• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepinize basarilar dilemeye geldim
2,3 defadir bildirim geliyor

Vermek isteyenlerden almak isteyenlere,verdim,aldim ama hep boyle kalsam diyenlere hepinize basarilar diliyorummm hersey gonlunuzce olsun

Kilodur verilir alinir ennnn basta Allah hepinize saglik sihhat enerji versin :KK15::KK15::KK15:
Amiiiiin sanada :dua:

Ben canim istediğinde kg alıp istediğim zaman verenlerdenim. Bu aralar birazcık balik et takilmak istedim 5 kg aldım ama şimdi kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Kg veresim var.

Su an ki durumum

Boy : 160

Kg : 60

Çocuk sayısı : 2

Kilo almak ve vermek isteyen de bana danisabilir.
En güzel hedefe ulaşma şartı : kararlılık.

Eger zayıflamak istersem ekmeği o gun itibarıyle keserim.bol sulu yemekler ve hazir gidasiz bir hayat. Yeşillik ve
Su .
Meyve.

Kilo almak istersem o gun en az 1 somun ekmek yerim .
Tatlılar pogacalar börekler hazir gidalar ve az su. Ha en onemlisi de az hareket bol uyku gelsin kilolar.

Siz hangisisiniz?
😂
Maaalesef tam olmasa da ikincisi :KK70:

Kızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Geçmiş olsun canım dişçiye benimde gitmem lazım😔

Günaydın kizlar
5 günlük kampım güzel gidiyor bugün 4. Gün evdeyken bozmadim bugün dışarda isim var inşallah güzel olur dışarda yemem lazım çünkü

Canım , ben aralıklı oruç yapıyorum saat 5 ten sonra bişey yemiyorum... eğer meyve yemek istiyorsan kahvaltıdan sonra yada öğle ye canım akşama bırakma...
Dün ben de yemedim akşam yemeği yaaa nasıl oldu bilmiyorum da yemedim yani sanırım halılar yordu iştahım kapandı :KK66:

Eğer 17- 18 den sonra yemek yeme işini bırakırsan daha hızlı kilo veriyorsun.. tabii bu biraz bünye ile alakalı 7 gün deneyip görmek lazım... yarın başlangıç kilonu sabah yaz bakalım sana ne iyi gelir ne iyi gelmiyor birlikte bakarız.
Unutmadan sabah wc ye çıkıp ardından üstümüzde başımızda ne varsa hepsini çıkarıp hep öyle tartılıyoruz 😊😊😊🖒🖒
Bilmez miyim yıllardır 100 gram daha eksilirmiyim acaba diyerek tekrar tekrar tartılırım :KK70:

Kızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Benimkiler de çekiliyor yine temizlik vakti geldi sanırım :KK66:

Ben yemeği azaltınca sütüm de azalıyor maLesef

Azaltma canım yemeğini ama sağlıklı yiyecekler ye ve bol su iç. Açıkcası emzirmek bence kilodan daha önemli. Tabii ki kendini iyi hissetmek için fazla kilolarından kurtulman gerekiyor farkındayım ama hepimiz geçtik bu yollardan. Ben çok takmıştım kafama bu kilo olayını. Sütüm kesildi. Bazen insanın elinde olmuyor ama benim sana tavsiyem sağlıklı beslen o zaman hem sütün olur hem de kilo verirsin. :KK68:

Back
X