Aman ne bilim cnm ya bu aralar herkeste bi yaş muhabbetidir gidiyo gençler şöyle yok gençler böyle yaşlı moduna girdim galibakız dur 34 yaşlı mıgenceciğiz daha
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne bilim cnm ya bu aralar herkeste bi yaş muhabbetidir gidiyo gençler şöyle yok gençler böyle yaşlı moduna girdim galibakız dur 34 yaşlı mıgenceciğiz daha
![]()
Regli zamanın falan değil demi cnm ödem falan olmuştur belkiSabah artı çıktım kızlar eksi gelmesi lazım iyiydim bu hafta ee yürüyüş de yapıyorum
Şimdi bi yarım saat yürüdüm geldim tekrar tartılacağım![]()
Regl im önceki haftlardaydı canım yaRegli zamanın falan değil demi cnm ödem falan olmuştur belkibide ben spor yaptığım zamanlarda artı çıktığım oluyodu vucut ödem yapıyodu yada kastan alıp yağdan veriyodum falan
Bilemedim cnm ama arada olur öyle bırakma sen diyeti 2/3 gün sonra bi daha tartıl bakalım birden gider belki, insan vucudu çok enteresan illaki bişeye karşı ödem oluşturuyoRegl im önceki haftlardaydı canım ya
Ağır Spor da değil ki açık havada tempolu yürüyüş ödem gitmesi lazım aksine![]()
Günaydın arkadaşlar.
Sabah sabah tartıda öyle bi rakam gördüm ki inanamadım
En dikkat ettiğim hafta bile bu kadar vermemiştim.Ama sanırım hastalığın verdiği iştahsızlık bebek koşuşturması ev yerleştirmesi derken gitti.
Eki Görüntüle 2709300
Geçen hafta :83.7 kg
Bu hafta :80.05 kg
Fark : - 3.65 kg
Bildirim yapiiim bekledim bekledim değişen bir şey yok
Geçen hafta : 63.7
Bu hafta :64.7
Fark :+1
Eki Görüntüle 2709376
Hoş geldin canım. Sevindim kilo almamış olmana. Haftaya eksiyle gel ki listeye alabileyim seniCanlar günaydınhiç almadan dönüş yapabildim sanırım önceki kilom 60.3 şimdi 60.3 2 hafta karantina sonra gelip ev temizliği sonuç 0 gram verme
Evet ya eski günleri özledim sabah bi açardım bi sürü mj birikmiş olurduKızlar hadi canlanalım biraz yaaaaaaaaaaaaaa hiç cuma günündeymişiz gibi değil bugün. Artık menü listesini ben tutacağım. Akşama herkesten menü bekliyorum. Yazmayana ceza vereceğim.![]()