• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kolay gelsin canım.
Hadi gel burada hayat var.
Buradan ayrı kalınca biliyorsun ki motivasyonumuz düşüyor.
Ben de ne zaman ayrı kalsam bir kaç lokma kaçamak oluyor.
Ama burada aktif olursam kaçamak yapmıyorum.
Şu an o kadar açım ki ama yemiyeceğim.
Gelmek için uğraş veriyorum ama tek sorun diyet değil ki bu hafta kendime söz verdim por ve diyetle güzel sağlıklı bir hafta geçirmek istiyorum gelecem inşallah

Merhaba Kizlar. Bende bağdayım sesim ondan çıkmıyor. Yoksa çok gevezeyim 🤪 Yarın döneceğiz. Ortalık kızışıyor galiba hadi bakalım. Bu arada geçen de ortak olduk ama şu ortaklar 1. Oldu vb birşey yapmadık. Normalde yapıyor musunuz? Yapılmıyorsa onu da yazıp açıklayalım. 1., 2., 3., sıralamaları olsun. Daha da kızışsın. Her hafta değişmek yerine birkaç hafta devam edebiliriz. Ay ne gevezeyim yeter sustum

İyi akşamlar kızlar bugünü erken kapattım sporumuda yaptım geldim, bu hafta hergün yapmayı düşünüyorum spor 🤗
Sabah 07.00 ; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Maydanoz
Domates,salatalık
2 zeytin
Ara 11.30; 1 tane şekersiz bar
Öğlen 12.30; 3 kaşık bulgur pilavı
2 tane tavuk şiş, 1 tane domates
Akşam 17.00; 2 kaşık yulaf, yarım muz 1 bardak sütle smoothie
Su 2 litre, yatmadan 2.5 yaparım
35 dk.hitt kardiyo

Sabah 3 kaşık cokelekle yesillik galeta
Ara yeşilçay
Öğle 3 kaşık yoğurt salatalık 2 galeta
Ara kiraz çayı 1 şeftali
Ara 1 kurabiye türk kahvesi
Akşam
Tonbalikli salata
Ara yeşilçay leblebi yiyecem ve bitecek bugün
Şu 2 litre spor tempolu yürüyüş 45 dakika
45 squat

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
Kıymalı yumurta
2 kızarmış form ekmek
1 kase yoğurt

2 lt su içildi...
Spor
Dışarıda 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...

Öğle misafirim vardı o yüzden sabah spor yapamadım... misafire yaptığım hiçbir ikramdan yemedim ... güç bende artık 🖒🖒🖒🖒

Sabah 3 kaşık cokelekle yesillik galeta
Ara yeşilçay
Öğle 3 kaşık yoğurt salatalık 2 galeta
Ara kiraz çayı 1 şeftali
Ara 1 kurabiye türk kahvesi
Akşam
Tonbalikli salata
Ara yeşilçay leblebi yiyecem ve bitecek bugün
Şu 2 litre spor tempolu yürüyüş 45 dakika
45 squat
Canım nasıl gidiyor diyet diyetisyene devam ediyormusun ?

Kolay gelsin canım.
Hadi gel burada hayat var.
Buradan ayrı kalınca biliyorsun ki motivasyonumuz düşüyor.
Ben de ne zaman ayrı kalsam bir kaç lokma kaçamak oluyor.
Ama burada aktif olursam kaçamak yapmıyorum.
Şu an o kadar açım ki ama yemiyeceğim.
🖒🖒yemiyoruzzz bu hafta şampiyon biziz acaba ikinci kim olacakkk 🙄🙄😂😂😂

Canım nasıl gidiyor diyet diyetisyene devam ediyormusun ?
Geçen hafta çok kötüydü diyeti yaptım ama kaçamak da yaptım mozaik bile yedim düşün artık durumu
Doktora gittim ve menopoz görünmüyor yani şimdilik ama yakındır dedi tekrar ilaç verdi
Diyetisyenimi değiştirdim ve iki yıl önceki diyetisyenim e gidiyorum bu daha iyi geçen hafta kayıp hafta oldu bu haftayı kurtarmaya çalışıyorum insallah

Gelmek için uğraş veriyorum ama tek sorun diyet değil ki bu hafta kendime söz verdim por ve diyetle güzel sağlıklı bir hafta geçirmek istiyorum gelecem inşallah
Ben diyetten sıkıldım zannettim.
Tüm sıkıntıların dertlerin hemen bitsin bizde neşeli berceste_ berceste_ mize kavuşalım

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
Kıymalı yumurta
2 kızarmış form ekmek
1 kase yoğurt

2 lt su içildi...
Spor
Dışarıda 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...

Öğle misafirim vardı o yüzden sabah spor yapamadım... misafire yaptığım hiçbir ikramdan yemedim ... güç bende artık 🖒🖒🖒🖒
Ada seni tebrik ederim.
Harikasın.
Ortim bu kadar iyiken.
Benim birşeyler yapmam gerek.

Geçen hafta çok kötüydü diyeti yaptım ama kaçamak da yaptım mozaik bile yedim düşün artık durumu
Doktora gittim ve menopoz görünmüyor yani şimdilik ama yakındır dedi tekrar ilaç verdi
Diyetisyenimi değiştirdim ve iki yıl önceki diyetisyenim e gidiyorum bu daha iyi geçen hafta kayıp hafta oldu bu haftayı kurtarmaya çalışıyorum insallah
Çok geçmiş olsun canım.....
Bende burada bir diyetisyenden verim alıyorum şehirdeki 2 diyetisyene daha öncefe gitmiştim ama olmadı uyuşmadık ... kilo alınca dönüyorum diyetisyenime 🤗🤗

Pazartesi menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
1 kk peynir
Domates- salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 14.00
10 badem ve 1 şeftali

Akşam 21.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
150 Gr kadar ızgara lüfer
Bol salata

45 dk Leslie
2.5 litre su

Akşam yemeği geçe kaldı.
Dışarıdaydık. Evde yemek yoktu. Ve eşim mangal yapalım deyince geçe kaldı.
Ada 3 gün bildiğin kampa gireceğim.
Bu yarışı kazanacağız.

Pazartesi menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
1 kk peynir
Domates- salatalık

Öğlen 14.00
10 badem ve 1 şeftali

Akşam 21.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
150 Gr kadar ızgara lüfer
Bol salata

45 dk Leslie
2.5 litre su

Akşam yemeği geçe kaldı.
Dışarıdaydık. Evde yemek yoktu. Ve eşim mangal yapalım deyince geçe kaldı.
Ada 3 gün bildiğin kampa gireceğim.
Bu yarışı kazanacağız.
Akşam yemeğinin geç olması dışında menü harika canımmm 🖒🖒🖒

Ben diyetten sıkıldım zannettim.
Tüm sıkıntıların dertlerin hemen bitsin bizde neşeli berceste_ berceste_ mize kavuşalım
Hayır sıkılmadım ama enerjim yoktu canım üstüne de yeni diyetisyene başladığım hafta olduğundan diyet yapmalıyım psikolojisi de ters tepti 😔 ama bugün daha iyiyim inşallah böyle devam eder canım ♥️ sağol

Çok geçmiş olsun canım.....
Bende burada bir diyetisyenden verim alıyorum şehirdeki 2 diyetisyene daha öncefe gitmiştim ama olmadı uyuşmadık ... kilo alınca dönüyorum diyetisyenime 🤗🤗
Yani çok önemli diyetisyen benimki Çorum'dan gitti demişlerdi bende başkasına gittim gerçekten gitmiş ama bürosu açık online yapıyor görüşmeleri

Selam kizlar bu hafta nasıldı ben hala calkantili geçiriyorum ama diyetimi yapıyorum bu hafta
Geçen hafta yediğim tatlılar sonrasi kilolar geldi doktora gittim ve adet görünmüyor hala dedi iyiyim ama çok şükür tatlı krizlerim yok en azından şimdi spora gidiyorum 😘
Canım benim moralini yuksek tut motivasyonunu asla düşürme.. daha önce de demiştin istersen birde soğan kürünü dene.. 🤗🤗

🖒🖒yemiyoruzzz bu hafta şampiyon biziz acaba ikinci kim olacakkk 🙄🙄😂😂😂
Kupa kaldırmaya başlayın bence😂😂😂
Sonra bizim gibi sonunculugumuzun şerefine kaldırdık dersiniz 😂😂😂
Halledersin sen o sporlarla yeter ki modunu düşürme 😍
Ada seni tebrik ederim.
Harikasın.
Ortim bu kadar iyiken.
Benim birşeyler yapmam gerek.
Yemek yiyerek destek verebilirsin mesela 🤪🤪😂😂😂

Ortim pessinus pessinus sporumu yeni yaptigimnicin şimdi yazıyorum menümü.. geç oldu kusura bakmayın❤️🌺
12.30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, salatalik, 7 zeytin, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1 çay kaşığı kadar tereyağ

18.30 teflon tavayı çıkmaz yağla yagliyorum sadece sebze mucver (kabak,patates, tazesogan, kurusoğan, maydanoz,tane nane)
3 tavuk çöp şiş ızgara
Çok az mayonezle yoğurt sos 2 yk kadar

3 lt su.
Geçen hafta kitap okuyabildim boşluklarda yine de karanlığın son gubleri bitti, insanın anlam arayışına başladım oda yariyi geçti bı 60-70 sayfa kaldı.

Spor 40 dk kardiyo+ spor programima devam ediyorum normalde bitmesi gerekiyordu 1 hafta sarktı. Ama 30 squat yapabildim sadece (110 yapmama gerekirken)+ 80 mekik+ 100 iç bacak+50 göğüs

Back
X