• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun çocuk için.
Ama aileyi de tebrik ediyorum. Çocuklarına ayak uydurmuşlar. Onu yalnız bırakmamışlar.
Evet , çocukları yemediği için onlarda herşeyi çıkardılar hayatlarından... buda onlara sağlıklı vucud olarak döndü....🖒🖒🖒 herşeyin doğalını almaya çalışıyorlar ben artık bişey alırken onlara soruyorum 😂

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı
12 badem

Akşam 16.45
1 karnı yarık
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 lt su içildi...
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Ne güzel yapmışsın öyleeee:KK66:

Günaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya 😁
Günaydıııın geçen cuma
Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi oldu 🤗 şurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım 😁
Günaydın kızlar yarın tartı günü kimler hazır tartıya 😁
52,60 la mı soruyorsun sen bu soruyu bizim gibi dombililere :KK70:
Sen benim 5 yıl önceki halimi görseydin böyle sormazdın:KK70:(Öyle derler ya)

Geçen cuma tartıda 71.00 i görmüştüm ne yedim de o kadar şiştim bilmiyorum. Bir kaç gün dikkat edince 70 leri gördüm. Bu sabah 69.70 tim her gün tartılırım ama fırsat bulup da bir türlü yazamadım 1 haftadır. Bu arada regl bitmek üzere onun da etkisi var sanırım. Kahvaltıda maydanozu hem yumurtaya ekledim hem de çiğ yedim.

Benimde okulda kolay oluyordu 😭 evde hep aklıma bişey geliyor dün de pide mi yapsak derken buldum kendimi 🙈 yapmadım tabii
Canım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.
Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Bir de ben bu tam günü hiç sevmedim.
Tüm gün okuldayız. Günümüz ölüyor.
Hele bu yıl covitten dolayı 2 li eğitim yaparlarsa artık okulda yatarız.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Doğru düzgün okula gidelim.

Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Ders programını ayarlatin canım onu da yapamıyorsa idare bıraksın idareciyim müdürüm diye gezmeyi
Ya sabahçı yada öğlenci olunur kanaatimce
İlk geldiğim sene öyle olmuştu benim okulda

Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Tam gün yapsalar canım feda kızımı 9 da bırakıp öğle yemeği için alıp 2 de de okuldan almaktan işyerinde çalışamadım 7 ay tatil oldu da kurtuldum çok şükür bakalım bu yıl napıcaaz :KK43:

Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Tam günü ben de hiç sevmiyorum şükür ki hiç öyle çalışmadım, ya tam sabahçı oldum ya tam öğleci. Bi ara 4 leri de vermişlerdi, 4 gün sabahçı 1 gün öğleci gidiyordum.
Eşim tam gün, dersi 8.30 da başlıyo, 15.00 de bitiyor, 50 dakka öğle arası var.Tüm günü ölüyor, hiç memnun değil. Bazen kursu da oluyo, 17.30 da bitiyor.
Ben 2 yıldır sabahçıydım, 7.30 da başlayıp, 13.10 da bitiyordu. Eskiden öğlenci olduğum yıllarda 13.20 da başlayıp 19.00 da bitiyordu, kışın yatsı ezanınan sonra 1 ders daha işleyip çıkıyorduk. Yani demem o ki, sabahçıyken karanlıkta evden çıkıp, öğlenciyken yatsıdan 1 saat sonra eve gelmeme rağmen ikisi de tam günden iyi bence. En azından yarım günün sana kalıyor, işini gücünü yetiştirebiliyorsun.Tabi benim favorim sabahçılık👍

Bana da evde zor oluyor ama bu hafta sonu lahana çorbasına vurucam kendimi :KK66:
Tamamen lahana çorbası mi içeceksin canım sadece 3gun icmeni öneriyor diyetisyenim detox listeleri en fazla beş yapılabilir ve lahana ödem atar fazlasida iyi suyu atar canım diyetisyene gitmeni tavsiye ederim 🥰😍

Back
X