mıdır acaba?

Back
X