Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyerde okumuştum cnm doğruluğu varmı bilmiyorum ama vucudun bu yeni kiloya alışması lazımmış bi süre kilo almadan aynı kiloda kalmak çok önemliymiş bu süreçte, kionun vucuda oturması sabitlenmesi için istikrarla düzenli beslenmeye devam etmek lazım falan yazıyodu, kilonuzu sabitkedikten sonra arada kaçamaklar olsada kolay kolay almazsınız kilo falan yazıyodu![]()
Evet, ben de okumuştum, vucudun yeni kiloya alışması 1 yıl sürüyormuş, 1 yıl sonra oturuyormuş ancakAynen bizden ayrılmaman lazımBen de kilomu koruyamadığım için buradayım ve her şeyi
bildiğim halde![]()
Teşekkür ederim kaptanımSonuna kadar hak ettin canım maşallah sana![]()
Maşallah darısı başımaBu da karnem kızlar![]()
Ben evde bakım adına birşeyler yapmaya çalışıyorum. Saçımı hiçbir zaman tam boyatmadım en fazla Ombre yaptırdım o da dip kendi saçım olarak kaldı sadece uçları yapıldı. Saç için;Ben sac bakımından çok anlamam kuaföre giderim o yapar. Keratin önemli gercekten bu dinde kaeratin bakimiymis zaten
Ayşegülcüm tebrik ederim.Bu kupayı, bana inanıp peşimi bırakmayan
sevgili kaptanımLAydLiNe ve tüm 13. Takım'a ithaf ediyor ve onlar için kaldırıyorum
Bu başarı hepimizin canlarım, iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım hepinizi, biz kocaman bir aileyiz![]()
Maşallah darısı başıma![]()
Tesekkürler kızlarAyşegülcüm tebrik ederim.
Harikasın. İdolümsün bu saatten sonra.
Müthiş kilolar verdin.
![]()
tekrar tebrikler canımBu da karnem kızlar![]()
canım , benim geçen cuma kilom 66.700 idi*** 13. Takım 681. Etap ***
LAydLiNe (73///%)
Aysegul 6666 (65.8///%) Mezun olmak istiyor.
polokey2244(67.4///%)
Kiloverenbiri (84.4///%)
krtp86 (53.5///%)
berceste_ (94///%)
Ilaymilya (66.1///%)
Elifff80 (91.3///%)
pessinus (67.2///%) İzne ayrılmak istiyor.
candy_candy (120.5///%)
UZAYIM (84.3///%)
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 681. Etap Free liste ***
marbling (74.6///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(56.3///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (63.5///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(65.8///%) Kendi isteğiyle ayrılan üye
Efsun64 (77.7///%) Kendi isteğiyle ayrıldı.
Gonul83 (64.8///%) 679. Etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
KAÇAKLAR (Kırmızı liste)
gitsinkilolar02 (84.7/83.6/1.1/%1.30) Yeni Üye Baş. Tarihi: 1 Haziran 2020 Baş. Kilosu: 85.7 Hedef: 65
zeyneppk (79.4///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üye 12. Takımdan transfer olmak istiyor
Bademellaa (57.1///%) 558. Etapta 55.7 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
neredesinseen (90///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 5 Haziran 2020 Baş. Kilosu:90 Hedef : 60
chentiq (62.4/62.2/0.2/%0.32) Mezun olmak istiyor.
ayyy maşallahhhhhLAydLiNe kaptanım ben bugün tartıldım güzel bi sonuç gördüm hedef kilom 50 idi ama daha fazla zayıflamadan korumaya ve sıkılaşmaya geçmek istiyorum, 38 beden pantollarım belimden düşüyo 36 bedene düştüm sanırsam
demem oki yarın mezun olmak istiyorum senin içinde uygunsa, sonrasında free listeden devam ederim bırakmam burayı zaten
![]()
yok canım kuaförde yaptırmıştımBunu hiç bilmiyorum. Evde yapılabiliyor mu?
evet doğumlar çok etkililiyor benimde çok azaldı zaten ince telli saçım tüy gibi duracak diye korkuyorumBenim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsa
LAydLiNe kaptanım ben bugün tartıldım güzel bi sonuç gördüm hedef kilom 50 idi ama daha fazla zayıflamadan korumaya ve sıkılaşmaya geçmek istiyorum, 38 beden pantollarım belimden düşüyo 36 bedene düştüm sanırsam
demem oki yarın mezun olmak istiyorum senin içinde uygunsa, sonrasında free listeden devam ederim bırakmam burayı zaten
![]()
canım , benim geçen cuma kilom 66.700 idi![]()
E vitamini ampulunu hep duydum ama hiç yapmadım diğer yağları hep yapıyorum ama çok işlem gördüğü için saçlarım çok kuruydu şimdi hoş oldu saçlarımBen evde bakım adına birşeyler yapmaya çalışıyorum. Saçımı hiçbir zaman tam boyatmadım en fazla Ombre yaptırdım o da dip kendi saçım olarak kaldı sadece uçları yapıldı. Saç için;
E vitamini ampul
Hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı karıştırıp bekletiyorum kesinlikle çok iyi geliyor öneririm.
Umarım benimde bi karnem olurMezun olma şartlarını taşıyorsan canım hemen mezun ederim seni. Bakayım hemen![]()