• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar diyettaşlar

Sabah 8.45 : Bir bardak maydanozlu limonlu su

Kahvalti 09.30 : 5 yk yogurt 1 şeftali 3 yk yulaf 1 yk kuru üzüm 10 badem tarçın

Ara 11.30: Bir bardak yeşil cay + 1 hurma 1 kayısı 1 kuru erik

Öğlen 14.30: Dünden kalma bol yeşillikli salata + haşlanmış hindi

Ara :17.30 : Bir avuç kiraz

Akşam 19.00 : Yeşil mercimek yemeği yicektim ama 3 kaşık yiyebildim canım istemedi.

2 lt limonlu zencefilli tarçınlı detoks suyu + 1 lt su

2 saat yürüyüş

Bugün nasıl geçti anlamadım öğün düzenime ve saatlere pek uyamadım.

Dün ki menüm:kk77:
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım salatalık
1dilim beyaz peynir
Yarım dilim kavun
1 karton bardak çay

Atıştırma saatlerinde
5 adet badem
11 adet çekirdekli siyah kuru üzüm
2 adet gün kurusu
2 adet hurma
Muz
Kefir
Sade maden suyu

Akşam19:00
Bütün çorba( diyarbakır yöresel çorbasıymış)
Çoban salata
Yarım dilim karpuz
Çay
Dibek kahvesi
Sabah 8:30-9:30 yürüyüş 5dk ip atlama

Günaydın kızlar;
Dünkü menüm;

Kahvaltı;
1 dilim çavdar ekmeği
1 Dilim Peynir
8 yeşil zeytin
Domates salatalık maydanoz dereotu

Öğle;
1 tabak yaprak sarma
1 kase yoğurt

Akşam;
1 tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 20:00 gibi 1 dilim kek çocuklara yapmıştım kek varken çay kuru kuru içilir mi ama 1 dilim keki 5 kupa çayın yanında falan içmişimdir :KK66:

Tabiii sarma kuru fasulye ve kiki aynı gün yiyince bugün 69 u görüverdim:KK43:
Bugün bolca tavuk alıp haşlayıp dolaba atıcam sevmiyorum ama en azından öğlede karbonhidrat yiyince akşamda protein almış olurum:KK66:

Bu arada spor yapmıyorum bana göre ama hareketsiz de değilim dün öğle arası 40 dakika yürüdüm eve giderken alışveriş yaptım yavaş yavaş da yürümedim üstelik 5 er kilo da ağırlık taşıdım nerdeyse:KK66:

Zaten hava çok sıcak buharlaşıyorum sanki yürürken yürüyüş sonrası ama bu günleri değerlendirmek lazım kışın metabolizma iyice duruyor dışarda yürümek işe yaramıyor:KK43:

Günaydın kızlar;
Dünkü menüm;

Kahvaltı;
1 dilim çavdar ekmeği
1 Dilim Peynir
8 yeşil zeytin
Domates salatalık maydanoz dereotu

Öğle;
1 tabak yaprak sarma
1 kase yoğurt

Akşam;
1 tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 20:00 gibi 1 dilim kek çocuklara yapmıştım kek varken çay kuru kuru içilir mi ama 1 dilim keki 5 kupa çayın yanında falan içmişimdir :KK66:
Kahvaltin az diğer öğünler ise çok doyurucu olmuş üstüne 5 kupa siyah çay da aşırı olmuş siyah çayı azaltıp bitki çaylarını artırıyoruz canım
Öğlen tahıl akşam kurufasulye de olmamış sadece kek değil öğünlerin dengeli olmamış

Dün ki menüm:kk77:
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
Yarım salatalık
1dilim beyaz peynir
Yarım dilim kavun
1 karton bardak çay

Atıştırma saatlerinde
5 adet badem
11 adet çekirdekli siyah kuru üzüm
2 adet gün kurusu
2 adet hurma
Muz
Kefir
Sade maden suyu

Akşam19:00
Bütün çorba( diyarbakır yöresel çorbasıymış)
Çoban salata
Yarım dilim karpuz
Çay
Dibek kahvesi
Sabah 8:30-9:30 yürüyüş 5dk ip atlama
Kilonc kac bilmiyorum ama çok doyurucu ve şekerli bir menü olmuş canım atistirmalik da hem hurma gunkurusu muz kefir karpuz kuruuzum kavun bunların hepsi bir arada yiyemezsin yani birgunde yiyemezsin

Kilonc kac bilmiyorum ama çok doyurucu ve şekerli bir menü olmuş canım atistirmalik da hem hurma gunkurusu muz kefir karpuz kuruuzum kavun bunların hepsi bir arada yiyemezsin yani birgunde yiyemezsin
Uyarınız için teşekkür ederim aralarında eleme yapmayı düşünüyordum zaten. Kilom 63.9. Kefir sade meyveli değil. Diğerlerini azaltırım teşekkür ederim 😊

Uyarınız için teşekkür ederim aralarında eleme yapmayı düşünüyordum zaten. Kilom 63.9. Kefir sade meyveli değil. Diğerlerini azaltırım teşekkür ederim 😊
İlk defa mi diyet yapiyorsun ilk yaptığım dönemde bende meyveyle açlığını bastırmaya çalışmıştım diyetisyene gidince doğru bidigim yanlışlar çıktı ortaya

İlk defa mi diyet yapiyorsun ilk yaptığım dönemde bende meyveyle açlığını bastırmaya çalışmıştım diyetisyene gidince doğru bidigim yanlışlar çıktı ortaya
Evet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhalde 😅 Gün kurusunu tuvalet sıkıntım olduğu için yiyorum kuru üzümüde kansızlıktan kaynaklı sevmiyorum ama mecburen tüketiyorum😒

Evet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhalde 😅
Porsiyon olarak yemelisin günde 3 porsiyon ama oda şöyle
1 porsiyon 1 elma nektarı
1 porsiyon kiraz 12 tane gibi
Kavun karpuzu üç günde bir ye 😘 sen kavunu karpuzu aynı günde yemişsin birde

Evet ilk defa yapıyorum. Ama atıştırmalıkların hepsini bir arada yemiyorum aralarında birkaç saat var öğlen yemek yemiyorum zaten. Onun yerine kefir içiyorum. Hepsini bi arada yesem şeker komasına girerim herhalde 😅 Gün kurusunu tuvalet sıkıntım olduğu için yiyorum kuru üzümüde kansızlıktan kaynaklı sevmiyorum ama mecburen tüketiyorum😒
Canım meyvede çok şeker var.
Dikkat etmek gerekir .

Back
X