Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kalp damar açısından riskli kişileri ayrı tutuyorum tam olarak bilmediğim için ama sağlıklı bireylerin haftada 1-2 kez hitt kardiyo egzersizi yapması çok sağlıklıymış sadece kilo vermek için de değil kalp damar sağlığımız açısından. Görmüşken eklemiş olayım istedim:)
Aynen cnm ama kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmiyo diye biliyorum bende nabzı tavan yapiyo ben ilk günler mide bulantısı yaşıyodum bayilcam sanıyodum spor sonrası 😁

Hiç yoktan iyidir ama bir yerden sonra sıkıyor beni de leslie dkları saydığım oluyor ne zaman bitecek diye

Yatak odasına aldık televizyonun birini. Spor için çok müsait oldu. Evi biraz düzene sokunca ben de başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pilates yaparım.

Aynen cnm ama kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmiyo diye biliyorum bende nabzı tavan yapiyo ben ilk günler mide bulantısı yaşıyodum bayilcam sanıyodum spor sonrası 😁
Ben de geçen tabata ezgersizi yaptım bir tür hitt kardiyo o da düzelmem baya zaman aldı. Doğru diyorsun tehlikeli olabilir en güzeli uzmanına danışmak böylesi rahatsızlıklarda

Yatak odasına aldık televizyonun birini. Spor için çok müsait oldu. Evi biraz düzene sokunca ben de başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pilates yaparım.
Ben adım sayımı artırmak amaçlı kullanıyorum leslie. Pilates çok iyi geldi bana hele de söylemesi ayıp göğüslerim büyük onun ağırlığı sabaha kadar oğlanı uyutmaya uğraş derken çok fazla sırt boyun ağrısı yaşıyorum pandemi dönemi pilates yaparken çok iyiydim ağrılarım geçmişti şimdi geri geldi ağrılar. Birazdan gidip yapacağım pilatesimi az yürüyüşle açılayım da:) kasları esnettiği için hem duruşumuzu düzeltiyor hem de şu tembelleşen vücudumu esnetiyor rahatlıyorum tavsiye ederim :)

Baya erkenciymis ama alisiyosun zamanla, ben 3 senedir saat 5 te kafama zıplayan bı bey tarafindan uyandiriliyorum 😂

Yeni ayrıldı yaaaa kardeşlerinden ve annesinnden, gece de zor uyuyor. Bebek olduğu için de gün içinde normalden daha çok uyuyor. Çok tembeliz sorma çok :KK70: :KK70: :KK70:

Aynen cnm oda benim favorim hittle çok benziyorlar zaten
20 sn egzersiz 10 sn dinlenme esasıyla yapılıyor ben sevdim. Youtubeda takip ettiğim bir bayanın videolarıyla yaptım spor hocası. Gayet iyiydi. Hatta sonrasında adım sayım az diye leslie boosted yaptım 150 nabız atışının altına düşmedim düşün halimi :KK70:

20 sn egzersiz 10 sn dinlenme esasıyla yapılıyor ben sevdim. Youtubeda takip ettiğim bir bayanın videolarıyla yaptım spor hocası. Gayet iyiydi. Hatta sonrasında adım sayım az diye leslie boosted yaptım 150 nabız atışının altına düşmedim düşün halimi :KK70:
Ben o egzesizler sonrasında domates gibi geziyorum 2 saat falan 😂 kan basıncı tavan yapiyo galiba

Back
X