- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Kız Amerikan fönü ne.İnşallah canım kuaföre de geldim Amerikan fönü yaptırıyorum![]()
Brezilyalı duyduk da . Bunu duymadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Amerikan fönü ne.İnşallah canım kuaföre de geldim Amerikan fönü yaptırıyorum![]()
Protein ekle. Veya bol yoğurt tüketirsin kabağın yanına. Yoğurt da yok tutuyor.bugün ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum![]()
sadece kabak yemeği yapsam diye düşündüm ama akşam protein yemezsem acıkırım diye korkuyorum
![]()
Kaptanım süpersin.Kızlar yaaaa hayatım yine acayip yoğunlaştı. Gelemedim yine dünden beridir. Takip de edemiyorum menülerinizi. Nasıl gidiyor inşallah herkes iyidir. Ben bugün büyük kızı da gönderiyorum. Okullar açılana kadar eşimle başbaşayız
Bu hafta sonu yine kampa gidiyorum. Gerede taraflarına.![]()
Bu yipratmoyormus Brezilya yipratiyormusKız Amerikan fönü ne.
Brezilyalı duyduk da . Bunu duymadım.
gayet güzel gidiyor canım tatlı yemediğim için biraz sinirliyim ama oda geçecek daha yarın bir hafta olacak şekersiz günler....Amin orticim.
Nasıl gidiyor diyet
barbunya severim bakliyatlardan bir tek... onuda cuma günü yapmayı planlıyorumKuru fasulyeden yapo köfteyi yedirecem sana
![]()
Kuaför bakım süper kolay gelsinSelam
Bende sabah sporumu yaptım
Şimdi kuafordeyim bıraktım iyice kendimi biyerden başlamalıyım
Dünde evi temizledim ohh mis diyet devam kizlar şimdi de yanına yoğurt ve galetamı aldım bakalım iyiyim bu hafta inşallah haftaya da iyi olurum![]()
Köfte ye o zamanbarbunya severim bakliyatlardan bir tek... onuda cuma günü yapmayı planlıyorum![]()
Seni kiskaniyordum bugün yine kıskandımKızlar yaaaa hayatım yine acayip yoğunlaştı. Gelemedim yine dünden beridir. Takip de edemiyorum menülerinizi. Nasıl gidiyor inşallah herkes iyidir. Ben bugün büyük kızı da gönderiyorum. Okullar açılana kadar eşimle başbaşayız
Bu hafta sonu yine kampa gidiyorum. Gerede taraflarına.![]()
Kesinlikle öyle. Miniklerle zor oluyor.Bir öğretmen olarak evde sıkıldık.
Açılsın. Ben çocuklarımı özledim.
Evden bu iş olmuyor.
Yüzyüze olmadan eğitim zor.
Uzaktan eğitim yaşı büyük olanlara belki olur ama ilkokul ve ortaokul zor.n
yaptım yemeğimi kabak rendeledim biberle 1 yk yağla çevirdim ... yanına bir kase yoğurt 3 yk bulgur pilavı yiyecem... saat 18.30 gibi yürüyüşe çıkacam eve gelir su çay içer günü kapatırımKöfte ye o zamanakşama bende ton balıklı salata var
Sağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizedeKuaför bakım süper kolay gelsin![]()
artık o zaman girerim listeye , önemli olan kilo vermekAynen canım ben de öyle düşünmüştüm. Sen kilo ver de bence gerisinin hiç önemi yok![]()
ben saçıma botox yaptırmıştım çook iyi gelmişti saçlarım canlanmıştı ve dolgun durmuştu ... yapan varsa oralarda tavsiye ederim botoxSağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizede
Benim saçım çok o yüzden kuaförüm bunu yapalım sana dedi bende botox diye geldiydimben saçıma botox yaptırmıştım çook iyi gelmişti saçlarım canlanmıştı ve dolgun durmuştu ... yapan varsa oralarda tavsiye ederim botox![]()
Ben de öyle oluyorum canım hiç doymuyorum o zamanlarda sürekli aç geziyorum nasıl bir şeyse artıkÇok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu![]()
Olmaz mıııı oluyor canım sağlıklı atıştırmalıklar at ağzına az zararla kapat ... işte dayansak bu açlıklara regli dönemlerinde daha çok vucud kilo veriyor... metabolizma bu dönemlerde daha hızlı çalışıyor....Çok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu![]()