Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baya erkenciymis ama alisiyosun zamanla, ben 3 senedir saat 5 te kafama zıplayan bı bey tarafindan uyandiriliyorum 😂

Konya'da yaşarken eve minik bir pisicik almıştık. Arkadaşımın kedisinin yavrusuydu. Öyle tatlıydı ki anlatamam. Geldiğinin ikinci günü gece saat 2 gibi yatakta üstüme bir atladı ben uyurken. Aklım çıkıyordu resmen. Çok yaramaz oluyor pisicikler yaaaaa :KK70: :KK70: Evde bakamama sebebimiz, 40 yaşından sonra eşimde kedi allerjisi çıktı. Şaka gibiydi resmen. Mecburen tekrar aldığımız yere vermek zorunda kaldık. Şükür köpüşle bir sorun yaşamadılar :KK36:

Konya'da yaşarken eve minik bir pisicik almıştık. Arkadaşımın kedisinin yavrusuydu. Öyle tatlıydı ki anlatamam. Geldiğinin ikinci günü gece saat 2 gibi yatakta üstüme bir atladı ben uyurken. Aklım çıkıyordu resmen. Çok yaramaz oluyor pisicikler yaaaaa :KK70: :KK70: Evde bakamama sebebimiz, 40 yaşından sonra eşimde kedi allerjisi çıktı. Şaka gibiydi resmen. Mecburen tekrar aldığımız yere vermek zorunda kaldık. Şükür köpüşle bir sorun yaşamadılar :KK36:
Evet ya çok fena oluyolar, evdede sürekli pusu kuruyorlar insanın aklını çıkarıyorlar 😂 ama şöyle gelip yanına kivrilinca ne dert kaliyo ne taşa 🥰 bu arada benimde bı çok alerjinin yanında kediyede alerjim var, sadece kediye değil toz ve Akarada olduğu için kedim olmasada tikaniyorum ben 🤭

Eklentiler

• IMG_20201030_231628.webp
    IMG_20201030_231628.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 30
iyi akşamlar canlar

Saat 10.00

2 haşlanmış yumurta , bir domates , 7 zeytin , kibrit kutusu kadar peynir , beş ceviz

Akşam alışverişe çıkmıştım , yemeğim geç saate kalınca bende şöyle bir şey yedim 🙈

19.30
1 kase elmalı, armutlu yoğurt ( meyveli yoğurt yaptım 😅)
1 fincan elmalı yeşil çay ( etkili midir bilemedim . Çaykur’un bugün aldım marketten )

3 litre su

Şuan 6500 adım, çocuğu uyutunca Leslie yaparım .
💪🏻

İyi akşamlar herkese
Sabah 07,00 de kahvalti
Öğlen 12.00 resimdeki tabak altta bulgur pilavı var üstte tavuk sote
Ayran
Aksam 18.00 yulaf
Şu 1.5litre
Resim yükleyemedim bı turlu boyut büyük diyo 🤔 kahvaltıda 1 dilim peynir, domates, çiğ kuruyemiş, 3 zeytin 3 tane lorlu pankek vardı

İyi akşamlar herkese
Sabah 07,00 de kahvalti
Öğlen 12.00 resimdeki tabak altta bulgur pilavı var üstte tavuk sote
Ayran
Aksam 18.00 yulaf
Şu 1.5litre
Resim yükleyemedim bı turlu boyut büyük diyo 🤔 kahvaltıda 1 dilim peynir, domates, çiğ kuruyemiş, 3 zeytin 3 tane lorlu pankek vardı

Ben de diyecektim fotoğraf yok :KK70::KK70:

Günaydın kızlar😊
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta, yarım domates-salatalık- yeşil biber, 3 adet yeşil zeytin ve 2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 çay bardağı sade kefir 1 adet gün kurusu ve 2 adet çiğ badem
Öğle 13:00
Yarım porsiyon patates yemeği ve kırmızı meyveli nesfit
Akşam 18:00
Mevsim salata
Misafirlikle( saat 14-17 arası) ise 1 dilim kek ve 1 avuç kadar cips🤦🏽‍♀️
Spor 80 squat 15 dk leslie
Su 2 litre

Günaydın kızlar😊
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta, yarım domates-salatalık- yeşil biber, 3 adet yeşil zeytin ve 2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 çay bardağı sade kefir 1 adet gün kurusu ve 2 adet çiğ badem
Öğle 13:00
Yarım porsiyon patates yemeği ve kırmızı meyveli nesfit
Akşam 18:00
Mevsim salata
Misafirlikle( saat 14-17 arası) ise 1 dilim kek ve 1 avuç kadar cips🤦🏽‍♀️
Spor 80 squat 15 dk leslie
Su 2 litre

Yarın bildirim yapmayı unutma canım listenin durumuna göre alacağım seni ana listeye :KK39: Bildirim kuralları değişti biliyorsun. Tartının yanına kullanıcı adı ve tarih yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı.

suhas suhas menünü görmedim canım :KK53::KK53:
Kaptanım Kıbrıs hiç bilindiği gibi değil iki damla yağmurda elektrik gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Dün olduğu gibi🤦🏽‍♀️ Dün neredeyse komple elektrik ve internet yoktu tam kafa yemelik burası. Gece 3 tek falan geldi elektrik. Telefonların şarjı yok falan 🤦🏽‍♀️😒

Kaptanım Kıbrıs hiç bilindiği gibi değil iki damla yağmurda elektrik gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Dün olduğu gibi🤦🏽‍♀️ Dün neredeyse komple elektrik ve internet yoktu tam kafa yemelik burası. Gece 3 tek falan geldi elektrik. Telefonların şarjı yok falan 🤦🏽‍♀️😒

Zor bir durum canım ama böyle durumlarda powerbank kullanabilirsin. Benim evde hep dolu bulunur bir tane. Her türlü duruma karşı. Aklında olsun :KK39:

Zor bir durum canım ama böyle durumlarda powerbank kullanabilirsin. Benim evde hep dolu bulunur bir tane. Her türlü duruma karşı. Aklında olsun :KK39:
Powerbank telefonun bozulmasına sebep olduğu için kullanmak istemiyoruz işin aslı. Duruma göre jeneratör olan yerleri araştıracağız eşimle böyle durumlar için

Powerbank telefonun bozulmasına sebep olduğu için kullanmak istemiyoruz işin aslı. Duruma göre jeneratör olan yerleri araştıracağız eşimle böyle durumlar için

Telefonu bozduğunu hiç duymamıştım :KK57::KK57:

Back
X