• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese gunaydin kizlar.
Geçen hafta:57kg
Bugün:57.5kg
Ne zaman kopsam bi bakıyorum artıları görüyorum.Ama bu hafta hep dışarda geçti.Bi gün orda bi gün burda.Aksam yorgunluktan bayiliyorum artik.Spor da sadece 1gun yapabildim.Sonuc böyle oldu. :KK57:

Haftaya dengelersin canım üzülme sakın. Zaten böyle olacak koruma dönemi. Bir ileri bir geri. Başka türlü zor zaten :KK39:

Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi oldu 🤗 şurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım 😁
Gelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
geçen hafta:84.4
bu hafta:85
bu hafta aileme uydum aylar sonra onlarla yedim yemekleri +600 gram ile kapatıyorum bu bana büyük ders oldu :kızgın:
arada olur böyle durumlar duzeltirsin haftaya 🙏
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) @marbling nerelerdesin ortim?
Günaydın arkadaşlar
Ben bu hafta diyetime uydum ve
92.1 geldim bu hafta tatlı krizleri ne girmedim iyiyim çok şükür
Geçen hafta 94 :olamaz:
Bu hafta 92.1
Hepinizi tebrik ederim.

K krtp86 canım seni mezun edemiyorum maalesef bu hafta. 51.44 kilo da mezun olabiliyorsun.
Mezun olmadan ayrılamıyorum takımdan demi kaptanım, nası yapsam bilemedim spordan dolayı olduğum kilodan bile az görünüyorum acayip sıkılaştım daha fazla vermesem iyi olcak gibi

eliya eliya tatlım deneme süresi bitti senin haftaya listeye gireceksin inşallah. Ona göre hazırla lütfen kendini :KK68: Gerçi nasıl ayrıldığını bir kontrol etmem lazım. Hafta içi kamptan dönünce ilgileneceğim olur mu :KK39:
Olur tabi. Aslında yaz dönemi biraz sıkıntılı eşimin memleketine gitme durumu var tatilde var planda bir kaç hafta sonra da girebilirim listeye sorun değil free den devam ederim bir müddet.

Mezun olmadan ayrılamıyorum takımdan demi kaptanım, nası yapsam bilemedim spordan dolayı olduğum kilodan bile az görünüyorum acayip sıkılaştım daha fazla vermesem iyi olcak gibi

Maalesef canım. Biraz daha ver alırsın sonra nasılsa yeniden. Bu kadar gelmişken mezun olmadan ayrılma zaten :KK68: :KK68:

Herkese merhaba
4C2A7372-502C-4B24-9196-375E2496E0D3.webp
Ben bu hafta çok dikkat edemedim benim ki sabit. Ama bu hafta çok dikkat edicem çok. 80 lerden çok sıkıldım artık.

İzne giderayak iyi oldu canım 66 ları görmek çok şükür. Bakalım ne tepkiler alacağım.beni 80 li kilolarda görenler de var son olarak o yüzden tepkileri merak ediyorum. En çok da eşimin ailesinin tepkilerini merak ediyorum sağolsunlar kilo alınca iğneli şeyler söyleyip hatta kayınvalidem benden zayıfken kilosuyla hava atarken bakalım şimdi zayıflamışsın diyecek mi. Eşim kilo almasa da ona hep kilo almışsın bu ne göbek diye laf söylüyorlar sinir oluyorum onlara. Bakalım bu gidişte neler olacak
Benimki de kayınvalidemin şişko lafıyla başlamıştı.
Bende ona inat başladım.
Ama şimdi kendimi mutlu etmek için yapıyorum.m
Sinir oluyorum bu insanlara katşılarındaklere laf sokmaya ne meraklılar.

Sen kendin için zayıfladım tabii utanirlarsa 😠😠 bu seferde başka biseyle dalga geçerler çok gereksizler çok
Bu konuda sana katılıyorum.
İnsanlar kendi eksikliklerini kapatmak için seni zayıf noktadan vurur.
Ben artık çok muhatab olmuyorum insanlarla.
Vallahi sıkıldım.
Ama şunu da anlamıyorum seni ezrne yaranmak için çabaları var. Parası olup aklı olmayanlara hörmet ediyorlar. Parası olduğu için. Bana çok garip geliyor. Sanki parasını onunla paylaşacak.
Aman çok dertlendim bu gün gene.

Back
X