Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yediklerimiz hemen kiloya dönüşseydi ben verdiğimi geri almıştım canım😅 1 günlük kaçamak ki arasına ton balığı koymuşsun salça sürmemişsin 🤩 ben olsam salça sürerdim🤪 ev temizliği genel bi temizlikse o güzel kilo verdiriyor canım ben 10günde 1 kilo verdim o sayede ki normalde gram gram gider benim. Yeni taşındım bırakan berbat bırakmıştı 1 hafta boyunca sürekli evi çamaşır suyu ile sildim durdum da anca içim rahatladı🤦🏽‍♀️
Bizim aldığımız evde öyleydi.Bir aydır tadilatta.Ama yıkılmadık sadece 4 duvar kaldı derler ya o misal.Bu hafta banyo mutfak dolaplarim vs gelecek bende hem o eve hem çıkacağım eve yetişmeye çalışacağım.Sanırım o ara güzel eririm.Şimdide bebek uyudukça kolileme peşindeyim.Epey yoruluyorum.

Merhaba,2 gundur yazmiyordum. Cok sacma beslendim ama abartma yada kacamak yoktu.

bugun daha da sacma oldu.yarin guzel olmasini diliyorum.
sabah cok gec kalktim.
12gibi 1 sutlu kahve
14:00 gibi 1 mandalina 8-10 arasi uzum
16.30 1 muz
19.30 buyuk porsiyon yesil salata
21.30 yarim baklava ( canim istedigi icin degil midem kotuydu o an cayla iyi geldi )
2 litre su
70dk eliptik

Merhaba,2 gundur yazmiyordum. Cok sacma beslendim ama abartma yada kacamak yoktu.

bugun daha da sacma oldu.yarin guzel olmasini diliyorum.
sabah cok gec kalktim.
12gibi 1 sutlu kahve
14:00 gibi 1 mandalina 8-10 arasi uzum
16.30 1 muz
19.30 buyuk porsiyon yesil salata
21.30 yarim baklava ( canim istedigi icin degil midem kotuydu o an cayla iyi geldi )
2 litre su
70dk eliptik
Meyveye çok yüklenmişsin.Öğünler az gibi olmuş ama spor çok iyi

Bende menümü yazayım.

Kahvaltı 09.20: 1 bardak laktozsuz süte yarım avokado bir seftali 2 tk keten tohumu tarçın
Öğlen 13.30: 3 köfteli bol yeşillikli salata
16.30: 2 bardak çay biraz dut kurusu
Akşam 19.10: Bol yeşillikli peynirli salata
21.20: Bir avuç leblebi

3 lt su spor ev toplama silme düzenleme

Bende menümü yazayım.

Kahvaltı 09.20: 1 bardak laktozsuz süte yarım avokado bir seftali 2 tk keten tohumu tarçın
Öğlen 13.30: 3 köfteli bol yeşillikli salata
16.30: 2 bardak çay biraz dut kurusu
Akşam 19.10: Bol yeşillikli peynirli salata

3 lt su spor ev toplama silme düzenleme
Cok guzel, su ev toplama silma duzenleme bana kilo vermekten bile zor geliyor.

Günaydın kızlar, hafta sonuki kamp macerasından sonra sabaha 54 kilo ile uyandım :KK53: biraz fazla abarttım sanırım 😄 bu hafta çom iyi beslenmem lazım 😄

Günaydın kızlar😊
Sabah 10:00
4 çatal sucuklu omlet, 2 küçük dilim tulum peyniri, 4 dilim domates, 5 adet siyah zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğle 13:30
1 porsiyon kıymalı pide ve 1 ayran
Ara 16:00
1 su bardağı kefir ve 3 adet gün kurusu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası 4 yk patates salatası
4 çatal kırmızı et
Spor 6 bin adım yürüyüş
Su 3 litre

Günaydın kızlar😊
Sabah 10:00
4 çatal sucuklu omlet, 2 küçük dilim tulum peyniri, 4 dilim domates, 5 adet siyah zeytin 2 dilim tb ekmeği
Öğle 13:30
1 porsiyon kıymalı pide ve 1 ayran
Ara 16:00
1 su bardağı kefir ve 3 adet gün kurusu
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası 4 yk patates salatası
4 çatal kırmızı et
Spor 6 bin adım yürüyüş
Su 3 litre
Menuler cok guzel🤤

günaydın sevgili takımam 2020'nin tüüüüm tatillerini bitirip geldim artık çok şükür. sabah biraz artı gördüm ama yolculuk ödemi olabilir. 10.yılımıza özel 2 günlük güzel bir kaçamak yaptık :KK22: çok güzeldi her şey otel tertemizdi ve neredeyse boştu diyebilirim zaten yarı kapasite ile çalıştırma şartı varmış. çok güzel minik ama romantik bir tatil geçirdik bir iki foto atıcam birazdan :KK36:

bakıyorum da hafta sonu bişey kaçırmamışım ama yeller esiyor grupta :KK53: nerde bu milletEn Büyük KK

günaydın sevgili takımam 2020'nin tüüüüm tatillerini bitirip geldim artık çok şükür. sabah biraz artı gördüm ama yolculuk ödemi olabilir. 10.yılımıza özel 2 günlük güzel bir kaçamak yaptık :KK22: çok güzeldi her şey otel tertemizdi ve neredeyse boştu diyebilirim zaten yarı kapasite ile çalıştırma şartı varmış. çok güzel minik ama romantik bir tatil geçirdik bir iki foto atıcam birazdan :KK36:

bakıyorum da hafta sonu bişey kaçırmamışım ama yeller esiyor grupta :KK53: nerde bu milletEn Büyük KK
Hoş geldin cnm 😊 yıl dönümünüz kutlu olsun benimde 2 sene kaldı 10.yılımıza 😁 ben kamptaydım hafta son yedim içtim 54 kilo oldum geldim 😂

Hoş geldin cnm 😊 yıl dönümünüz kutlu olsun benimde 2 sene kaldı 10.yılımıza 😁 ben kamptaydım hafta son yedim içtim 54 kilo oldum geldim 😂

ben de 1 kilo kadar artıdayım ama ödem olduğunu biliyorum dikkat ettim hafta sonu son gün yolda olduğumuz için dikkat edemedim ama akşam yemeği yemeden yattım. yalnız regl olucam :KK14: korku ile bekliyorum cumayı :KK17:

ben de 1 kilo kadar artıdayım ama ödem olduğunu biliyorum dikkat ettim hafta sonu son gün yolda olduğumuz için dikkat edemedim ama akşam yemeği yemeden yattım. yalnız regl olucam :KK14: korku ile bekliyorum cumayı :KK17:
Olsun cnm reglden dolayı artı çıksanda sonrasında gidiyo o artı nasıl olsa

İyi geceler kızlar
Sabah 09.00; yarım simit
Öğlen 12.30; yulaf lapası
Akşam 17.30; 1 kase mercimek çorbası
1 kase börülce salatası
Su 2 litre

İyi geceler kızlar
Sabah 09.00; yarım simit
Öğlen 12.30; yulaf lapası
Akşam 17.30; 1 kase mercimek çorbası
1 kase börülce salatası
Su 2 litre
Ayy bir şey yememiş gibisin.😱

İyi geceler arkadaşlar

Kahvaltı 9.00: Peynir domates azıcık patates kızartması 1 dilim ekmek
11.20: Bir bardak yeşil çay
13.30: Peynirli 2 cevizli bol yeşillikli salata
17.00 : Bir yeşil elme - 2-3 ufak dilim kavun
19.10: Kabak yemeği + 3 yk yoğurt

Su 2.5 lt spor yok

Sabah 9.30
mantar sote
Yarim kk peynir
4zeytin
2 dilim cemenli tb ekmek

ara 13.30
1 muz

aksam 17.30
Sossuz yogurtlu makarna, minik biber tursusu

ara 21.30
sutlu kahve

su cok az
Spor yok

Günaydın kızlar :KK36:

takıma uğrayan 3-4 kişi var sanırsam :KK14: en azından aktif katılım gösteren üyelerle düzenli bir paylaşıma başlayalım diyorum eylül de çıktı ekim geliyor artık :KK51: daha önceki takımımda düzenlediğim bir bildirim tablosu var aktif katılım yapacak üyelerle bu takımda da düzenliyim diyorum size örneğini atayım hem kaptan geldiğinde tabloya bakıp toplu bir değerlendirme yapabilir :kahve:

Bildirim Tablosu.webp

Şöyle bir tablo

Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.

Mesela
menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi

Mesela
spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin :KK51:

Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı :KK20:

bu tabloya katılmak isteyen olursa yapalım diyelim diyorum ben siz ne diyorsunuz?

Back
X