- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldım canım iyi gidiyor şimdi rakipler duymasınBenim pazartesiden beri çok iyi.
Haftasonu misafir den dolayı ufak bir srkte oldu ama bakalım cumaya nasıl olacak.
Tartıldım mı hiç.
Nasıl durum.
Canim sen yokken benim menulerim iyi oluyor. Sen hep abarttigima denk geliyosun acayip bozuluyorumYavaştan yavaştan geçmişe bakayım.![]()
![]()
EtmeeeeeYa da boş verin geçmişi geçmiş geçmişte kaldı ben andan devam edeyim![]()
Sac Botoksu ilk defa duydum.. ben sac konusunda hic cesur degilim.. boyamiyorum bile sacimi.. hic boyamadim.. sevdigim renkleri annemde deneyerek egomu tatmin ediyorumBenim saçım çok o yüzden kuaförüm bunu yapalım sana dedi bende botox diye geldiydim![]()
Doğru samimi olana daha rahat söylüyorsun ama o eve herzaman gitmiyorsam mecbur hazırlamışsa ayıp olmasın diye yeniliyor...Samimi olduğun biri ise oluyor da.
Bazıları da uyuzluğuna ısrar ediyorlar ya. Sinir oluyorum. Bir daha gidesim gelmiyor.
Ben gelen misafire sorarım.
İstemesse vermem.
Önüne koyuyorsun ayıp olmasın diye yarısını yiyiyor. Gerisi çöpe.
Ya da ortaya servis tabağa koyuyoru .
İsteyen istediği kadar alsın diye.
Kadını kobay gibi mi kullaniyorsun daha yaşın genc de ondan saçlarım iyice beyazladi birde çok kabarık eskisi gibi değil genciken yıka cik lüle gibiydi ama şimdi çok kötü duruyo degisiklik olsun dedimCanim sen yokken benim menulerim iyi oluyor. Sen hep abarttigima denk geliyosun acayip bozuluyorum
Etmeeeee
Yada bugun menu vermesem
Sac Botoksu ilk defa duydum.. ben sac konusunda hic cesur degilim.. boyamiyorum bile sacimi.. hic boyamadim.. sevdigim renkleri annemde deneyerek egomu tatmin ediyorum![]()
Yasim genc degil de 36Kadını kobay gibi mi kullaniyorsun daha yaşın genc de ondan saçlarım iyice beyazladi birde çok kabarık eskisi gibi değil genciken yıka cik lüle gibiydi ama şimdi çok kötü duruyo degisiklik olsun dedim
Birde cok isterdim sacim kıvırcık olsun..Kadını kobay gibi mi kullaniyorsun daha yaşın genc de ondan saçlarım iyice beyazladi birde çok kabarık eskisi gibi değil genciken yıka cik lüle gibiydi ama şimdi çok kötü duruyo degisiklik olsun dedim
Bana Dalin önerdi kuaför diğer şampuanları kesinlikle kullanmayacakmisimYasim genc degil de 36beyazlar cok gozukmuyo acik kumralim altlarda kaliyo bide cok yok Allahtan. Gerekmedikce boyamayi düşünmüyorum. Cok ince telli sabuna döndüm bide prabensiz sampuan kullaniyordum onuda biraktim. Bittim sabunu kullandim cok sertlesti. Zeytinyagliya döndüm. Ama defne ye donecegim sanırım bire onu deneyecegim..
Çok severdim saçlarımı ama kpss ye hazirlandigim dönemde saçlarım bir anda duzlestiBirde cok isterdim sacim kıvırcık olsun..
Harikasın canımÇarşamba menü
Sabah 9.30
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
2 ceviz
2 kuru kayısı
Ara 14.00
2 ceviz ve şekersiz türk kahvesi
Akşam 18.30
3 köfte
Bol salata
3 litre su
39 dk Leslie + 15 dk bölgesel
Baliklarlami?? Nasil yani bizde yapsak ise yarar mi ki??Çok severdim saçlarımı ama kpss ye hazirlandigim dönemde saçlarım bir anda duzlestiinanamazsin okadar üzülmüştüm ki sonra balıklarla yine kivirciklasti ama eskisi gibi hiç olmadi
Ahahaaaaaa bakimlarlaBaliklarlami?? Nasil yani bizde yapsak ise yarar mi ki??
Aaaa hadi hayırlısı olsun canım iyice tanı sonra karar ver 🖒Size birsey anlaticam birgun buraya evlendim diye gelebildim
3 yildir tanidigim biri var ama bir vesileyle tanismistim. Ne ciktik, ne sevgili muhabbeti ne bir cay kahve icmisligimiz var.. ayni sehirdeyiz bu arada. Ara ara iste insta da kisa kisa konusuyoruz oyle yine bir proje vardi kisin birlikte calisicaz. Benim asil meslek uzerine o zaten bu konuda uzman. Bunun uzerine muhabbet ediyorken oraydi buraydi evlenelim dedik ama gayet saka uzerinden gidiyoruz evraklari hazirla nikah dairesinde bulusucaz falan ev surda yasariz boyle olur derken is ciddiye bindi yarin kahve icicez
Gecen hatirlarsaniz demistim ben eger birgun evlenirsem pat diye olmali vs... Gayet is ciddiye bindi saskinim hala..kimseye soylemeyi dusunmuyorum size soyluyorum iste
evlendim diye gelirsem sasirmayin
![]()
Bana demiştin bunu bende inşallah demiştim içimden ama evlenme sakin demiştimSize birsey anlaticam birgun buraya evlendim diye gelebildim
3 yildir tanidigim biri var ama bir vesileyle tanismistim. Ne ciktik, ne sevgili muhabbeti ne bir cay kahve icmisligimiz var.. ayni sehirdeyiz bu arada. Ara ara iste insta da kisa kisa konusuyoruz oyle yine bir proje vardi kisin birlikte calisicaz. Benim asil meslek uzerine o zaten bu konuda uzman. Bunun uzerine muhabbet ediyorken oraydi buraydi evlenelim dedik ama gayet saka uzerinden gidiyoruz evraklari hazirla nikah dairesinde bulusucaz falan ev surda yasariz boyle olur derken is ciddiye bindi yarin kahve icicez
Gecen hatirlarsaniz demistim ben eger birgun evlenirsem pat diye olmali vs... Gayet is ciddiye bindi saskinim hala..kimseye soylemeyi dusunmuyorum size soyluyorum iste
evlendim diye gelirsem sasirmayin
![]()