Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten aç karnına yatmadan kilo verilmiyo yavrum ya 😭 kilo bünyeme çok zarar vermeye başladı dizlerim falan çok ağrımaya başladı o yüzden sıkı tutmaya çalışıyorum 3 4 gün dayanırsam zaten midem de buna alışır inşallah 🤲🏻😘🌺❤️
Kilo benim de dizlerime yaramadı, eskiden iş yerinin merdivenlerini takır takır çikar asansör kullanmazdım 10 cm lik topuklularla, şimdi topuklu bi yana dursun spor ayakkabıyla bile çıkamıyorum taşıyamıyorum kendimi.

İyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık ve yeşil biber
5 adet yeşil zeytin
2 tk harnup pekmez
2dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 adet muz
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim tost ekmeği
3yk zencefilli kırmızı biberli naneli yoğurt
Ara 16:00
Yarım kase karışık meyveli nesfit süt karışımı
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tb ekmeği
2yk yoğurt ve 2yk sebzeli bulgur pilavı

Su 3 litre yi geçkin
Spor 6 bin adım

Kilo benim de dizlerime yaramadı, eskiden iş yerinin merdivenlerini takır takır çikar asansör kullanmazdım 10 cm lik topuklularla, şimdi topuklu bi yana dursun spor ayakkabıyla bile çıkamıyorum taşıyamıyorum kendimi.
Al benden de o kadar yaşlı teyzeler gibi oturup kalkarken dizlerimi tutup ovuşturuyorum 🤣 zaten emzirmek iliğimizi kemiğimizi sömürdüğü için içimizde çürüdü be :anne:

Al benden de o kadar yaşlı teyzeler gibi oturup kalkarken dizlerimi tutup ovuşturuyorum 🤣 zaten emzirmek iliğimizi kemiğimizi sömürdüğü için içimizde çürüdü be :anne:
Insallah veririz de kurtuluruz bu durumdan :)) emzirmek cok katkı sagliyordur kilo vermede size diye tahmin ediyorum. Annem emziriyor çok yemesine rağmen hic kilo almıyor 1 buçuk yıldır. Çocuğum olacak yasta 1 buçuk yaşında kardesim var da :))

Sahur 3 mantarli 1 yumurta, az beyaz peynir, 8 zeytin, 1 ceviz, salatalik, uzum, 3 lokma ekmek

Iftar 1 kase yayla corbasi, minicik bir pizza, narli yoğurt, 1 kaşık irmik helvası

Iftarda malesef patladı gitti. Uyuyup kalmışız oglumla, aksam ezaniyla gozumu açtım. Kayinvalidemlere gidecektik gidemedik, evde yemek yoktu. Boyle oldu malesef

Basim ağrıdı susuz kaldim herhalde cok ictim 2yi geçti

Sahur 3 mantarli 1 yumurta, az beyaz peynir, 8 zeytin, 1 ceviz, salatalik, uzum, 3 lokma ekmek

Iftar 1 kase yayla corbasi, minicik bir pizza, narli yoğurt, 1 kaşık irmik helvası

Iftarda malesef patladı gitti. Uyuyup kalmışız oglumla, aksam ezaniyla gozumu açtım. Kayinvalidemlere gidecektik gidemedik, evde yemek yoktu. Boyle oldu malesef

Bence gayet saglikli Gecmis iftarınız da. 1 kaşık helvadan ne zarar gelebilir. Allah kabul etsin

Zaten aç karnına yatmadan kilo verilmiyo yavrum ya 😭 kilo bünyeme çok zarar vermeye başladı dizlerim falan çok ağrımaya başladı o yüzden sıkı tutmaya çalışıyorum 3 4 gün dayanırsam zaten midem de buna alışır inşallah 🤲🏻😘🌺❤️
Dogru diyorsun o mide bir guruldayacak, insallah gidecek bu kilolar bu sefer.
Insallah veririz de kurtuluruz bu durumdan :)) emzirmek cok katkı sagliyordur kilo vermede size diye tahmin ediyorum. Annem emziriyor çok yemesine rağmen hic kilo almıyor 1 buçuk yıldır. Çocuğum olacak yasta 1 buçuk yaşında kardesim var da :))
Ay ne guzel ya oyle Allah bagislasin.

Bugunku menu
Sabah 10.00
Kahvalti- 1 kupa sutlu kahve, 2 gun kurusu 1 avuc ceviz badem
Ogle 15.00
3 kasik pilaki, 1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 dilim kiymali borek o_O
2 hurma

Su 1,5 lt den biraz fazla sanirim
Spor Sabah 9- 10 arasi tempolu yuruyus

Bugun cnm cok tatli cekti ve zaten regl oldum:işsiz:

Gece 2de sahur yaptım yatacağım inşallah
1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos

Bugün günaydın demeye bile gelemedim mental yorgunluktan resmen. Mecburen çalışmak zorunda kalmak çok kötü bir duygu. Dünden beridir eşim rahatsız biraz. Covid'den şüphe etmedik ama acile geldiğimizde belirtilerin biri bile olsa ilk olarak test yapıyoruz dediler. Test yaptırtık bugün. Üzerine de regl oldum az önce. Ellerim ayaklarım çok şişmişti ama ben yürüyüşten kaynaklı diye düşünüyordum. Meğerse kaynağı sinsi sinsi yaklaşıyormuş :KK70: :KK70: :KK70:

Sanırım herkeste de bende olduğu gibi bir mental yorgunluk var.

İyi aksamlar kizlar
Sabah 11.30 da kahvaltı
Akşam 17.30 da akşam yemeği
1.5 litre su
45 dk. Kardiyo 😊

su çok az :KK43: yemekler şahane:kk77:
İyi akşamlar kızlar gelmişken menümü yazayım
10.00
1 kaşık lor 1 yumurtayla omlet,yarım avokado,1 dilim wasa,bir tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 ev yapımı kyrabiye
18.45
1 kaee mercimekli yoğurt çorbası,1 dilim ekmek,4 minnak dilim fırın pırasa(mücver tarzı). Pırasanın toplam yağı bir yemek kaşığı kadar zeytin yağıydı.
Su 3 lt şimdilik ve 30 dk leslie boosted walk.

14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım :KK53:
Çok teşekkür ederim cnm tıka basa doymayi ve gözümün doymasini çok seviyorum 😂Benim bu hayattaki imtihanim su içmek sanirim 2 litre içtiğim gün çok nadirdir 😁

belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme :KK51:

Ben çok sık yaparım canım çocuklarım da çok seviyor. Yoğurt yumurta sarısı unu karıştırıp suyunu ekleyip kaynatıyorum bir yanda yeşil mercimek haşlayıp suyunu süzüp ekliyorum birkaç diş sarımsak ekliyorum. Son olarak tereyağda nane yakıp ekliyorum tuzuyla birlikte çok güzel oluyor tavsiye ederim. Çoğu zaman köy tavuğu suyum oluyor buzlukta onu da ekliyorum ben:) azıcık yemek forumuna çevirmiş olabilirim burayı affola:)

aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az ama :super: bizim kızlar da seviyorlar çok :KK51:

Iyi aksamlar hanımlar
Bugun çok zorlu bir gündü benim icin o yuzden çok dikkat edemedim maalesef ara öğünde.

Kahvaltı 8.30
Yarım simir
2 dilim kaşar peyniri
Yeşil çay

12.30 ara öğün
Filtre kahve
Yanında da çikolata

Akşam yemeği 17.30
3 köfte
3 4 kaşık yağsız salata
Fırın patates
Ayran

Gun içinde toplam 5 litre su
1 Saat yürüyüş
15 dakika karın
15 dakika bacak çalıştım.

ne kadar çikolata?

ne kadar fırın patates?

spor için :KK9:

İyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık ve yeşil biber
5 adet yeşil zeytin
2 tk harnup pekmez
2dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 adet muz
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim tost ekmeği
3yk zencefilli kırmızı biberli naneli yoğurt
Ara 16:00
Yarım kase karışık meyveli nesfit süt karışımı
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tb ekmeği
2yk yoğurt ve 2yk sebzeli bulgur pilavı

Su 3 litre yi geçkin
Spor 6 bin adım

ideal görünüyor :KK9:

ayyy inanamıyorum ne tatlı :KK36: sen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin :KK64:

uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba :cry:

Bugunku menu
Sabah 10.00
Kahvalti- 1 kupa sutlu kahve, 2 gun kurusu 1 avuc ceviz badem
Ogle 15.00
3 kasik pilaki, 1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 dilim kiymali borek o_O
2 hurma

Su 1,5 lt den biraz fazla sanirim
Spor Sabah 9- 10 arasi tempolu yuruyus

Bugun cnm cok tatli cekti ve zaten regl oldum:işsiz:

sen bana göre hep açsın nuro :KK70:

Bugün günaydın demeye bile gelemedim mental yorgunluktan resmen. Mecburen çalışmak zorunda kalmak çok kötü bir duygu. Dünden beridir eşim rahatsız biraz. Covid'den şüphe etmedik ama acile geldiğimizde belirtilerin biri bile olsa ilk olarak test yapıyoruz dediler. Test yaptırtık bugün. Üzerine de regl oldum az önce. Ellerim ayaklarım çok şişmişti ama ben yürüyüşten kaynaklı diye düşünüyordum. Meğerse kaynağı sinsi sinsi yaklaşıyormuş :KK70: :KK70: :KK70:

Sanırım herkeste de bende olduğu gibi bir mental yorgunluk var.
Esine gecmis olsun, insallah covid degildir, ben de dun oldum olsun bir iki gune hafifleriz, daha iyi olur. Mental, fiziksel, ruhsal yorgunluk ne ararsan var bu surecte. Surekli uyumak istiyorum bu ara.

Günaydın.
Dün aksam bir sürü yasak açıklandı çok moralim bozuldu

hiç sorma ben mahvoldum akşam :KK43: kime üzüleceğimi şaşırdım ilkokula yeni başlayan kızıma mı üzüleyim (bir de bana diyor ki çantasına para koymuş anne bu parayı alma ben okula gittiğimde onunla balon alıcam :cry: )

eşimin kurumu kapatılıyor ona mı üzüleyim

ikizlerin okulu muallakta kapanırsa napacağımı bilmiyorum ona mi üzüleyim

koca ilde bir tek bizim kurum dönüşümlü/esnek çalışmaya geçmiyor ona mı üzüleyim şaşırdım.

bugün resmen sırtımda kaya ile oturuyorum :KK14:

su çok az :KK43: yemekler şahane:kk77:

14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım :KK53:

belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme :KK51:

aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az ama :super: bizim kızlar da seviyorlar çok :KK51:

ne kadar çikolata?

ne kadar fırın patates?

spor için :KK9:

ideal görünüyor :KK9:

ayyy inanamıyorum ne tatlı :KK36: sen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin :KK64:

uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba :cry:

sen bana göre hep açsın nuro :KK70:
Dun regl den sisti karnim bir sey yiyemedim pek, sen beni atistirirken gorsen bi, gerci cok yemek yemem ben hep abur cubur, acilan paket yarim kalmaz, bitmeli kurali var bir de ben de :KK43: pardon vardi bir zamanlar :silah::KK53:

Back
X