Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar kaptan nerde acaba bu hafta gelmedi pek
53.9 çıktım bende bu sabah

Çok ama çok yoğun bir haftaydı canım. Bugün cuma ve ben saat 11:00 de gelebildim takıma. İnsanlar çıldırmış gibi hastanelere geliyor. Ve hastalıkla alakası olmayan şekilde. Silah ruhsatı raporu alanlar var. Şaka gibi resmen :KK57: Şu saate kadar 50 tane hastaya kayıt verdik. Şoktayım

suhascım seni gerçekten böyle yürekten tebrik ediyorum :KK36: ama sadece verdiğin kilo için değil düzenli menü paylaşmayı hiç bırakmıyorsun bu ne güzel bir şey ben iki gün paylaşsam kimse paylaşmıyor deyip bırakırdım kesin hiç paylaşmak gelmiyor mesela içimden bu yüzden :KK14: sen bu konuda harikasın gerçekten :KK9:
Yapmam gerekeni yapıyorum canım sadece yazarak kendimi daha iyi motive ediyorum. Yazacağımı düşünerek kaçamak yapmama engel oluyorum. Yoksa ipin ucunu elden kaçırırım bende

*** 13. Takım 694. Etap ***

candy_candy (125.2/124.9/0.3/%0.24)
Restful (85.8/84.5/1.3/%1.52)
suhas (60.9/60.3/0.6/%0.99)
ada81(63///%)

pessinus (66.8/67.6/-0.8/%-1.20)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 694. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (73.9/74.3/-0.4/%-0.54) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (67.9///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (53.1/53.9/-0.8/%-1.51) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.1///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
Pain Killer (67.3///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 13.09.2020 Baş. Kilosu: 69 Hedef : 55
berceste_ (94.6///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

gecen hafta 67.1
bu hafta 66.8
cok iyi gitmedi bu hafta 2 gundur kosturduk disarida evrak vs. islerimiz vardi. yarin ins telefon alacagim boyle kotu oldu bilg esimde tel bozuk, hic adapte olamadim.

Çok ama çok yoğun bir haftaydı canım. Bugün cuma ve ben saat 11:00 de gelebildim takıma. İnsanlar çıldırmış gibi hastanelere geliyor. Ve hastalıkla alakası olmayan şekilde. Silah ruhsatı raporu alanlar var. Şaka gibi resmen :KK57: Şu saate kadar 50 tane hastaya kayıt verdik. Şoktayım
Bizim insanımız eğitilemez malesef, daha bu sabah haberlerde vardı karantinadan kaçarken bacağını kırmış bi vatandaş 🤦‍♀️

Merhaba herkese çok özür geç yazabiliyorum LAydLiNe LAydLiNe
Bu hafta kilom 63.400
Geçen hafta : 63.00 idim.
Regli olacakm çok şişkinliğim var hala spor yapamıyorum babam haftaya gidecek o gidince düzen kuracam.... bu hafta beni mazur görün inanın çok yoğunum gelemiyorum ama aklım burada şu kış modu gelse daha rahat oluyorum ben..

Bilinçaltı temizleme nasıl oluyor
Benim doktorum yapmıştı ama bunun uzmanları var canım geleli sen izmirdesin çok rahatlatıyor
Mesela sonrasında ağlayanlar bayilanlar oluyormuş bende olmadı eşime dedimki gitti yine bizim paralar ama onu bir kere yaptırdım ve çocuğum olmalı stresin bitti kayboldu hatta artık çokça istemiyorum 😅

*** 13. Takım 694. Etap ***

candy_candy (125.2/124.9/0.3/%0.24)
Restful (85.8/84.5/1.3/%1.52)
suhas (60.9/60.3/0.6/%0.99)
ada81(63/63.4/-0.4/%-0.63)

pessinus (66.8/67.6/-0.8/%-1.20)

13. Takım ortalaması: % 0.184

*** 13. Takım 694. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (73.9/74.3/-0.4/%-0.54) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (67.9/67.7/0.2/%0.29) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (53.1/53.9/-0.8/%-1.51) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.1/66.8/0.3/%0.45)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
Pain Killer (67.3/67.1/0.2/%0.30) Yeni Üye Baş. Tarihi: 13.09.2020 Baş. Kilosu: 69 Hedef : 55
berceste_ (94.6///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Yaklaşık son bir aydır o kadar yoğunum ki buraya düzenli uğrayamıyorum, bildirim yapamıyorum. Bu durum beni sizlere karşı mahcup duruma düşürüyor. Canlı dersler, öncesi ve sonrası öğrencilerime gönderdiğim dijital belgelerin hazırlığı, bunların takibi, 2 çocuğumun canlı ders ve eba takibi, küçük bebeğim ve ev işleri arasında boğulmuş durumdayım:ruh: Hayatımda bu kadar yoğun bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum...

Bu sebeple artık takıma düzenli gelemeyeceğimi bilmenizi istedim. Kaptanla da görüştüm..
Arada uğrar, yoklarım sizi...
Hepinizi çok seviyorum, herşey için ayrı ayrı tüm takıma teşekkürler❤️

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Yaklaşık son bir aydır o kadar yoğunum ki buraya düzenli uğrayamıyorum, bildirim yapamıyorum. Bu durum beni sizlere karşı mahcup duruma düşürüyor. Canlı dersler, öncesi ve sonrası öğrencilerime gönderdiğim dijital belgelerin hazırlığı, bunların takibi, 2 çocuğumun canlı ders ve eba takibi, küçük bebeğim ve ev işleri arasında boğulmuş durumdayım:ruh: Hayatımda bu kadar yoğun bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum...

Bu sebeple artık takıma düzenli gelemeyeceğimi bilmenizi istedim. Kaptanla da görüştüm..
Arada uğrar, yoklarım sizi...
Hepinizi çok seviyorum, herşey için ayrı ayrı tüm takıma teşekkürler❤
Yaa ayşegül özleyeceğiz ama seni:( Allah kolaylık versin yoğunluk çok fazla

Yaa ayşegül özleyeceğiz ama seni:KK43: Allah kolaylık versin yoğunluk çok fazla
Teşekkür ederim canım, ben de çok özlüyorum sizi:cry:, takımın sıcak ortamını...yarışlarımızı, esprilerimizi...
Bu bir veda değil, yine yazarım inşallah. Ama yoğunluktan dolayı gelemezsem, sebebini bilin istedim ortim:KK66:

Teşekkür ederim canım, ben de çok özlüyorum sizi:cry:, takımın sıcak ortamını...yarışlarımızı, esprilerimizi...
Bu bir veda değil, yine yazarım inşallah. Ama yoğunluktan dolayı gelemezsem, sebebini bilin istedim ortim:KK66:
Anladım ortim okuldaki arkadaşlarımın halini de görüyorum uzaktan eğitim işi cidden çok yorucu hayırlısıyla şu hastalık kontrol altına alınsa da normal düzene dönsek. Ben de tam zamanlı olarak okula gitmeye başladım zaman yetmiyor yetmiyor:( kendine dikkat et çok kilo alma uzaktayken:)

Anladım ortim okuldaki arkadaşlarımın halini de görüyorum uzaktan eğitim işi cidden çok yorucu hayırlısıyla şu hastalık kontrol altına alınsa da normal düzene dönsek. Ben de tam zamanlı olarak okula gitmeye başladım zaman yetmiyor yetmiyor:KK43: kendine dikkat et çok kilo alma uzaktayken:)
Evet canım, çok zor gerçekten 😔
Sen de başlamışsın, sana da kolay gelsin...
İnşallah okul açılırsa bizde koşa koşa gideceğiz okula 🤲
Kiloma dikkat edeceğim inşallah, kolay vermedim o kadar kiloyu 👍😘

Back
X