Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese gunaydin kizlar.
Geçen hafta:57kg
Bugün:57.5kg
Ne zaman kopsam bi bakıyorum artıları görüyorum.Ama bu hafta hep dışarda geçti.Bi gün orda bi gün burda.Aksam yorgunluktan bayiliyorum artik.Spor da sadece 1gun yapabildim.Sonuc böyle oldu.![]()
Günaydın
Geçen hafta 82.8
Bu hafta 81.5
Fark 1.3 kg.
Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi olduşurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım
![]()
Gelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
arada olur böyle durumlar duzeltirsin haftayageçen hafta:84.4
bu hafta:85
bu hafta aileme uydum aylar sonra onlarla yedim yemekleri +600 gram ile kapatıyorum bu bana büyük ders oldu![]()
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) @marbling nerelerdesin ortim?
Hepinizi tebrik ederim.Günaydın arkadaşlar
Ben bu hafta diyetime uydum ve
92.1 geldim bu hafta tatlı krizleri ne girmedim iyiyim çok şükür
Geçen hafta 94![]()
Bu hafta 92.1
Mezun olmadan ayrılamıyorum takımdan demi kaptanım, nası yapsam bilemedim spordan dolayı olduğum kilodan bile az görünüyorum acayip sıkılaştım daha fazla vermesem iyi olcak gibi
Olur tabi. Aslında yaz dönemi biraz sıkıntılı eşimin memleketine gitme durumu var tatilde var planda bir kaç hafta sonra da girebilirim listeye sorun değil free den devam ederim bir müddet.eliya tatlım deneme süresi bitti senin haftaya listeye gireceksin inşallah. Ona göre hazırla lütfen kendini
Gerçi nasıl ayrıldığını bir kontrol etmem lazım. Hafta içi kamptan dönünce ilgileneceğim olur mu
![]()
Mezun olmadan ayrılamıyorum takımdan demi kaptanım, nası yapsam bilemedim spordan dolayı olduğum kilodan bile az görünüyorum acayip sıkılaştım daha fazla vermesem iyi olcak gibi
Çok teşekkür ederim Ayşegülcüm.Oooo maşallah süpersin elifcim
Bak seksenli rakamlara kavuştun, tebrik ederim, devamında yetmişli rakamları da göreceksin![]()
Evet canım ben daha önce yaz dönemi yaşadım burda ondan sordumCanım ben mayıs sonu geldim. Çok aktifti.
Yaz geldi herkes memlekete gitti.
Olur tabi. Aslında yaz dönemi biraz sıkıntılı eşimin memleketine gitme durumu var tatilde var planda bir kaç hafta sonra da girebilirim listeye sorun değil free den devam ederim bir müddet.
Olsun canım. Biraz gayretle haftaya çok güzel gidecek.geçen hafta:84.4
bu hafta:85
bu hafta aileme uydum aylar sonra onlarla yedim yemekleri +600 gram ile kapatıyorum bu bana büyük ders oldu![]()
Canım gayet güzel.Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) @marbling nerelerdesin ortim?
Teşekkür ederim kaptanım.K krtp86 @Elifff80 kızlar maşallah harika kilolar vermişsiniz. @pessinus seni de tebrik ediyorum canım gayet güzel bir sonuç. @Kiloverenbiri artık aramıza güzel kilolarla dönmeni bekliyoruz. Haftaya kendini ayarla tamam mı![]()
Geçen hafta66.1 bu hafta 66 bu haftahiç dikkat etmedim salıvermistim kesin 1 kilo aldım diye geçiriyordum içimden ama almamisim şükür haftaya çok dikkat edeceğim inşallah bugün de regl oldum iyice rahatladım
Benimki de kayınvalidemin şişko lafıyla başlamıştı.İzne giderayak iyi oldu canım 66 ları görmek çok şükür. Bakalım ne tepkiler alacağım.beni 80 li kilolarda görenler de var son olarak o yüzden tepkileri merak ediyorum. En çok da eşimin ailesinin tepkilerini merak ediyorum sağolsunlar kilo alınca iğneli şeyler söyleyip hatta kayınvalidem benden zayıfken kilosuyla hava atarken bakalım şimdi zayıflamışsın diyecek mi. Eşim kilo almasa da ona hep kilo almışsın bu ne göbek diye laf söylüyorlar sinir oluyorum onlara. Bakalım bu gidişte neler olacak
Süper canım.Günaydın arkadaşlar
Ben bu hafta diyetime uydum ve
92.1 geldim bu hafta tatlı krizleri ne girmedim iyiyim çok şükür
Geçen hafta 94
Bu hafta 92.1
Ben 56 yi gördüm.Sonra böyle olunca hemen kendimi suçlamaya başladım.Aklimdan da gecmiyo değil hani 55ler falan.Haftaya dengelersin canım üzülme sakın. Zaten böyle olacak koruma dönemi. Bir ileri bir geri. Başka türlü zor zaten![]()
Bu konuda sana katılıyorum.Sen kendin için zayıfladım tabii utanirlarsabu seferde başka biseyle dalga geçerler çok gereksizler çok