Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım süpersin.merhaba herkese ,
daha yeni işimi bitrdim oturdum bi size bakayım dedim kızımla kitap okumaya geçeceğiz birazdan...
@Elifff80 canım bu sabah 64'ün ucundan gördüm öyle mutlu oldum ki iki gündür 65lerde kalmak beni üzmüştü birden gitti)
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlarKüçük bir kahve molası verdim
Sınavlarım bitti çok şükür
maaşları hesaplamaya başlamadan girip bi selam vereyim dedim ama maşallah kimsecikler yok
![]()
Ona göre yersem de bu cuma artı çıkarım.günaydın canım , çok iyi yapmışsın gitmekle![]()
bizler ölçüyü ayarlayamıyoruz... dediği çok doğru biz birden kısıyoruz metabolizma dengesinide bozuyoruz....
Ma aile botoxlu olacaksınız desene.Günaydın kizlar bende kuafördeyim ablama yaptırıyoruz şimdi de onunki botox olacak
Benim diyet çok iyi gidiyoruma diyetisyen günüm
Çok iyi yapmışsın canım, diyetisyen desteği ile eminim ki daha sağlıklı ve kalıcı olarak hedef kilona ulaşacaksın. Menülerini merakla bekliyorumGünaydın kızlar.
Nasılsınız. Bu sıcaklar beni mahvetti.
Hava serinledi rahatladık biraz.
kızlar sabah diyetisyene gittim. Çok tatlı bir kadındı.
Bana yediklerim saydırdı ve dedi ki en fazla beş kg daha verirsin sonra aç yaşarsın dedi.
ömür boyu bu şekilde devam edebilecek misin dedi. Tabii ki hayır.
Bana dolu dolu menü verdi.
Seninle 4 ayda 16 kg verip ilk hedefi gerçekleştireceğiz. Sonra da 66 kgmı xorlayacağız dedi.
çok tatlıydı.
inşallah yapabilirim.
Biz de seni özledik kaptanım.Taaaaaa taaammmmmmm benim güzel takımımın güzel kadınları çok özledim sizi![]()
![]()
![]()
Canım diyetisyene başlamana çok sevindim umarım diyetisyenin hakkında ilerleyen zamanda da benzer duygular hissediyor olursun. Menüsüne uyduğun takdirde artı çıkma meselesine gelince bence ona takılmadan uygulamaya başla ki metabolizman hızlansın başlangıçta. Düşük kalorili diyetlerle metabolizmamızı yavaşlatıyoruz maalesef o yüzden bazen gr gr gidip çoğu zaman da artıya geçiyoruz. Sen menüne şans ver farkını zaman içinde göreceksin inşOna göre yersem de bu cuma artı çıkarım.
Kadın çok tatlıydı.
Telefonunu verdi. Her zaman sorabilirdin diyor.
Kaçamak yapacağın zaman beni ara diyor.
Çok tatlı. Sizin gibi bir bayan nasıl kilolu olur diyor.
Bomba gibi yapacağım sizi diyor.
Spor yapmadığın gün mesaj at bana diyor.
Çok tatlı bayıldım.
bende diyetisyene gitmeden 3 gün çok yemiştim hahahahCanım süpersin.
Haftasonu kızımın doğum günü beni mahvetti.
3 gün pasta vardı evde.
Bir de bu gün diyetisyene gideceğim diye de biraz rahattım.
Cumaya sabit çıksam yeter canım bana bu hafta
Hadi inşallah hüzel eksiler göreceğiz.
Eylülde okul başlayınca herkesi şok edeceğiz.
Sonunda formu doldurmaya fırsat bulabildim :)
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Miraycan84
İsim (İsteğe Bağlı ):…
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.53
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :2. Gebelik+2 çocuk daha çok yemek demek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermelerSonunda formu doldurmaya fırsat bulabildim :)
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Miraycan84
İsim (İsteğe Bağlı ):…
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.53
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :2. Gebelik+2 çocuk daha çok yemek demek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ah benim mantıktan biri daha:) ben kesinlikle rüzgarı olmayan bir yerde yaşayamam aşırı aşırı bunalıyorum. Günlerdir kayınvalidelerin evinde gece geç uyuyup sabaha kadar 184629459 defa kan ter içinde uyanıp sabah da en geç 7 de kalkıyorum oğlum da uyuyamıyor yorgun ve halsiz biçimde çoğu zaman da ağrılı biçimde güne başlıyorum.evimizi şimdiden özledikBiz de seni özledik kaptanım.
Ahh şu zamanı yönetebilsem.
Sıcaktan 2 gündür mayıştım.
Bu gün hava serinledi çok şükür.
Ben kesin İskandinav ülkelerinde doğmalıydım.
Oralar serin.
hoşbuldukNe güzel ben de görmüş oldum formuHoş geldin canım aramıza.
![]()
canım sıcaklık konusunda osmaniyeyi ben hiç anlatmayayım sen buraları zaten biliyorsunnnKırıkkale yanıyor yanıyor kızlar her yer mi bu kadar sıcak. Akşam eve gidince hiçbir şey yapasım gelmiyor. İştahım bile yok yemek yiyemiyorum. Dün öğleden sonra çok ağır bir sancım oldu. Önce gaz sancısı diye düşündüm. Bekledim biraz geçmeyince acile gittim. Röntgende gaz çıkmadı. Sanırım midem iyi değil bu aralar ama iyi olmaması için hiç sebep yok. Gastroenterolojiye gitmem gerekiyor ama endoskopi istemediğim için bir işe yarayacağını sanmıyorum. Mide için tavsiyeniz var mı? Sanırım dün hastanenin öğle yemeği dokundu. Çünkü yemekten sonra oldu.