• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık

3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Ada müthişsin yine canım.
Tebrik ederim.

Kendi üzerime alınıp Hoşbuldum diyeyim. Bu şekersiz 21 gün başladımı yoksa frre alım oluyor mu 😀
Cnm bu grupta şekersiz 21 gün yapan yok bildiğim kadarıyla, biz yediklerimize dikkat ederek spor yaparak zayıflıyoruz daha çok 😊 kimimiz diyetisyene gidiyor, if yapanda var, kendi listesini oluşturan, kalori sayan ne ararsan var yani 😁 ama zaten diyet demek şekerden uzak durmak demek hepimiz öyle besleniyoruz bi nevi zaten 😊

Cnm bu grupta şekersiz 21 gün yapan yok bildiğim kadarıyla, biz yediklerimize dikkat ederek spor yaparak zayıflıyoruz daha çok 😊 kimimiz diyetisyene gidiyor, if yapanda var, kendi listesini oluşturan, kalori sayan ne ararsan var yani 😁 ama zaten diyet demek şekerden uzak durmak demek hepimiz öyle besleniyoruz bi nevi zaten 😊
Hııı ilk sayfadaki yazıya istinaden dedim bende. Ben diyet değil ama kilo korumaya çalışıyorum. Sağlıklı beslenmek isteyip bir türlü yapamayan biriyim. Yemeği çok sevdiğim den 😂 varsa yeriniz gelirim u arkadaşa.

Hııı ilk sayfadaki yazıya istinaden dedim bende. Ben diyet değil ama kilo korumaya çalışıyorum. Sağlıklı beslenmek isteyip bir türlü yapamayan biriyim. Yemeği çok sevdiğim den 😂 varsa yeriniz gelirim u arkadaşa.
Bende bu takım sayesinde fazla kilolarımı verdim şimdide korumaya uğraşıyorum 😁 gel cnm free listemiz var orda beraber takılırız 😁

Saat 7:30 kahvaltı
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, 5 adet yeşil zeytin ve bir dilim beyaz peynir
öğlen 13:00 atıştırma
5 adet çiğ badem, 7 adet siyah kuru üzüm, bir adet ceviz, bir su bardağı kefir
Birkaç saat sonra 1 adet muz
Akşam 18:30
Etsiz kuru fasulye, çoban salata ve bir dilim karpuz
1 saat sonra sade maden suyu. Tek sıkıntı bugün egzersiz çok yapamadım😔

Heryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Yok kız benim ki özel işlem yaptı kalıcı fön boyayi tek renk 200 e yaptı 1000 liraya boya yaptiramam heralde😳

Valalhi katılsam mı bilemedim. Her cuma tartılma olayını yaparım ama bazen cumadan annemlere gidiyorum cuma sabahtan tartılsam olur mu... Birde şu an diyetteyim ve spor yapıyoru. Kilom 81 idi şu an 75... Bilemedim.
Hoşgeldin canım sabah tartilman daha iyi olur hatta katil canım ♥️

Merhaba bildirim geldi öğrenmek istiyorum neler yapıyorsunuz ben2 haftadir ketojenik diyet yapıyorum .
Herkes nasıl isterse öyle diyetini yapabilir ama bazı kurallar var tabii ilk sayfada yazıyor
Her akşam bildirim yapıyoruz menü su spor bildirimi
Sohbet ediyoruz 😍🥰

İyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltım 11.00 de
Ara öğün 15.00
Akşam 17.00
2 litre su
40 dk hitt kardiyo

Eklentiler

• 20200715_104615.webp
    20200715_104615.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200715_143633.webp
    20200715_143633.webp
    28 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200715_165743.webp
    20200715_165743.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 27
Selamlar bugun evde degildim malesef diyetimi uygulayamadim o yuzden aciklama olarak yazmama gerek yok heralde
Aksam 40 dk tempolu yürüyüş yaptim birazda olsa telafi edebilmek icin 🙄
Daha ilk günler canım ♥️ normal
Ama bende kaçamak yapınca yazamayanlardanim yazmak lazim ama

Back
X