- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Günaydın kızlar
takıma uğrayan 3-4 kişi var sanırsamen azından aktif katılım gösteren üyelerle düzenli bir paylaşıma başlayalım diyorum eylül de çıktı ekim geliyor artık
daha önceki takımımda düzenlediğim bir bildirim tablosu var aktif katılım yapacak üyelerle bu takımda da düzenliyim diyorum size örneğini atayım hem kaptan geldiğinde tabloya bakıp toplu bir değerlendirme yapabilir
Eki Görüntüle 2697950
Şöyle bir tablo
Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.
Mesela menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi
Mesela spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin
Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı
bu tabloya katılmak isteyen olursa yapalım diyelim diyorum ben siz ne diyorsunuz?