• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cuma günkü kilomun aynısı 65.200 bugün... 3 gün sonra regli olacam onun etkisi olacak sanırım kilo oynamamış....
65ler zorladı beni bu sefer ...65i kırarsam tıkır tıkır gidecek ;)

Günaydın kızlar
Günaydın 😊
kızlar günaydın :KK36: iş yerime kavuştum sonunda ama maaş dönemi 2-3gün aktif olamıyorum pek hesapları karıştırıyorum yoksa :KK48: maaşların topunun hesaplayıp göndermeden girmem haeriniz olsun geçen ay kimseye maaşı yatırmamışım ya :KK70:şaka gibi ama gerçek pazartesi atmye gidem beni aradı nasıl stres oldum :KK43:

iş yerinde ders çalışma hayalim de suya düştü hem maaş dönemi hem arkadaşım izinli napıcam hiç bilmiyorum :KK14:

kilom bugün 122,7 bi de bunu eritmesi var çok zor bir hafta çok :KK14::KK14:

UZAYIM UZAYIM açıköğretim canım web tasarım ve kodlama okuyorum ne manaysa
A aa ne güzel 👍🏻 😊 Bende 2. Üniversiteyi açıktan okudum iyi oldu.
Gunaydin kizlar.Herkese güzel bol enerjili bir hafta olsun inşallah.Off bu sıcaklarda uyumak ne zor ya.Uykusuz da ayakta kalmak çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
İnanılmaz sıcak. Ki ben bağa , dağın tepesine çıktım. Merkezden serin ama gece 5 dakika uyuyamadım zombi gibi geziyorum 🤪
:cry:
Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bil:cry:
Aynen aynen. Bende bağa kaçtım merkeze göre serin ama yine de sıcak. Yarın yağmur bar diyorlar inşallah yağar.

inşallah canım , çünkü gram kaçamak yapmıyorum sporda yapıyorum gitmeyince az da olsa çıldırıyorummm:mad::mad:
Devamlı kilo verilmez canım arada kas yapilanmasi da lazım bir de çok spor yapiyorsun eğer çok spor kilo verdirseydi futbolcular (sporcular)çok zayıf olmalari gerekirdi yani sporu kararda tutmalisin ben de çok seviyorum ama çok abarttiginda tartıya yansımıyor kas yorgunluğu ödem yapar:KK66::KK36:

Devamlı kilo verilmez canım arada kas yapilanmasi da lazım bir de çok spor yapiyorsun eğer çok spor kilo verdirseydi futbolcular (sporcular)çok zayıf olmalari gerekirdi yani sporu kararda tutmalisin ben de çok seviyorum ama çok abarttiginda tartıya yansımıyor kas yorgunluğu ödem yapar:KK66::KK36:
haklısın canım ama sporcular deli besleniyorlar maça çıkmadan makarna yediklerini biliyorum :KK66: ben en azından onu yemiyorum.... ben turizmciyim çalıştığım otele sporcular gelir konaklardı menülerini ben hazırlardım taleplerine göre tabiii... onlar maça çıkmadan sabah makarna yiyip 2 saat sonra maça çıkıyorlardı... deli yiyorlar öyle kaşık hesabı pek yapmıyorlar ... ben yazık kaşık hesabı yapıyorummm :KK70::KK70:

haklısın canım ama sporcular deli besleniyorlar maça çıkmadan makarna yediklerini biliyorum :KK66: ben en azından onu yemiyorum.... ben turizmciyim çalıştığım otele sporcular gelir konaklardı menülerini ben hazırlardım taleplerine göre tabiii... onlar maça çıkmadan sabah makarna yiyip 2 saat sonra maça çıkıyorlardı... deli yiyorlar öyle kaşık hesabı pek yapmıyorlar ... ben yazık kaşık hesabı yapıyorummm :KK70::KK70:
Makarna karbonhidrattir ve 3 saatte yakılır maç öncesi vücuttan yakmamak için o şekilde besleniyorlar. Protein de 7 saat de hazmedilir o yüzden az yiyoruz ve daha çok tok tutacak ürünler yiyoruz.
Sporcular ise anlık enerji artırıcı makarna o yüzden yiyorlar. Sporu bıraktıkları da da (benim gibi) aşırı kilo alıp kalp büyümesi yaşayıp kalp krizi yasiyorlar.

cuma günkü kilomun aynısı 65.200 bugün... 3 gün sonra regli olacam onun etkisi olacak sanırım kilo oynamamış....
65ler zorladı beni bu sefer ...65i kırarsam tıkır tıkır gidecek :KK66:
Adacım benim de gitmiyor kilolar.
Sıcaktan da ne beslenme düzenim kaldı ne spor.
Sıcaktan ayılamıyorum ancak yatıyorum.
Birde haftasonu misafir yorgunluğu.
3 gün var önümde artılar gitse. Az eksiye razıyım canım.

Adacım benim de gitmiyor kilolar.
Sıcaktan da ne beslenme düzenim kaldı ne spor.
Sıcaktan ayılamıyorum ancak yatıyorum.
Birde haftasonu misafir yorgunluğu.
3 gün var önümde artılar gitse. Az eksiye razıyım canım.
Benim hep 4 günde ne giderse gidiyor... yılmak yok devam 🖒🖒🖒

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı biber közlenmiş
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine 1 tk keten tohumu yağı
10 badem

Akşam 16.30
2 tavuk pirzolala (derileri alınmış )
1 kase yoğurt
Bool salata

3 lt su içildi..

Spor sabah
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
1 saat dışarda yürüyüş yaptım.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 dilim peynir
1 h.yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,maydanoz
1 kırmızı biber
Ara öğün 11.30; 1 avuç içi çiğ kuruyemiş
Öğlen 13.00; 1 simit
Ayran
Akşam 19.00; 1 dilim t.b ekmeği
1 parça peynir,domates
Su 2 litre
35 dk.hitt kardiyo

iyi akşamlar hanımlar özlemişim buraya yazmayı :KK200:
08.00:

2 tam ceviz+1 sade kahve ile yürüyüşe çıktım 9000 adım attım ama çok sıcaktı aşırı terletti yani kışın rahatça yürüyordum ama yazın zor oluyor cidden
13.00
1 kabak+2 yumurta+lor peyniri ve bol baharat ile (tuz katmadım) omlet yaptım yanında karpuz da yedim
16.00
1 sb kefir+yer fıstığı bir avuç kadar tam emin değilim
3 lt su
akşam yemeği yemedim kahvaltı baya bereketliydi hala tokum :rapci:

Günaydın kizlar ben de gideyim de kahvaltı hazirlayim
Bugün 3 günlük diyet kampım başlıyor

nasıl bir diyet canım o ben de bugün taylan kümelinin 3 günlük detoksunu yapacaktım ama sınavlarım var dayanamam diye başlamadım bugün inşallah biterse yarın başicam

ben her haftasonu yani cuma-cmt-pzr sağlıklı bir detoks listesi uygulamaya karar verdim diyetisyenimin gönderdiği bir liste var öyle ona bir sorayım onu uygulicam inşallah

nasıl bir diyet canım o ben de bugün taylan kümelinin 3 günlük detoksunu yapacaktım ama sınavlarım var dayanamam diye başlamadım bugün inşallah biterse yarın başicam
HAftanin 4 günü normal sağlıklı beslenme diyet listesi bungunlerde kaçamak yapabiliyoruz ama tartıya son 3 gün kalasi kampa giriyoruz ve farklı bir diyet listesi uyguluyoruz detox gibi

ben her haftasonu yani cuma-cmt-pzr sağlıklı bir detoks listesi uygulamaya karar verdim diyetisyenimin gönderdiği bir liste var öyle ona bir sorayım onu uygulicam inşallah
Geçen hafta 5 günlük yapmıştım bu hafta 3 günlük yapacam . Diyetisyeninin kendi listesiyse uygulayabilirsin tabi ama benim diyetisyen her hafta değiştiriyor listeyi mesela sikilmiyoruz öyle olunca diyetten

Back
X