Kız bu boyla anca o kilolar kurtarıyo beni53 kilo mu diyeceğim de bi arkadaşım var 48 kiloymuş bu ne len nasıl kilo bu dedim istemsizce sonra bi de gadınım diye geziyorlar çırpı bacaklarıyla![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu boyla anca o kilolar kurtarıyo beni53 kilo mu diyeceğim de bi arkadaşım var 48 kiloymuş bu ne len nasıl kilo bu dedim istemsizce sonra bi de gadınım diye geziyorlar çırpı bacaklarıyla![]()
![]()
Olsun sus çırpıKız bu boyla anca o kilolar kurtarıyo beni![]()
Bacım yeşil çay yaptım kendime gel sana da doldurayımOlur bir acı kahve yapın da içek![]()
![]()
Hmm çok severim limon da sık azcıkBacım yeşil çay yaptım kendime gel sana da doldurayım![]()
Gel gel hazırladım ceviz de kırdım şimdiHmm çok severim limon da sık azcık![]()
Oyy maaşallah canım sana 70 kilo olmada çırpı ol ohh mis70 kiloyken acaba bir gün çırpı diye anılırmıyım diye hayal kuruyodum gerçek oldu![]()
Vay zalım yoldan çıkarma beni leptinimi bozmaGel gel hazırladım ceviz de kırdım şimdi![]()
Ihm ıhm çok da taze ve güzeldi neyse ben yedim senin yerineVay zalım yoldan çıkarma beni leptinimi bozma![]()
Lusicim soyleyelim asil sana yazsin arada da olsa gelip bizi güldürüp gidiyosunTünaydın demirbaşlar
Kaptanla konuşalım size fazla mesai ücreti yazsın![]()
Güldüğünüzü bilmiyordum bilsem daha çok gelip daha çok güldürürümLusicim soyleyelim asil sana yazsin arada da olsa gelip bizi güldürüp gidiyosun![]()
Hemen de yemeseydin yav az nazlanmaya da gelmiyor sabah yerdim onu peynirle benIhm ıhm çok da taze ve güzeldi neyse ben yedim senin yerine![]()
Geçti borun pazarı canımHemen de yemeseydin yav az nazlanmaya da gelmiyor sabah yerdim onu peynirle ben![]()
Brownie bitmiştir artık umarımBen de menümü paylaşayım
10.20
2 yumurta,6 küçük mantar ve iki ince dilim kaşarla mantarlı kaşarlı omlet,yarım avokado,1 dilim brownie
15.00
1 yeşil çay 1,5 tane ceviz,yarım trabzon hurması
17.30
1 kepçe brokoli çorbası,160 gr kadar mantarlı tavuk(yarım tabak kadar ancak),1 dilim tam buğday ekmeği,kocaman bir kase salata
Su şimdilik 2.5 lt yi geçti,30 dk pilates
Hadi bakalım dönüşün bomba gibi oldu cnm devamı gelsin bu defaSelam kızlar listeye alındım mı bilmiyorum ama menü paylaşımıni yapayım yinede
Saat 1 de
Kahvaltı 1 sucuklu yumurta 2 lokma çökelek çeyrek ekmek
3 te 1 mandalina 1 küçük muz
5 45 te
4 yemek kaşığı fırında etli güveç 1 bardak ayran çeyreğin çeyreği ekmek
Veee günü kapatıyorum![]()