- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
Ozaman biz de venüs yaparızBu takımın janjanlı sembolü yok mu? Takımlardan birinde ejderya vardı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman biz de venüs yaparızBu takımın janjanlı sembolü yok mu? Takımlardan birinde ejderya vardı.
Unicorn?Ozaman biz de venüs yaparız![]()
Çok tatlı olurUnicorn?
Merhaba gruba nasıl katılıyoruz?Telefonu bozduğunu hiç duymamıştım![]()
İyi hadi siz verin kiloları ben az daha alınca gelirim.Çok tatlı olur![]()
Oldu bayİyi hadi siz verin kiloları ben az daha alınca gelirim.![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bugünlük böyle oldu maalesef.Merhaba, günlük protein alımınız çok az
Hoş geldin cnmKullanıcı Adı : Aykiz
Mesleginiz: ofis calisaniyim
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 158 cm
Kilonuz: 58.8 demin tartildim
Hedef kilonuz :48-50
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi vermistim emzirdigim icin . Sonra saldim kendimi yedikce yedim yedikce yedimmm... ve sonuc bu. .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Cok asiri fazlam yokmus gibi görünebilir ama vücudum sklasmasi gerek. Heryanim sallaniyor, istedigim fizige sahip degilim ve mutsuz ediyor beni bu durum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir cünkü yemek yemeyi seviyorum...
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
HosbuldummmHoş geldin cnmbende 1,57 boya 69 kiloydum şuan 53 um
![]()
Bir de ben 1.5-2 ay önce 66 kilo ile başlayıp 61 kg olmuştum sonra yediklerime dikkat etmeyi bıraktım ama iştahım büyük ölçüde azaldığı için tekrar kilo almadım. Şimdi 2-3 kg daha vermek istiyorum. Bir yandan da gebelik planlıyoruz ama ne zaman olur bilemeyiz tabiki nasip13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : cennetbahçesi53
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: sağlık teknikeri
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evliyim
Çocuk Sayısı : 1 kızım var
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 61.5 kg
Hedef kilonuz :58-59 kg
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra kalanlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : göbek hoşlanmadığım bir görüntü eski formumu özlüyorum genel olarak zayıf olmayı seviyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Anladım. Proteinli gıdalar tüketirseniz ekstra sporla beraber kas değil yağ dan gitmesi daha iyi olur. İyi akşamlarYorumunuz için teşekkür ederim. Bugünlük böyle oldu maalesef.
Hoş geldinBen geldim![]()