Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanım.
Dikkatli kilo al tamam mıTeşekkür ederim kaptanım.![]()
Bu defa kendimi çok hafif hissediyorum.Cok şükür.57.5kg ile başladık.Yalniz bulantılar başladı bile.Hicbisey yiyemiyorum.Dikkatli kilo al tamam mıSonra yine birlikte kurtuluruz fazlalıklardan
![]()
Kahvaltin az diğer öğünler ise çok doyurucu olmuş üstüne 5 kupa siyah çay da aşırı olmuş siyah çayı azaltıp bitki çaylarını artırıyoruz canımGünaydın kızlar;
Dünkü menüm;
Kahvaltı;
1 dilim çavdar ekmeği
1 Dilim Peynir
8 yeşil zeytin
Domates salatalık maydanoz dereotu
Öğle;
1 tabak yaprak sarma
1 kase yoğurt
Akşam;
1 tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
Saat 20:00 gibi 1 dilim kek çocuklara yapmıştım kek varken çay kuru kuru içilir mi ama 1 dilim keki 5 kupa çayın yanında falan içmişimdir![]()
Kilonc kac bilmiyorum ama çok doyurucu ve şekerli bir menü olmuş canım atistirmalik da hem hurma gunkurusu muz kefir karpuz kuruuzum kavun bunların hepsi bir arada yiyemezsin yani birgunde yiyemezsinDün ki menüm
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım salatalık
1dilim beyaz peynir
Yarım dilim kavun
1 karton bardak çay
Atıştırma saatlerinde
5 adet badem
11 adet çekirdekli siyah kuru üzüm
2 adet gün kurusu
2 adet hurma
Muz
Kefir
Sade maden suyu
Akşam19:00
Bütün çorba( diyarbakır yöresel çorbasıymış)
Çoban salata
Yarım dilim karpuz
Çay
Dibek kahvesi
Sabah 8:30-9:30 yürüyüş 5dk ip atlama
Uyarınız için teşekkür ederim aralarında eleme yapmayı düşünüyordum zaten. Kilom 63.9. Kefir sade meyveli değil. Diğerlerini azaltırım teşekkür ederimKilonc kac bilmiyorum ama çok doyurucu ve şekerli bir menü olmuş canım atistirmalik da hem hurma gunkurusu muz kefir karpuz kuruuzum kavun bunların hepsi bir arada yiyemezsin yani birgunde yiyemezsin
İlk defa mi diyet yapiyorsun ilk yaptığım dönemde bende meyveyle açlığını bastırmaya çalışmıştım diyetisyene gidince doğru bidigim yanlışlar çıktı ortayaUyarınız için teşekkür ederim aralarında eleme yapmayı düşünüyordum zaten. Kilom 63.9. Kefir sade meyveli değil. Diğerlerini azaltırım teşekkür ederim![]()
Evet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhaldeİlk defa mi diyet yapiyorsun ilk yaptığım dönemde bende meyveyle açlığını bastırmaya çalışmıştım diyetisyene gidince doğru bidigim yanlışlar çıktı ortaya
Porsiyon olarak yemelisin günde 3 porsiyon ama oda şöyleEvet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhalde![]()
Canım meyvede çok şeker var.Evet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhaldeGün kurusunu tuvalet sıkıntım olduğu için yiyorum kuru üzümüde kansızlıktan kaynaklı sevmiyorum ama mecburen tüketiyorum
![]()