Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar özür diliyorum dünkü menümü hatırlamıyorum uygulamaya yazmayıda unuttum. Iki gündür Kıbrıs'a gitmenin yollarını bulmaya çalışıyorum. Sürekli uçak ayarlıyorum ve iptal edip duruyorlar. Sinir hastası olmama an kaldı pegasus sayesinde. Bütün planlarım alt üst oldu üstüne bugün doktorum çikolata kisti sayımın 3 e çıktığını söyledi daha çok soralım bozuldu. Bi evladım olmasını çok isterken böyle giderse evlatlık Alman gerekecek dedi doktor. Ben zaten evlatlıkta almak istiyorum ama kendi evladım da olmasını çok istiyordum. Nasip değilmiş sanırım. Hsg istedi ama Kıbrıs'ta çekiyorlar mı bilmiyorum. E burada çektirip gitsem 1 ay daha İzmir’de kalmam gerekiyor o zamanda evimden eşimden çok uzak kalmış oluyorum çok yalnız bırakmış oluyorum. Iki arada bi derede kaldım. Ama dün hiç kaçamak yapmadım yürüyüşümüde yaptım bugünde yapacağım inşallah. Hepinize iyi akşamlar canlar

İyi diyelim çok şükür sen nasılsın ? Ya telefon artık hayatımızın odak noktası gibi olmayınca işler zorlaşıyor.En iyisini yapmışsın bende evde kendime program oluşturdum.Evde spor yapacağım artık her gün.

Diyet tamsa kilolar kesin gidiyordur.O kadar temizliğe kir falan kalmamıştır miss olmuştur her yer.

İyi çok şükür sen nasılsın ? Sindirim için rezene falan içmeyi denedin mi? Şişliğe iyi geliyor gibi hissediyorum ben.
Evet öyle ama benim adet olmam gerekiyordu ödem olmuş olabilir diye öyle dedim ama kilo verdim cunku dişim ağrıyor dün akşam yemeği yiyemedim kahvaltıyı zorla biseyler yedim akşam daha iyiydim. Biseyler yiyebildim en azinindan

Kızlar özür diliyorum dünkü menümü hatırlamıyorum uygulamaya yazmayıda unuttum. Iki gündür Kıbrıs'a gitmenin yollarını bulmaya çalışıyorum. Sürekli uçak ayarlıyorum ve iptal edip duruyorlar. Sinir hastası olmama an kaldı pegasus sayesinde. Bütün planlarım alt üst oldu üstüne bugün doktorum çikolata kisti sayımın 3 e çıktığını söyledi daha çok soralım bozuldu. Bi evladım olmasını çok isterken böyle giderse evlatlık Alman gerekecek dedi doktor. Ben zaten evlatlıkta almak istiyorum ama kendi evladım da olmasını çok istiyordum. Nasip değilmiş sanırım. Hsg istedi ama Kıbrıs'ta çekiyorlar mı bilmiyorum. E burada çektirip gitsem 1 ay daha İzmir’de kalmam gerekiyor o zamanda evimden eşimden çok uzak kalmış oluyorum çok yalnız bırakmış oluyorum. Iki arada bi derede kaldım. Ama dün hiç kaçamak yapmadım yürüyüşümüde yaptım bugünde yapacağım inşallah. Hepinize iyi akşamlar canlar
Geçmiş olsun canım sen doktorların dediklerini kafaya takma onlar bilinçaltı kirliliği yapmaktan başka birşey yapmazlar çikolata kistinin zararı var mı yani ağrın oluyor mu
Ben de çok tedaviler yaşadım stres yönetimi yapmalisin sanki bu ay senin için çok da tedaviye uygun değil canım Kıbrıstamı tedaviye baslayacaksin

Geçmiş olsun canım sen doktorların dediklerini kafaya takma onlar bilinçaltı kirliliği yapmaktan başka birşey yapmazlar çikolata kistinin zararı var mı yani ağrın oluyor mu
Ben de çok tedaviler yaşadım stres yönetimi yapmalisin sanki bu ay senin için çok da tedaviye uygun değil canım Kıbrıstamı tedaviye baslayacaksin
Mecbur Kıbrıs'ta başlayacağım canım gidebilirsem. Ağrım bazen oluyor bazen olmuyor ama oldumu sağlam oluyor kitlenip kalıyorum bırak yürümeyi yerimden kalkamıyorum. Bu ay imkansız zaten adetim geçti adettendir 3 gün sonra hsg çekilmesi gerekiyormuş. Her türlü önümüzdeki aya kaldı ama orada çekiyorlar mı bilmiyorum işte rahim filmini.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Dr bana da çocugumun olamayacağını söylemişti ama 2 evlat annesi oldum.
Uçuşlar konusu bizi de etkiledi baya ve aynen pegasus resmen tonla paranın üstüne yattı ve sonunda pes ettik.
Diyet meselesini geçelim ama sağlığın için stres olmamaya çalış.( çok zor biliyorum , kendim yapamıyorum zaten 🙁)

Sabah. 9.30
Çeyrek avokado
1 yumurta
2 dilim tb ekmek
4 zeytin
1 kk peynir

öğle. 15.00
1 porsiyon kısır
küçük turşu
1 parça balık
2 tane yağsız patates kızartması

Ara 1 sütlü kahve
Akşam
1 tane köfte
1 çay bardağı kola
2 baklava

spor yok
Su az

İyi akşamlar herkese
Sabah 07.00; 5 kaşık menemen
Çeyrek simit
Peynir
2 tane incir
Ara öğün; filtre kahve ( LAydLiNe LAydLiNe senin tavsiye ettiğin a 101 deki kahveyi aldım hiç fena değil 😊)
Fındıklı bar
Öğlen 12.30; 1 kase tavuk suyu çorba
Salata
Akşam 17.30; 1 kase kısır
Ayran
1.5 litre su

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Dr bana da çocugumun olamayacağını söylemişti ama 2 evlat annesi oldum.
Uçuşlar konusu bizi de etkiledi baya ve aynen pegasus resmen tonla paranın üstüne yattı ve sonunda pes ettik.
Diyet meselesini geçelim ama sağlığın için stres olmamaya çalış.( çok zor biliyorum , kendim yapamıyorum zaten 🙁)
Ben artık çocuktan ziyade sağlığım yüzünden endişeleniyorum çünkü 3 ay önce 1 taneydi şu an 3 tane olmuş. Sürekli böyle artmasından korkuyorum. Kisti öğrendiğim günden beri kilo vermeye çalışıyorum ki büyümesin ki vermeye başladığından beridir ağrım da olmuyordu. Böyle artması çok moralimi bozdu. Çocuk için Rabbim ne değmişse o diyorum artık hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum işin. Nasip artık

Ben artık çocuktan ziyade sağlığım yüzünden endişeleniyorum çünkü 3 ay önce 1 taneydi şu an 3 tane olmuş. Sürekli böyle artmasından korkuyorum. Kisti öğrendiğim günden beri kilo vermeye çalışıyorum ki büyümesin ki vermeye başladığından beridir ağrım da olmuyordu. Böyle artması çok moralimi bozdu. Çocuk için Rabbim ne değmişse o diyorum artık hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum işin. Nasip artık

canım vaktin varsa mutlaka git başka bir doktora da baktır. bu konularda asla tek doktor görüşü ile kalma

bu konuda tecrübem yok ama çevremden çok duyuyorum en yakın arkadaşlarımdan biri de aynı şeyi yaşamış doktor çocuğunuz olmaz diyor bir kızı var şuan ne tedaviler ne iğneler çocuk olmuyor doktor da olmuyor diyor ve ünlü ankarada bir profesör bu doktor tedaviyi de bırakıyorlar tabi doktor öyle deyince ve 2 sene sonra mı ne kızları oluyor :KK36: bir daha çocukları olmadı ama oldu da düştü bi tane bi daha olmadı.

bu konular hassas konular asla tek doktorla kalınmamalı asla!

canım vaktin varsa mutlaka git başka bir doktora da baktır. bu konularda asla tek doktor görüşü ile kalma

bu konuda tecrübem yok ama çevremden çok duyuyorum en yakın arkadaşlarımdan biri de aynı şeyi yaşamış doktor çocuğunuz olmaz diyor bir kızı var şuan ne tedaviler ne iğneler çocuk olmuyor doktor da olmuyor diyor ve ünlü ankarada bir profesör bu doktor tedaviyi de bırakıyorlar tabi doktor öyle deyince ve 2 sene sonra mı ne kızları oluyor :KK36: bir daha çocukları olmadı ama oldu da düştü bi tane bi daha olmadı.

bu konular hassas konular asla tek doktorla kalınmamalı asla!
Çok doktor değiştirdim canım bu doktordan öncekiler kisti felan fark etmemişlerdi. Ağrıların falan vardı ama hep geçer normal dediler gönderdiler. Bu kisti fark etti kesinlikle olmaz demiyor zaten o da diyor Allah'tan diye. Zaten Kıbrıs'a gidince mecbur yine doktor değiştirmiş olacağım. O kadar sıkıldım ki doktor konusunda artık anlatamam. Bu adam iyiydi ama mecburen başka doktora geçiyorum

Mecbur Kıbrıs'ta başlayacağım canım gidebilirsem. Ağrım bazen oluyor bazen olmuyor ama oldumu sağlam oluyor kitlenip kalıyorum bırak yürümeyi yerimden kalkamıyorum. Bu ay imkansız zaten adetim geçti adettendir 3 gün sonra hsg çekilmesi gerekiyormuş. Her türlü önümüzdeki aya kaldı ama orada çekiyorlar mı bilmiyorum işte rahim filmini.
Canım ben çok çektim 2017 yılında bol bol sabah yürüyüşü yap canim düz kaslarin çalışmaması bazen olabiliyor
Birde tatlı ve unu tamamen kes
Ben normal terapi uyguladim. Çok güzel bir yöntem izmirde arastirmalisin
Benim adetim olmuyordu 3 ay falan bu seneye kadar hep oldum bilincalti temizliği yaptır canım çok iyi bir yöntem

Canım ben çok çektim 2017 yılında bol bol sabah yürüyüşü yap canim düz kaslarin çalışmaması bazen olabiliyor
Birde tatlı ve unu tamamen kes
Ben normal terapi uyguladim. Çok güzel bir yöntem izmirde arastirmalisin
Benim adetim olmuyordu 3 ay falan bu seneye kadar hep oldum bilincalti temizliği yaptır canım çok iyi bir yöntem
Bilinçaltı temizleme nasıl oluyor

Selam kızlar dün ki menü
Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta, yarım domates salatalık, 7 adet zeytin 2 adet tb ekmeği
Akşam 18:00
1 kepçe kuru fasulye
4 yk şehriye pilavı
4yk çoban salata
Çok az kırmızı et

Spor 8 km yürüyüş su 3 litre
Dün gün boyu hastanede olduğum için öğlen bir şey yemedim

Dün ki menüm
Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta, 7 adet siyah zeytin,yarım domates ve salatalık, 2 dilim suçuk, 1 dilim tb ekmeği
Öğle15:30
4 yk kısır 😂 1 dilim kek
Akşam 19:30
1kase yoğurt içine orman meyveli nesfit 4yk

Spor yok denecek kadar az su 2 litre

Günaydın millet😊 nerelerdesiniz ya hepinizi bi sessizlik almış😳 LAydLiNe LAydLiNe ?
Gelelim kilo bildirimine
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.3
Fark -600

suhascım seni gerçekten böyle yürekten tebrik ediyorum :KK36: ama sadece verdiğin kilo için değil düzenli menü paylaşmayı hiç bırakmıyorsun bu ne güzel bir şey ben iki gün paylaşsam kimse paylaşmıyor deyip bırakırdım kesin hiç paylaşmak gelmiyor mesela içimden bu yüzden :KK14: sen bu konuda harikasın gerçekten :KK9:

Günaydın kızlar bugün çok kötü bir sonuçla geldim hepinizden af diliyorum salıdan beri mide problemleriyle uğraşıyorum taş gibi bir mideyle geziyorum yediklerim üst üste:(
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 67.6
Fark +800 gr
Çok üzgünüm çok etap sonuncusu bile olabilirim:(

Arkadaşlar taşınma telaşım başladı ufak bebekle iki evin işi zor oluyor inşallah annemlerde gelecek o yüzden pek giremiyorum.

Geçen hafta : 85.8 kg
Bu hafta : 84.5 kg
Fark : 1.3 kg

Back
X