- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Hepsi çıtır hepsi Fit olan grup burası mı :)
En çıtırı en fiti benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çıtır hepsi Fit olan grup burası mı :)
Sen kesin kıyafet almayı da sevmiyosunMerhaba bildirim geldi ama diyet yapabilecek olsaydım şişko olmazdım, nazik davetiniz için sağ olun ama ben yemeyi seçiyorum![]()
Birde bol bol meyve sebze yiyorum.
Tebrikler
Amiiiiin sanadaHepinize basarilar dilemeye geldim
2,3 defadir bildirim geliyor
Vermek isteyenlerden almak isteyenlere,verdim,aldim ama hep boyle kalsam diyenlere hepinize basarilar diliyorummm hersey gonlunuzce olsun
Kilodur verilir alinir ennnn basta Allah hepinize saglik sihhat enerji versin![]()
Maaalesef tam olmasa da ikincisiBen canim istediğinde kg alıp istediğim zaman verenlerdenim. Bu aralar birazcık balik et takilmak istedim 5 kg aldım ama şimdi kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Kg veresim var.
Su an ki durumum
Boy : 160
Kg : 60
Çocuk sayısı : 2
Kilo almak ve vermek isteyen de bana danisabilir.
En güzel hedefe ulaşma şartı : kararlılık.
Eger zayıflamak istersem ekmeği o gun itibarıyle keserim.bol sulu yemekler ve hazir gidasiz bir hayat. Yeşillik ve
Su .
Meyve.
Kilo almak istersem o gun en az 1 somun ekmek yerim .
Tatlılar pogacalar börekler hazir gidalar ve az su. Ha en onemlisi de az hareket bol uyku gelsin kilolar.
Siz hangisisiniz?
![]()
Benim diyetisyenim yediriyor canım 10 kiraz yada elmaSiz aksamlari ogunler bittikten sonra meyve yiyormusunuz? Bir elma yada bir avuc kiraz zarar verirmi acaba duzene
Geçmiş olsun canım dişçiye benimde gitmem lazımKızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Kekik çayını tavsiye ederim her türlü işe yarar yalnız kaynatmıyosun iyice demlenmesini bekle hafif ılınınca içersinGünaydın herkese
Canım regi olamıyorum tartı pek oynamıyor azcık sinir oluyorum ama devammmm 🖒🖒🖒
Merhaba hanimlar nasılsınız. Citir hanimlardan bildirim geldi![]()
Olsun canım yarından itibaren başlarsın düzenli menü vermeye...🖒🖒
Cumartesi babaannemizde yaptık bizde ben çok aramam da o da yalnız yapmıyomuş uzun bir süre yemem sanırımTakımca kısır zayıf noktamız galiba![]()
Ben yemeği azaltınca sütüm de azalıyor maLesefOlmaz tabii ki. Emziren kişi normalden daha güzel kilo verebilir ama bir insanın emziren ya da emzirmeyen fark etmez bir ayda 8 kilo vermesi normal değil.
Et sevmeyen biri olarak protein diyeti yapmak bana da zor geliyo yaa sebze yemeklerini de ekmeksiz yiyemiyorum napıcam benyaaadaha yeni başladım diyete ama proteinden sıkıldım mercimekli köfteyi de çok özledim ☺☺
Dün ben de yemedim akşam yemeği yaaa nasıl oldu bilmiyorum da yemedim yani sanırım halılar yordu iştahım kapandıCanım , ben aralıklı oruç yapıyorum saat 5 ten sonra bişey yemiyorum... eğer meyve yemek istiyorsan kahvaltıdan sonra yada öğle ye canım akşama bırakma...
Bilmez miyim yıllardır 100 gram daha eksilirmiyim acaba diyerek tekrar tekrar tartılırımEğer 17- 18 den sonra yemek yeme işini bırakırsan daha hızlı kilo veriyorsun.. tabii bu biraz bünye ile alakalı 7 gün deneyip görmek lazım... yarın başlangıç kilonu sabah yaz bakalım sana ne iyi gelir ne iyi gelmiyor birlikte bakarız.
Unutmadan sabah wc ye çıkıp ardından üstümüzde başımızda ne varsa hepsini çıkarıp hep öyle tartılıyoruz🖒🖒
Benimkiler de çekiliyor yine temizlik vakti geldi sanırımKızlar , yarın dişçiden randevu aldım diş etlerim şişiyordu... dişçim antakyada oraya gideceğiz 2 saat uzaklıkta buraya...yarın ben pek gelemem haberiniz olsun akşama iyi hissedersem kendimi yazarım...
Ben yemeği azaltınca sütüm de azalıyor maLesef