Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başladınmı işe kaptanım nası,oldunda geçtümi şikayetlerin

Hep çalıştım ki canım. Rapor almak yasak. Senelik izin al dediler. Ben de sinirlendim, inatlaşıp izin almadım. Astım ilaçlarımı kullanıyorum. Öksürüğüm az da olsa devam ediyor. Her ne kadar testler negatif gösterse de ben hastalığı ayakta atlattığımı düşünüyorum. Yeniden de test yaptırmak istemedim.

Hep çalıştım ki canım. Rapor almak yasak. Senelik izin al dediler. Ben de sinirlendim, inatlaşıp izin almadım. Astım ilaçlarımı kullanıyorum. Öksürüğüm az da olsa devam ediyor. Her ne kadar testler negatif gösterse de ben hastalığı ayakta atlattığımı düşünüyorum. Yeniden de test yaptırmak istemedim.
Olan hep sağlık sektöründe çalışana oldu bu süreçte malesef cnm, sağlıkta çalışan arkadaşlarım bu süreçte izin konusunda çok sıkıntılar yaşadılar halada yaşıyolar, idari izin rapor falan hak getire allah yardımcınız olsun valla, olabilir valla şu dönemde belirtiler bu kadar benzer olupta covid çıkmaması bilemedim 🤷‍♀️bizde evden çalışmaya geçmedik hala vatandaş la temasa devam ederek çalışıyoruz 😏

Günaydın kızlar, bende hafta sonu bi yedimki sormayın 🤪 zayıfladım bi seferde koruma derdinden çekiyorum ne zor işler bunlar ya 😄
Al benden de o kadar...
Ömür biter, diyet bitmez..:silah:
Ben de mezuniyet kilomu koruyamadım, dönmeye çalışıyorum ama haftasonu ve bugün kahvaltıda pek dikkat edemedim:oops: Geçen haftaki motivasyonumu yakalayamadım daha🙄

Al benden de o kadar...
Ömür biter, diyet bitmez..:silah:
Ben de mezuniyet kilomu koruyamadım, dönmeye çalışıyorum ama haftasonu ve bugün kahvaltıda pek dikkat edemedim:oops: Geçen haftaki motivasyonumu yakalayamadım daha🙄
Aman bırakma ipin ucu kaçtımı toparlanmıyo canım, ben sözde cumartesi ödül günü yapcaktım pazar kahvaltıda az şundan az bumdan öğlen tatlı akşam hamburger derken uçtum 🤦‍♀️ bu hafta regl haftam bide sabah facia bi rakam gördüm tartıda 😄

Merhabalar yoğunluktan pazar yazamadım, normal kahvaltı öğlen salata yarim sandviç akşam balık şeklinde oldu ama arada biraz çerez ve çikolata kaçtı, 9000 adım attım. Haftasonunu artısız geçirdim, oğlum kreşe başladı inş. Hasta fln olmaz yakınımda park var ben de orada spora başlayacağım.

LAydLiNe LAydLiNe merhaba arkadaşlarım
Maalesef yarışmadan çekiliyorum
Ağır ailevi problemler yaşıyorum
Bu dönemde bırakın diyet yapmayı ağzımı açmaya dermanım yok. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı günler versin. Hepinizi çok özleyeceğim :KK43::dua::cry:
Canım, çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatıp, sıkıntını gidersin inşallah. 🤲
Anlatmak, rahatlamak istersen biz burdayız, biz bir aileyiz, sadece diyet için değil, dostluk için de burdayız bunu unutma.❤

Canım, çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatıp, sıkıntını gidersin inşallah. 🤲
Anlatmak, rahatlamak istersen biz burdayız, biz bir aileyiz, sadece diyet için değil, dostluk için de burdayız bunu unutma.❤
Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummmm
Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
Görüyorum, biliyorum, duyuyorum
Konuşamıyorum. :(

Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummmm
Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
Görüyorum, biliyorum, duyuyorum
Konuşamıyorum. :KK43:

gönülcüm çok üzüldüm canım ailevi problemlerine :cry:yarışmadan çekilmeni hiç istemem buradan da uzaklaşırsan daha kötü mü olursun bilmiyorum konuşamıyo ve çözemiyorsan başka şeylere odaklanmaya, sorunu yok saymaya çalış yarışmadan çekilsen de buralarda olmanı çok isterim senin bu durumunda habersiz kalmayı istemeyiz :KK43:

anlatmak istersen tabiki hepimiz sana tavsiye vermekten çekinmeyeceğiz ama en iyisini sen biliyorsun yine de bi fikir olur belki anlatmak sana iyi gelecektir bize değilse bile mutlaka tanıdığın güvendiğin birine anlat, paylaş, içinde büyüyüp seni kemirmesine izin verme

seni seviyoruz :KK60:

Bu dönemde bırakın diyet yapmayı ağzımı açmaya dermanım yok. Allah herkese huzurlu ve sağlıklı günler versin. Hepinizi çok özleyeceğim :KK43::dua::cry:
Allah gönül rahatlığı versin inşallah.Zamanla her şey geçer.Önemli olan geçecek zaman gelene kadar sabretmek ve kendini hırpalamamak.Allah yardımcın olsun.

Dünkü menüm ;

Kahvaltı 09.00: Bir bardak süte bir armut 2 yk chia 1 yk dut kurusu tarçın
Ara 11.30: Rezeneli kişnişli cay
Öğlen 14.00: Bir açma ( kendim yaptım ) domates salatalık
Ara 16.40: Bir fincan sütlü kahve + 2 kayısı
Akşam 19.00: Haşlanmış kinoalı salata + kefir
3 ltden fazla su 1 saat yürüyüş.

Ne desem bilemedim cnm, umarım halledersin sorunlarını birn önce kendine iyi bak kendini toparlayınca gel buraya özletme kendini 😔

Bugünkü menüm,
Sabah 10.00
1 büyük kase sutle kuruyemisli muzlu yulaf ezmesi
13.30
1 hurma sade kahve
16.00
1 kase yoğurt 1 kase patates salatası
19 civarı
1 sütlü kahve yanına 1 hurma, 1 kayısı 2 ceviz
Su 1,5 lt ( hala cogaltamadim)
Spor 17.700 adım içinde koşu da var.
Regl dönemim yaklaşıyor, biraz canım tatlı çekiyor o yüzden

İyi geceler

Kahvaltı 09.40: Bir bardak süte bir armut 2 yk chia 1 yk dut kurusu tarçın
Öglen 14.00: Bir kaç parça patates kızartması 4 köfte ve salata
Ara 17.00: Bir fincan sütlü kahve + 2 kuru kayısı
19.00: Domates - salatalık - 3 zeytin - bir dilim tb ekmek
21.00: Bir armut
3 lt su - spor akşama kadar 5 dk oturamadım

Menülerim çok düzensizleşti aralarda ufak kaçamaklar oluyor.Yarın diyet listem yenilenecek.Kendime gelmem lazım.

İyi geceler

Kahvaltı 09.40: Bir bardak süte bir armut 2 yk chia 1 yk dut kurusu tarçın
Öglen 14.00: Bir kaç parça patates kızartması 4 köfte ve salata
Ara 17.00: Bir fincan sütlü kahve + 2 kuru kayısı
19.00: Domates - salatalık - 3 zeytin - bir dilim tb ekmek
21.00: Bir armut
3 lt su - spor akşama kadar 5 dk oturamadım

Menülerim çok düzensizleşti aralarda ufak kaçamaklar oluyor.Yarın diyet listem yenilenecek.Kendime gelmem lazım.
Canım ya menülerine dikkat ediyorum da senin kilonda birisi için çok az görünüyor gözüme. Maşallah güzel gidiyor kiloların ama koruma döneminde nasıl besleneceksin diye de aklımdan geçirmiyor değilim

Canım gonulum herşey düzelir inşallah ama tamamen gitme olur mu yine gel duzeleceksin inşallah canım ♥️

Back
X