Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Her şeyi geçtim eğer hastaysam hastalara bulaşma riski de var. Hastanelerde acil birimler haricinde her yerin kapatılması lazım bence. Yakında çalışacak sağlıkçı bulamayacaklar resmen. Her yere esnek çalışma geldi. Biz de henüz hiçbir iyileştirme yok.
Değilsinizdir Allah'ın izniyle. Sağlıkçısınız benden iyi bilirsiniz gerekli önlemleri aldıysanız bi sıkıntı olmayacağını Allahın izniyle.

İyi akşamlar kızlar bugün tüm gün güzel beslendim akşam kaçtı ipin ucu ama 😊
Kahvaltı 07.00 de yedim
Öğlen 12.30; 4/5 yemek kaşığı barbunya
Ton balıklı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 19.00; 1 adana dürüm
Yarım künefe
Su 1.5 litre

Eklentiler

• 20200902_070750.webp
    20200902_070750.webp
    34 KB · Görüntüleme: 19
Selam kızlar😊
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 küçük dilim hellim peyniri
Yarım salatalık ve kırmızı kapya biber
3 adet çeri domates

Ara 10:00
Kırmızı elma 1 adet

Öğle 13:00
Şemsiyeli yoğurt çorbası
3 yk kuru fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 adet haşlanmış tavuk but

Ara 16:00
7 adet siyah kuru üzüm ve çiğ badem
2 adet kuru kayısı

Akşam 18:00
Yeşil mercimek çorbası
2 dilim tuzlu kek

Çayın yanında 1 adet kurabiye

Bugün spor sadece ev temizliği ve bahçe
Su 2 buçuk litre

Günaydın kızlar :KK36: :KK200: Çok şükür hala sağlıklıyım. Sadece maskeden ve siperlikten dolayı ufak ufak baş ağrısı çekiyorum. Onun haricinde hiç problem yok. Sizler nasılsınız?
Çok şükür kaptanım inşallah iyilik halin böyle devam eder:KK200:günaydın bu arada. Hala yarışıyor muyuz:rolleyes:ben bu hafta listeye girmek istiyorum artık

Dünün menüsünü yazan K krtp86 ve suhas suhas a çok teşekkür ederim. Ben burada olmasam bile buralarda olan herkese ayrıca teşekkür ederim. Son zamanlarda paylaşımlarda büyük sıkıntımız var herkesin de fark ettiği gibi. Ama ben burayı sadece bir zayıflama yarışması olarak görmüyorum. Sizler benim ailem gibisiniz. Ya da ben öyle hissedip, öyle düşünüyorum. Zor günlerimizde birbirimizin yanında olmak, birimiz düşünce birimizin kaldırması kadar güzel bir şey yok. Bu paylaşımsızlıktan, motivasyonsuzluktan şikayetçi olan varsa başka takımlara geçiş yapabilir. Hiç alınmam gücenmem. Ama giden olursa tekrarda takımıma dönmesini istemem. Bazı zamanlar her şey üst üste geliyor. Bu aralarda öyle oldum. Çok fazla gelemiyorum. İş yerimde tek çalışıyorum. Hafta sonu gittiğim yerlerde internet çekmiyor. Bu durum beni de inananın bana çok üzüyor ama elimden ancak bu kadarı geliyor. O yüzden motive olabilmek için beni beklemeye hiç gerek yok. Birbirimize destek verebiliriz. Sonuçta hepimiz bu takımın bu ailenin bir üyesiyiz. Hepinizi çok seviyorum :KK36:

Çok şükür kaptanım inşallah iyilik halin böyle devam eder:KK200:günaydın bu arada. Hala yarışıyor muyuz:rolleyes:ben bu hafta listeye girmek istiyorum artık

Yarışıyoruz tabii ki ama ben yarışta biraz gerideyim. Bu sabah 73.6 ydım. Bu hafta listeye giremem maalesef.

Yarışıyoruz tabii ki ama ben yarışta biraz gerideyim. Bu sabah 73.6 ydım. Bu hafta listeye giremem maalesef.
Sağlık olsun canım senin gündem maddelerin daha yoğun olduğu kadar. Ben dün çok güzel bir rakam gördüm de bugün biraz üstündeyim rakamın. Yarına kısmet artık:) dün aşure yapıp yerken biraz ayarı kaçırmış olabilirim tartı da ondan böyle söylüyor olabilir azıcık :olamaz:

Selamlar dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.00: Bir bardak süte bir ince dilim ananas yarım armut tarçın 2 ceviz 2 tk chia
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.30: 3 köfte domates peynir 1 dlim tb ekmek
Ara:3 bardak çay 2 hurma(komşum vardı ona ayak uydurdum)
Akşam 19.30: 6-7 adet etli sarma 3 yk yogurt

Bugün menümü listemden bağımsız ben ayarladım.Komşumla kış için buzluklara sarma doldurunca her şey karıştı.Dün yeni listem geldi bugün sıfırdan başlıyorum.

Su 3 lt spor yok.

Günaydın kızlar :KK36: :KK200: Çok şükür hala sağlıklıyım. Sadece maskeden ve siperlikten dolayı ufak ufak baş ağrısı çekiyorum. Onun haricinde hiç problem yok. Sizler nasılsınız?
Günaydın kaptanım.İnşallah her sabah saglıklı olarak uyanır öyle devam edersin.Bende iyiyim çok şükür.

Selamlar dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.00: Bir bardak süte bir ince dilim ananas yarım armut tarçın 2 ceviz 2 tk chia
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.30: 3 köfte domates peynir 1 dlim tb ekmek
Ara:3 bardak çay 2 hurma(komşum vardı ona ayak uydurdum)
Akşam 19.30: 6-7 adet etli sarma 3 yk yogurt

Bugün menümü listemden bağımsız ben ayarladım.Komşumla kış için buzluklara sarma doldurunca her şey karıştı.Dün yeni listem geldi bugün sıfırdan başlıyorum.

Su 3 lt spor yok.

Bu hafta yine güzel bir sonuç gelecek inşallah senden. :nazar: Hedefe ulaştığında da bir mucizeyi gerçekleştirmiş olacaksın. Farkındasın di mi?:KK36:

Sağlık olsun canım senin gündem maddelerin daha yoğun olduğu kadar. Ben dün çok güzel bir rakam gördüm de bugün biraz üstündeyim rakamın. Yarına kısmet artık:) dün aşure yapıp yerken biraz ayarı kaçırmış olabilirim tartı da ondan böyle söylüyor olabilir azıcık :olamaz:

Ben de aşure yedim dün :KK48::KK48::KK48::skandal:

Bu hafta yine güzel bir sonuç gelecek inşallah senden. :nazar: Hedefe ulaştığında da bir mucizeyi gerçekleştirmiş olacaksın. Farkındasın di mi?:KK36:
İnşallah kaptanım.Bazen yolum çok uzun diye umutsuzlaşıyorum ama sonra 1 yıldır giyemediğim kıyafetlerin icine rahatca girebildiğimi hatta bazılarınım bollaştığını görünce yeniden gaza geliyorum.

Günaydın kızlar LAydLiNe LAydLiNe kaptanım çok sevindim iyi olmana dikkat et kendine ❤ o baş ağrısı bendede çok oluyo bide alerjiden dolayı tıkanığım zaten üstüne maskeyle düzgün nefes alamıyorum gün içinde acayip halsizleşiyorum, ayrıca istanbul çok sıcak 2 gündür mafolduk valla

İnşallah kaptanım.Bazen yolum çok uzun diye umutsuzlaşıyorum ama sonra 1 yıldır giyemediğim kıyafetlerin icine rahatca girebildiğimi hatta bazılarınım bollaştığını görünce yeniden gaza geliyorum.
En büyük motivasyon o canım kıyafetlerin üstünde duruşu bile değişiyo insan kendini çok iyi hissediyor gerçekten

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; tam buğday ekmeğinden tost
1 dilim kavun
1 domates
Öğlen 12.30; 1 simit, ayran
Ara öğün 16.00; 2 tane elmalı kurabiye
Akşam 18.30; fırında çupra ve bol salata
Su 2 litre kadar olmuştur.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; tam buğday ekmeğinden tost
1 dilim kavun
1 domates
Öğlen 12.30; 1 simit, ayran
Ara öğün 16.00; 2 tane elmalı kurabiye
Akşam 18.30; fırında çupra ve bol salata
Su 2 litre kadar olmuştur.

Oooo menü konuşuyor.Elmalı kurabiye cok severim.Benim yerime de yeseydin bir tane😍

Kahvaltı 09.20: Bir haşlanmış yumurta ,5 yeşil zeytin peynir domates salatalık bir wasa
Ara 11.30: Bir bardak yeşil cay
Öğlen 13.30: 5 yk yogurt rendelenmiş kabak ceviz ici pulbiber
Ara16.00: 10 badem + 2 hurma
Akşam 19.00: Haşlanmış tavuklu bol yeşillikli salata + 1 bardak kefir

Kaçamağım oldu 3 4 adet kızarmış patates :(
Su3 ltyi geçti ama tam ne oldu bilmiyorum.Ankata çok sıcak spor yapmadan eriyorum 😃

Kahvaltı 09.20: Bir haşlanmış yumurta ,5 yeşil zeytin peynir domates salatalık bir wasa
Ara 11.30: Bir bardak yeşil cay
Öğlen 13.30: 5 yk yogurt rendelenmiş kabak ceviz ici pulbiber
Ara16.00: 10 badem + 2 hurma
Akşam 19.00: Haşlanmış tavuklu bol yeşillikli salata + 1 bardak kefir

Kaçamağım oldu 3 4 adet kızarmış patates :KK43:
Su3 ltyi geçti ama tam ne oldu bilmiyorum.Ankata çok sıcak spor yapmadan eriyorum 😃
Bugün bende de aynı kaçamak oldu ve senden biraz fazla 🤦🏽‍♀️ ah ah şu nefsimden nasıl kurtulacağım acaba 😂 her yer sıcak canım nem almış başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin seneye daha beter olacak muhtemelen çünkü hiç ağaç kalmadı 😔

Iyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, yarım salatalık ve kırmızı biber, 3 adet çeri domates
Ara 10:30 1 adet muz
Öğle 13:00
1 kase naneli kırmızı biberli yoğurt
Rahat bi 10 dilim patates kızartması 🤦🏽‍♀️
Ara 16:00 7 adet siyah kuru üzüm ve çiğ badem
1 adet armut
Akşam 18:00
Tavuk çorbası ve 2 küçük boy biber dolması

Spor 30 dk leslie ve 5 dk ip atlama hızlı
Su 2 litreden fazla

Back
X