Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
Çok geçmiş olsun kaptanim dikkat edin kendinize 😟

Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
Geçmiş olsun kaptanım.
Ben artık çoğumuzun yakalanacağını düşünüyorum.
Duam yakalanmamak değil hafif atlatmak konusunda.

27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))

maşallah annene valla :)

Gece 2de sahur 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos

Iftar 18de 500 ml su, 3 kaşık pirinç pilavı, susuz 4 kaşık etli nohut yemegi, cacık, birkac parça tursu, form çayı. Yesil cayi da salladım birazdan icicem

Gunduz disari cikmistim biraz yolu uzattim 20 dk yürürüm mis gibi yagmur vardi. Aksam yine cikmayi düşünüyorum

çok güzel menü tebrik ederim :KK19: ama su inşallah 500 ml de kalmamıştır:KK20:

Çok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar.😭 Elimizden hiçbirşey gelmiyor, kapıya yemek vs bırakıp dönüyoruz, içim kan ağlıyor😭😭😭

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar

Iyi aksamlar hanımlar.

Kahvaltı 8.30
Sandviç ekmeğinden kaşarlı domatesli tost
Yeşil çay

Akşam yemeği 18.30
1 kase patatesli çorba
1 avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık yeşil salata
1 kaşık mütebbel
Ayran

Ara öğünlerde bolca kahve vardı.

Toplam 3 litre su
1 saat yürüyüş
25 dakika karın
10 dakika bacak çalıştım
:KK9::KK9:
Iyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta 3dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık ve yeşil biber
Ara 10:30
Çeyrek havuç
Öğle
1 kase sebzeli mısır unu çorbası
2 yk tavuk etli patates yemeği
3 yk süzme yoğurt
Ara 16:00
1 adet muz ve kuru kayısı
Akşam 18:00
1 kase sebzeli mısır unu çorbası
2 yk tavuk etli patates yemeği
4 yk yoğurt
Su 3 litre
Spor 8 bin adım yürüyüş

gene harika bir menü :super:
Tahini sevmiyorum tahinsizde olurmu acep 😊

olur neden olmasın ama adı ali nazik olur :KK48:

Merhaba arkadaşlar.
Ben takımdan ayrılmıştım ama fazlasıyla artı olarak geri geldim.
Beni hala takıma kabul dermisiniz.
89.9 kg ile ayrılmıştım şu anda 103 kg mım.
devam edebilir miyim.

nolur devam et nolur :dua: seni çok özledim :KK16:

kaptanım çok çok geçmiş olsun. inşallah hafif atlatır ve en kısa sürede sağlığına kavuşur :dua:

Geçmiş olsun canım, inşallah hafif atlatır, bazen aynı evdeki kişilere bulaşmıyor. Sizde çok dikkat edin kendinize, Allah şifa versin inşallah canım 🤲

Merhaba arkadaşlar.
Ben takımdan ayrılmıştım ama fazlasıyla artı olarak geri geldim.
Beni hala takıma kabul dermisiniz.
89.9 kg ile ayrılmıştım şu anda 103 kg mım.
devam edebilir miyim.
Meraba canım hoşgeldin, bende uzun zamandır yokum buralarda, annem babam korona oldu, dualarını bekliyorum🤲

maşallah annene valla :)

çok güzel menü tebrik ederim :KK19: ama su inşallah 500 ml de kalmamıştır:KK20:

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar

:KK9::KK9:

gene harika bir menü :super:

olur neden olmasın ama adı ali nazik olur :KK48:

nolur devam et nolur :dua: seni çok özledim :KK16:
Devam edeceğim inşallah.
Yoksa olmuyor.
Burası motive ediyordu beni candy_candy candy_candy

Geçmiş olsun kaptanım size ve çocuklarınıza geçmeden atlatır eşiniz inşallah

LAydLiNe LAydLiNe Kaptanım girersen bir bakar mısın mezuniyetim için en az kaç kg olmam gerekiyor?emzirmeyi de bıraktım az da abartılı da yemiyorum ama baya artılardayım takıma da bir faydam olmuyor bir an önce mezun olursam daha iyi olacak:KK43:
Hedef kilonuza inmeniz yeterli bence ki çokta kalmamış gibi sanki

Geçmiş olsun kaptanim
Meraba canım hoşgeldin, bende uzun zamandır yokum buralarda, annem babam korona oldu, dualarını bekliyorum🤲
Geçmiş olsun

Merhaba bu hafta daha iyiyiz takım olarak inşallah ben geçen perşembe katılmıştım bu hafta listeye girer miyim acaba bana da motivasyon olurdu

Cok gecmis olsun cnm, insallah sorunsuz atlatir :dua:

Merhaba hanimlar, bugun biraz kotuyum sanki. Oglumun dogum gunu yarin, bugun okulda ufak bir sey olacak sinifta, sadece marketeer acik zaten, buldugum seyleri aldim ayarladim bir seyler gonderdim. Bugun de evde bonibonlu kurabiye ve islak kek yapıyorum yarin evde bir mum ufler diye, bugun sabah da ayni markete gittim bu arada.
Bir tuhaflik var ustumde, cok derinden gelen bir bas agrisi var, midem bulaniyor kaziniyor gibi elim kolum tutmuyor, moralim bozuldu, regl oldugum icindir belki. Keki olculu yapıyorum, sekeri yavan geliyor surekli, bir anda korktum kendimden covid mi acaba fln ne bileyim oyle iste, degildir muhtemen.

Bu arada yeni gelenlere kendimi tanıtayım.
Adım Elif. 40 yaşındayım. 89.9 kg ile takımdan ayrıldım. 103 kg ile geri döndüm.
Siz siz olun takımdan ayrılmayın.
Hosgeldin cnm ben de bu cuma geri geldim evt belli bir kiloya dusup o kiloyu da en az 1 sene koruyuncaya kadar buralarda olmak lazim.

Merhaba hanimlar, bugun biraz kotuyum sanki. Oglumun dogum gunu yarin, bugun okulda ufak bir sey olacak sinifta, sadece marketeer acik zaten, buldugum seyleri aldim ayarladim bir seyler gonderdim. Bugun de evde bonibonlu kurabiye ve islak kek yapıyorum yarin evde bir mum ufler diye, bugun sabah da ayni markete gittim bu arada.
Bir tuhaflik var ustumde, cok derinden gelen bir bas agrisi var, midem bulaniyor kaziniyor gibi elim kolum tutmuyor, moralim bozuldu, regl oldugum icindir belki. Keki olculu yapıyorum, sekeri yavan geliyor surekli, bir anda korktum kendimden covid mi acaba fln ne bileyim oyle iste, degildir muhtemen.
İnşallah bir şey yoktur canım sadece regldendir umarım. Her şeyden korkar olduk ya. Allah hepimize kolaylıklar versn bir an önce çaresi bulunsun inş şu hastalığın

Back
X