• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben Mehter takımı gibiyim 2 ileri bir geri.
Bu hafta diyetisyen listeleri beni artı yaptı.
İnşallah haftaya eksi olur.
Geçen hafta :89.3 kg
Bu hafta : 90.0 kg
Fark : +0.7 kg
Yüzde : % -0.78
🙈🙈🙈
Günaydın kızlar kız kardesimin nişan koşturması var gruba pek giremiyorum
Bildirimimi yapıp kaçmalıyım
67.4
68
Fark +600 gr
Kaptanım sen beni izne ayırsan daha hayırlı gibi görünüyor :olamaz:
Bu hafta ben de artıdayım maalesef ama baya bi düşürdüm artıyı iki gündür çok dikkat ediyorum inşallah hafta boyu dikkat edicem bundan sonra

geçen hafta tartılamamıştım önceki hafta 120,5
bu hafta: 121,0
artış: 0,5 gr

artışların yüzdesini hesaplayamıyorum ben
kızlar moralinizi bozmayın haftaya inşallah eksilerle geleceksinizzz :KK54: :KK54:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar veremeyen ya da artıda olanlara da moral bozmayın diyetinize kaldığınız yerden devam diyorum. Ben burada tartı veremiyorum tartıda ayarsızlık var 10 dk içinde 500-600 gr artılarda gösteren bir tartı o yüzden kilomu anlayamadım evde bakacağım artık. Muhtemelen artıdayım ama sağlık olsun düzen kuramıyorum burada

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar veremeyen ya da artıda olanlara da moral bozmayın diyetinize kaldığınız yerden devam diyorum. Ben burada tartı veremiyorum tartıda ayarsızlık var 10 dk içinde 500-600 gr artılarda gösteren bir tartı o yüzden kilomu anlayamadım evde bakacağım artık. Muhtemelen artıdayım ama sağlık olsun düzen kuramıyorum burada
tatilde çok zor canım evin gibi olmaz mümkün değil.. hiç kiloyu dert etme tadını çıkar... eve gidince hızlıca başlarsın oturmayan kilo olduğu için çabucak verirsin... bizde 8 ağustos gibi memlekete gitmeyi düşünüyoruz ama bizimki bir hafta inşallah o bir hafta da çok abartman :olamaz:

inşallah karın şişkinliğim var ama gögüslerde şişlik hiç belirti olmayınca gelmeyecek gibi düşünüyorum inşallah gelir bir an önce :KK51: :KK51:
Benim de bu kez gerginlik haricinde belirtim yoktu. Regl olmak rahatlık olamamak çok daha geriyor insanı davul gibi hissediyor.

tatilde çok zor canım evin gibi olmaz mümkün değil.. hiç kiloyu dert etme tadını çıkar... eve gidince hızlıca başlarsın oturmayan kilo olduğu için çabucak verirsin... bizde 8 ağustos gibi memlekete gitmeyi düşünüyoruz ama bizimki bir hafta inşallah o bir hafta da çok abartman :olamaz:
Ben de öyle düşünüyorum canım yerleşik kilo olmayacağı için rahat gider inşallah tabi:) buranın haricinde bir arkadaşımı da ikna edip diyete başlattım yarışıyoruz inşallah onunla da yarışırken vereceğim kilolarımı. Okul açıldığında hedefim en azından 62-63 olmak. En son evlendiğim zaman görmüştüm o kiloları.

Back
X