Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar hanımlar.

Kahvaltı 8.30
Sandviç ekmeğinden kaşarlı domatesli tost
Yeşil çay

Akşam yemeği 18.30
1 kase patatesli çorba
1 avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık yeşil salata
1 kaşık mütebbel
Ayran

Ara öğünlerde bolca kahve vardı.

Toplam 3 litre su
1 saat yürüyüş
25 dakika karın
10 dakika bacak çalıştım

Çok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar.😭 Elimizden hiçbirşey gelmiyor, kapıya yemek vs bırakıp dönüyoruz, içim kan ağlıyor😭😭😭
Allah'ım şifa versin biran önce iyilessinler inşallah cnm, benimde ablamlar yakalandı onlarda da tat kaybı ve eklem ağrısı vardi baya 2 gündür daha iyilermis eninde sonunda hafifliyo belirtiler cnm içini ferah tut sen

Iyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta 3dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık ve yeşil biber
Ara 10:30
Çeyrek havuç
Öğle
1 kase sebzeli mısır unu çorbası
2 yk tavuk etli patates yemeği
3 yk süzme yoğurt
Ara 16:00
1 adet muz ve kuru kayısı
Akşam 18:00
4 yk yoğurt
Su 3 litre
Spor 8 bin adım yürüyüş

Iyi aksamlar hanımlar.

Kahvaltı 8.30
Sandviç ekmeğinden kaşarlı domatesli tost
Yeşil çay

Akşam yemeği 18.30
1 kase patatesli çorba
1 avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık yeşil salata
1 kaşık mütebbel
Ayran

Ara öğünlerde bolca kahve vardı.

Toplam 3 litre su
1 saat yürüyüş
25 dakika karın
10 dakika bacak çalıştım
Çok güzel menü cnm 😊 mutebbel ne bilmiyorum gerçi ama 😁

Iyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta 3dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık ve yeşil biber
Ara 10:30
Çeyrek havuç
Öğle
3 yk süzme yoğurt
Ara 16:00
1 adet muz ve kuru kayısı
Akşam 18:00
4 yk yoğurt
Su 3 litre
Spor 8 bin adım yürüyüş
Gayet güzel cnm

Kahvaltim bugün saat 1 e kaldı, akşamda 18.00 da yedim, sarma bulgurdan bu arada 😊
Suyu yatmadan 2 ye tamamlarım inşallah 😁 spor yapamadim bugün

Eklentiler

• IMG_20201118_125043.webp
    IMG_20201118_125043.webp
    51 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20201118_165107.webp
    IMG_20201118_165107.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 25
Bugünkü menüm

Sabah 8.30
3 parça wasa
Kkbeyaz peynir
Yarım litre limonlu su
3ceviz

Öğle14.30
2kepçe yayla çorbası yarım dilim ekmek

Akşam18. 00
Kuru patlıcan, biber dolması 4 tane
Yayla çorbası 1 kepçe
1 kase yoğurt

Çay, 3 hurma, kuru üzüm bir tutam
3lt su

Allah'ım şifa versin biran önce iyilessinler inşallah cnm, benimde ablamlar yakalandı onlarda da tat kaybı ve eklem ağrısı vardi baya 2 gündür daha iyilermis eninde sonunda hafifliyo belirtiler cnm içini ferah tut sen
Amiin, inşallah canım, çok sağol. Sizinkilere de geçmiş olsun 🤲

İnşallah ben çok umutluyum cumayı bekliyorum tartılmak için 🙈
Insallah, Ben regl oldugum icin rakama cok bakmayacagim ama bu hafta aksamlarim hafif gecti anladim yatarken, agirlik cokmedi hic.
Hurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümkü 🧐
Yok yasak degil de aksam vakti cok yemesem benim icin iyi olur, insulin direncim var bir anda yukseltiyor seker orani yuksek , kuru incir de oyle, en zararsizi gun kurusu, iste ben de hurmayi cok seviyorum ama kahve yanina fln.
Gece 2de sahur 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos

Iftar 18de 500 ml su, 3 kaşık pirinç pilavı, susuz 4 kaşık etli nohut yemegi, cacık, birkac parça tursu, form çayı. Yesil cayi da salladım birazdan icicem

Gunduz disari cikmistim biraz yolu uzattim 20 dk yürürüm mis gibi yagmur vardi. Aksam yine cikmayi düşünüyorum
Afiyet olsun, guzel olmus bence sahur da iftar da.

Menuleri okudum, bence genel anlamda sikinti yok bu aksamki menulerde ondan sadece begeni yaptim. Simdilik gayet iyi gidiyoruz bence takim olarak :KK68:
Gelelim benim menuye,
Sabah 10.00 kahvalti
1 buyuk kase kuru meyveli yulaf gevregi sutle beraber.
Ogle 13.00
3 kofte ( oglumdan tabakta kalanlari yedim)
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi, 4 tane kakaolu m&m
Aksam 18.30
1 kase cacik baska bir sey yiyesim gelmedi simdi biraz aciktigimi hissettim ama maalesef yiyemem, yatarim artik.
Su 1,5 lt kadar ancak
Spor yok bugun.

LAydLiNe LAydLiNe Kaptanım girersen bir bakar mısın mezuniyetim için en az kaç kg olmam gerekiyor?emzirmeyi de bıraktım az da abartılı da yemiyorum ama baya artılardayım takıma da bir faydam olmuyor bir an önce mezun olursam daha iyi olacak:(

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
Yaa kaptanım çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah sizlerde bir şey çıkmaz.

Back
X