Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zor bir gun geçirdim, bir yakınım hastanelik oldu ondan mütevellit akşam diyete uyamadım. Şimdi iyi durumu şükür

7 de kalkıp yürüyüşe gittim
7 km yuksek tempo yürüyüş
15 dk karın
Kahvaltı 8.30
1 yumurtadan yapılmış biberli yulaflı omlet

Akşam yemeği 19.00
Et döner (dürüm)
Ayran

Yemekten sonra kan sekerim düştü sanırım bir dilim çikolatalı kek yedim.
2 litre falan su ictim.

Menüm
8.30 kahvaltı
.0.5 limonlu su
3 ceviz
Yeşil zeytin
1 dilim ekmek

Öğle 13.30
Sebze çorbası 2 kepçe
Kk kavurma
Burger 1 tane

Akşam 18.00
Kavurma 3 lokma
1kase yoğurt

2.5 su
2 bardak çay
Ballı susamlı gevrek 2 avuç
Bugün çok daha iyi görünüyor menün canım sadece ballı susamlı gevrek nedir onu bilemedim. Ya diyet söz konusu olunca insan çok az yemeliymiş gibi düşünüyor birden çok az yemeye geçiyor bir süre kilo veren kişi bir süreden sonra verememeye başlıyor kıtlık moduna giriyor. Bence yeterli ve dengeli beslenmeyle gidiyor ancak.

Selam kızlar dünkü menüm
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta, 1 adet yeşil biber, yarım domates ve salatalık, 3 adet yeşil zeytin, yarım açma
Ara 10:00
1 çay bardağı sade kefir ve 1 adet muz ile gün kurusu
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası,bol yeşillikli salata,2 yk nohut yemeği
Ara 16:00 1 adet kurabiye (maalesef)
Akşam 17:30
Mercimek çorbası,3 yk zeytinyağlı kabak yemeği ve 3 yk erişte pilavı. 4 yk yoğurt

Su 2 litre
Spor 5 dk hızlı ip atlama ve 12 bin adım yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Eşimin sürüntü negatif ama kan testi pozitif.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah
Çok geçmiş olsun.

Selam kızlar dünkü menüm
Haşlanmış yumurta, 1 adet yeşil biber, yarım domates ve salatalık, 3 adet yeşil zeytin, yarım açma
Ara 10:00
1 çay bardağı sade kefir ve 1 adet muz ile gün kurusu
1 kase mercimek çorbası,bol yeşillikli salata,2 yk nohut yemeği
Ara 16:00 1 adet kurabiye (maalesef)
Akşam 17:30
Mercimek çorbası,3 yk zeytinyağlı kabak yemeği ve 3 yk erişte pilavı. 4 yk yoğurt

Su 2 litre
Spor 5 dk hızlı ip atlama ve 12 bin adım yürüyüş
Bence harika bir gun olmus.
Acma yerine simit daha daha sağlıklı olabilir.
Butun gun ekmek yememişsiniz cok guzel. Kurabiye de onu tamamlasin 🤪
Yalniz ayni gun icinde hem acma, hem kurabiye, hem 2 kere mercimek corbasi, hem nohut yemegi sizi şişirebilir 😔

Yedikten 1 saat sonra yürüyüş yaptığım için sanırım bi sıkıntı yaşamadım. Çorbaya gelince gün içinde 1 defa çorba yapıyorum ki bi daha uğraşmayayım yorucu oluyor sürekli yemek yapmak o yüzden günde 2 defa aynı çorba ya da yemeği yiyebiliyorum☺️

11.30da bir haslanmis yumurta, 1 salatalik, 5 siyah zeytin, 3 yesil zeytin, 1 kk beyaz peynir, yeşil çay

14.30 bir kucuk mandalina

16da bir kucuk yerli muz

17de sekersiz turk kahvesi, 1 kuru kayisi, 4 taze badem, 10 15 tane kuru üzüm

19da hindi suyuyla yayla çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı pirasa, 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, bir minik ev pogacasi

Bugün çok daha iyi görünüyor menün canım sadece ballı susamlı gevrek nedir onu bilemedim. Ya diyet söz konusu olunca insan çok az yemeliymiş gibi düşünüyor birden çok az yemeye geçiyor bir süre kilo veren kişi bir süreden sonra verememeye başlıyor kıtlık moduna giriyor. Bence yeterli ve dengeli beslenmeyle gidiyor ancak.
Evet çok haklısın aynen katılıyorum 😍 ballı susamlı olan mısır gevreği

Menüm

Kahvaltı 8.30
0.5 limonlu su
4wasa
Kk peynir
Yeşil zeytin

Ara öğün
Türk kahvesi leblebi şekeri bir avuç

Öğle14. 30
1kepçe sebze çorbası
Küçük kase yoğurt
1dilim tambuğday ekmek

Ara öğün
4 tane çavdarlı form bisküvi

Akşam 19.00
Et sote 3 yemek kaşığı
1dilim kıbrıs tatlısı

Daha çay içemedim bebekten ama 2 bardak sade çay içerim, bugün işlerim yoğundu su bile içmeye vakit bulamadım çok 1,5 anca olmuştur

11.30da bir haslanmis yumurta, 1 salatalik, 5 siyah zeytin, 3 yesil zeytin, 1 kk beyaz peynir, yeşil çay

14.30 bir kucuk mandalina

16da bir kucuk yerli muz

17de sekersiz turk kahvesi, 1 kuru kayisi, 4 taze badem, 10 15 tane kuru üzüm

19da hindi suyuyla yayla çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı pirasa, 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, bir minik ev pogacasi
Ek olarak

22de kucuk bir avuç tombik soyali fıstık

8300 adım alışverişe gitmistim biraz vitrin bakmıştım gündüz.

50 dk da gece yürüyüşü

Su 2 litreyi geçti

Menüm

Kahvaltı 8.30
0.5 limonlu su
4wasa
Kk peynir
Yeşil zeytin

Ara öğün
Türk kahvesi leblebi şekeri bir avuç

Öğle14. 30
1kepçe sebze çorbası
Küçük kase yoğurt
1dilim tambuğday ekmek

Ara öğün
4 tane çavdarlı form bisküvi

Akşam 19.00
Et sote 3 yemek kaşığı
1dilim kıbrıs tatlısı

Daha çay içemedim bebekten ama 2 bardak sade çay içerim, bugün işlerim yoğundu su bile içmeye vakit bulamadım çok 1,5 anca olmuştur
Kibris tatlısını keske daha oglen saatlerinde ve yarim dilim olarak yiyebilseydiniz.
Hic yememeyi degil de, dogru miktarda ve dogru saatte yemeyi ogrendigimizde kilo verebilecegiz galiba.
Suyu mutlaka 2 yapin, saat daha erken 2 bardak icebilirsiniz :)
Wasa tercih etmenizin sebebi nedir? Hic yemedim kalorisi nasil

Günaydın kızlar😊 elektrikler gitmeden menümü yazıp kaçacağım😅
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık,1 adet yeşil biber,2 dilim hellim peyniri,3 adet yeşil zeytin
Ara 10:30
1 çay bardağı sade kefir ve 2 adet gün kurusu, yarım muz
1 kase sebzeli mısır unu çorbası ve 3 yk zeytinyağlı kabak yemeği, yeşil salata
Ara 16:00
4 adet çiğ badem
Akşam 18:00
1,5 kase yoğurt ve karışık meyveli nesfit karışımı

Su 2 litreyi geçkin
Spor 5 dk ip atlama ve 45 dk yürüyüş

Kibris tatlısını keske daha oglen saatlerinde ve yarim dilim olarak yiyebilseydiniz.
Hic yememeyi degil de, dogru miktarda ve dogru saatte yemeyi ogrendigimizde kilo verebilecegiz galiba.
Suyu mutlaka 2 yapin, saat daha erken 2 bardak icebilirsiniz :)
Wasa tercih etmenizin sebebi nedir? Hic yemedim kalorisi nasil
Evet tatlı piyangodan çıktı aslında hiç yemeyecektim ama... 🙈 Wasa ekmek yerime geçiyor kuru ekmek gibi ama kalorisi ekmeğin yarısı kadar. Birde baya tok tutuyor lif içeriği yüksek o yüzden yiyorum ama peketim bitti bugün 😭 sürekli yiyince sıkıyor 1 hafta ondan 1 hafta başka birşeyle devam edin denerseniz 😊

Günaydın kızlar :KK200:

Gelemedim karantina döneminde. Evdeki işlerimi bir türlü bitiremedim. 7 günlüktü benim karantina sürem bugün işe başladım. Eşim ve kızım iyi çok şükür ama hastalığın psikilojisi insanı alt üst etmeye yetiyor. Şükür bende hiçbir şey yok ama tedbir amaçlı test verdim bugün. İnşallah negatif çıkar da rahatlarım biraz. Sizlerde durum nasıl iyi mi herkes?

Back
X