• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa hayatım yine acayip yoğunlaştı. Gelemedim yine dünden beridir. Takip de edemiyorum menülerinizi. Nasıl gidiyor inşallah herkes iyidir. Ben bugün büyük kızı da gönderiyorum. Okullar açılana kadar eşimle başbaşayız :confused::confused:
Bu hafta sonu yine kampa gidiyorum. Gerede taraflarına.:rolleyes::rolleyes::KK75:
Kaptanım süpersin.
Gez toz canım ne güzel.
Buralar sessiz. Yaz geldi ya herkes memlekete gitti. Tatile gittiler.

Selam
Bende sabah sporumu yaptım
Şimdi kuafordeyim bıraktım iyice kendimi biyerden başlamalıyım
Dünde evi temizledim ohh mis diyet devam kizlar şimdi de yanına yoğurt ve galetamı aldım bakalım iyiyim bu hafta inşallah haftaya da iyi olurum :dua:
Kuaför bakım süper kolay gelsin 😊

Kızlar yaaaa hayatım yine acayip yoğunlaştı. Gelemedim yine dünden beridir. Takip de edemiyorum menülerinizi. Nasıl gidiyor inşallah herkes iyidir. Ben bugün büyük kızı da gönderiyorum. Okullar açılana kadar eşimle başbaşayız :confused::confused:
Bu hafta sonu yine kampa gidiyorum. Gerede taraflarına.:rolleyes::rolleyes::KK75:
Seni kiskaniyordum bugün yine kıskandım😂 bende istiyorum kamp taa ağustosa kadar nasıl sabredecem ben yaa😭

Köfte ye o zaman😂 akşama bende ton balıklı salata var
yaptım yemeğimi kabak rendeledim biberle 1 yk yağla çevirdim ... yanına bir kase yoğurt 3 yk bulgur pilavı yiyecem... saat 18.30 gibi yürüyüşe çıkacam eve gelir su çay içer günü kapatırım ;)
önerilerin için teşekkür ederim canım :KK36: :KK36: yarın bende ton balıklı salata yapacam cumaya gelsin eksiler

Sağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizede
ben saçıma botox yaptırmıştım çook iyi gelmişti saçlarım canlanmıştı ve dolgun durmuştu ... yapan varsa oralarda tavsiye ederim botox :KK66:

Çok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu 😬
Olmaz mıııı oluyor canım sağlıklı atıştırmalıklar at ağzına az zararla kapat ... işte dayansak bu açlıklara regli dönemlerinde daha çok vucud kilo veriyor... metabolizma bu dönemlerde daha hızlı çalışıyor....

Back
X