• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yapalım canım yarış :KK66:) ama sen akşam yemek kaşık sayılarını artır canım bana 6 yk seni zorlayabilir.. bana 72.5 iken 12 yk kaşığı vermişti...
Öğle yapacağım ada.
Dün az yedim herhalde bu gün halsizim.
10 kaşık yapacağım.
Hadi bakalım o zaman yarış başladın.
Benim ilk hedef 89.9 kg.

candy_candy candy_candy canım harika bir sonuç görmüşsün seni tebrik ediyorum kocaman haftaya 120 lere tamamen veda zamanı :KK9::KK9:
Kaptanım bu haftadan mı izne ayrıldım ben? Haftaya olursam demiştim kendimce ama akıllı ben yazmayı unuttum sanırım sağlık olsun. Geri dönünce kaldığım yerden devam inşallah

Laydline .!.:
candy_candy candy_candy canım harika bir sonuç görmüşsün seni tebrik ediyorum kocaman haftaya 120 lere tamamen veda zamanı :KK9::KK9:

ay inşallah kaptanım aslında bu cumartesi 123,8 kilo gördüm verdiğim kilo çok daha fazla ama olsun

bu arada whatsapp ve telefonda tabi format yediğinden mesaj sana gitti mi bişey yazdın mı hiçbirşey bilmiyorum bu arada :KK48:

telefonum hata verip duruyordu çareyi formatta buldum:KK51:

hahaha kahve fotomda sistemde kayıtlı kalmış sabah atmaya çalışmıştım gelmemişti

Eklentiler

• IMG_20200626_083525_537.webp
    IMG_20200626_083525_537.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 22
Aysegul 6666 Aysegul 6666 eski ortağım tebrik ediyorum finali güzel yaptın darısı bize inş. Ben de haftaya memlekete gideceğim kısmetse umarım orada kilo almam yemekleri çok dengesiz yiyorlar
Teşekkür ederim canım, amin inş, annemgilde çok dengesiz yiyor ne yazıkki, 3 gündür ben ayrı zamanlarda ve az yedim, yoksa halim haraptı
Olur olur canım.
Bu kiloları 15 günde almadık.
Belli zamanlar duracak.
Ama inanıyorum ki azmettiğimizde de gidecek.
Ben haftaya güzel bir eksi ile gelmeye kararlıyım.

İnşallah Ayşegül üm.
65 benim için şuan hayal gibi geliyor.
Ama bu sefer deniyeceğim.
Seni görünce hırslanıyorum.
Sen hiç gitme buradan.
Hep buradayım inş, merak etme:KK39:
Benim için de bi hayaldi, azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz👍
tebrikler canım çok sevindim mezuniyetinde hayırlı olsunnn :KK73::KK73::KK73::KK36:
Teşekkür ederim canım 🤗😍
geçen hafta:84.6
bu hafta:84.4
kilo almadım ama sağlıklı beslendiğimi söyleyemem :olamaz:
Canım, yarınki sınavında başarılar dilerim, bu süreci kilo almadan hatta vererek çok iyi idare ettin , tebrik ediyorum seni👏👏👏
Aysegul 6666 Aysegul 6666 seni kocaman kocaman tebrik ediyorum maşallah :KK200::nazar::KK9::KK9: İnşallah birincilik kürsüsünde göreceğiz seni :KK36:
Ay inşallah kaptanım yaa:rolleyes:
Kendimi memlekette zor tuttum güzelim yemeklere karşı, az yedim, erteledim bi kısmını. Günü erken kapatıp gece aç yattım 3-4 gündür. Hep o kürsünün hayalini kurdum..:dua:
Bi yandan da iyi ki geçen hafta mezun olmamışım, kendimi tutarak ve sporla memlekette nasıl sabit kalabileceğimin hatta kilo verebileceğimin denemesini yapmış oldum:KK6:
İnşallah o kupayı 13. Takım adına kaldırmak istiyorum:sampiyon:

ay inşallah kaptanım aslında bu cumartesi 123,8 kilo gördüm verdiğim kilo çok daha fazla ama olsun

bu arada whatsapp ve telefonda tabi format yediğinden mesaj sana gitti mi bişey yazdın mı hiçbirşey bilmiyorum bu arada :KK48:

hahaha kahve fotomda sistemde kayıtlı kalmış sabah atmaya çalışmıştım gelmemişti
Canım, tebrik ederim, çok güzel vermişsin maşallah 👍

Kaptanım bu haftadan mı izne ayrıldım ben? Haftaya olursam demiştim kendimce ama akıllı ben yazmayı unuttum sanırım sağlık olsun. Geri dönünce kaldığım yerden devam inşallah

Ben bu hafta anladım canım kusura bakma yoğunluktan. Sen yine de dikkat et izinde kendine. Dönünce hemen girersin listeye :KK39:

Bana geldi canım mesaj merak etme :KK48: :KK48: :KK48:

Yok canım ben muhtemelen yanlış ifade ettim olsun hiç önemli değil ayrılabiliyorsam iyi. Kampında iyi eğlenceler diliyorum:)
Ne zaman memlekete gidiyorsun canım? İyi eğlenceler, dinlenmeler diliyorum, inş çok güzel vakit geçirirsin.
Gerçi koronodan dolayı ben de pek bi yere çıkamıyorum ama ailemi çok özlemişim, onların yanında olmak bile yetiyor👍

Ne zaman memlekete gidiyorsun canım? İyi eğlenceler, dinlenmeler diliyorum, inş çok güzel vakit geçirirsin.
Gerçi koronodan dolayı ben de pek bi yere çıkamıyorum ama ailemi çok özlemişim, onların yanında olmak bile yetiyor👍
Haftaya cumartesi inşallah canım bir aksilik olmazsa. Biz de özledik ama çocuklar daha çok özledi büyüklerini orada ortam da rahat bahçede takılırlar burada evdeyiz hep akşamları azıcık çıkıyoruz o da her gün değil. Onlara daha iyi gelecektir. Teşekkür ediyorum ben de sana iyi tatiller diliyorum;)

Haftaya cumartesi inşallah canım bir aksilik olmazsa. Biz de özledik ama çocuklar daha çok özledi büyüklerini orada ortam da rahat bahçede takılırlar burada evdeyiz hep akşamları azıcık çıkıyoruz o da her gün değil. Onlara daha iyi gelecektir. Teşekkür ediyorum ben de sana iyi tatiller diliyorum:KK66:
İyiymiş ortamınız, biz burda annemgilde apartman dayız😔, apartmanın bahçesine çıkarıyorum küçüğü, abilerde sıkıldı biraz, kuzenlerinin evine gittiler, akşam ben de oraya geçicem, orda sitenin bahçesinde kuzenleriyle oynuyorlar en azından👍

İyiymiş ortamınız, biz burda annemgilde apartman dayız😔, apartmanın bahçesine çıkarıyorum küçüğü, abilerde sıkıldı biraz, kuzenlerinin evine gittiler, akşam ben de oraya geçicem, orda sitenin bahçesinde kuzenleriyle oynuyorlar en azından👍
Annemler köydeler kayınvalidemler de ilçede ama küçük ilçe bahçeli evler genelde. Tavuklarla bitkilerle haşır neşir olurlar inş. Hepimizin uzaklaşmaya ihtiyacı var. Bunaldık aynı yerde. Bir de eve kapandık hastalıktan beri hala rahatlamaya geçemedik çıkmıyoruz pek o da bir süre sonra geriyor. Benim stres biraz da ondan. Umarım hepimize iyi gelir. Sen okul açılana kadar mı oradasın

Annemler köydeler kayınvalidemler de ilçede ama küçük ilçe bahçeli evler genelde. Tavuklarla bitkilerle haşır neşir olurlar inş. Hepimizin uzaklaşmaya ihtiyacı var. Bunaldık aynı yerde. Bir de eve kapandık hastalıktan beri hala rahatlamaya geçemedik çıkmıyoruz pek o da bir süre sonra geriyor. Benim stres biraz da ondan. Umarım hepimize iyi gelir. Sen okul açılana kadar mı oradasın
En son okul açılma zamanı dönücem ama Ağustos başı gibi 1-2 hafta Kayseri ye gidip geri dönebilirim. Abimler tatil bitmeden Kayseri'ye gelmek istiyor, o zaman 2 hafta kadar Kayseri de kalır geri dönerim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet.

Menümü yazayım

Kahvaltı saat 11
Soğanlı kapıya biberli yumurta
1 dilim peynir
Söğüş
Maydanoz
1 dilim tam buğday

Saat 15
10 badem
1 fincan sütlü şekersiz Nescafe

Saat 18.45
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
10 fındık

Su 2 ye tamamlanacak
Spor akşam yürüyüş yapıyorum en az yarım saat olmak şartıyla.
Kitap 20 sayfa şimdilik 😍

Gastrit sorunum vardı ama bir süredir iyiydi ramazanda yine bozdum. Midemde yediklerim sanki üst üste geliyor taş gibi oluyor karnım davul gibi oluyor. Sindirim sistemiyle ilgili bir sorun bakalım ne zaman çözülecek.
Sabah kahvaltıdan önce ısırgan çayı içersen gastrit reflü ülser ne varsa rahatlatıyor. Ben bilmem kaç kere endoskopi yaptırdım. Ne çok ilaç içtim hiç düzelemedim. Beni ısırgan iyi yaptı. Tavsiye ederim

Sabah kahvaltıdan önce ısırgan çayı içersen gastrit reflü ülser ne varsa rahatlatıyor. Ben bilmem kaç kere endoskopi yaptırdım. Ne çok ilaç içtim hiç düzelemedim. Beni ısırgan iyi yaptı. Tavsiye ederim
Benim de aklımda bulunsun peki dişi ısırgan mı ? Çünkü ısırganında türleri varmış ?
Nasıl demliyorsun canım ne kadar kaynatıyorsun yazarsan sevinirim benim mide yanmalarım çok oluyor..

Bugün menü
Sabah 11.10
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem