Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman uzak dur o zamanHipoglisemi ve hipotansiyonum var ben bunu yaparsam 2. Gun haber alamazsiniz benden :)))
Güncel 62.7Bu hafta yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Haftaya cuma için herkesten kendine bir hedef belirlemesini istiyorum. Çok az olmasın hedefler çok uçuk kaçık da olmasın. Herkesin haftalık 1 kg kaybetmesi yeterli. Onun üzerinden haftaya kaç kiloda olmak istiyorsanız yazın lütfen. Not alacağım.
75.1 den 74 eBu hafta yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Haftaya cuma için herkesten kendine bir hedef belirlemesini istiyorum. Çok az olmasın hedefler çok uçuk kaçık da olmasın. Herkesin haftalık 1 kg kaybetmesi yeterli. Onun üzerinden haftaya kaç kiloda olmak istiyorsanız yazın lütfen. Not alacağım.
Maşallah çok güzel gitmişGünaydın kızlar. Bende cuma başlamıştım diyete 65 kilo ile. Ödemler sanırım bu hafta hızlı gitti gruba geldiğimde 64.0. Şuanda 62.7 çok mutluyum ayrı bir azim geldi. Burada inşallah hep birlikte başaracağız
LAydLiNe kaptanım hedef olarak en az bir kilo mu olmalı?
Tamamdır ben şimdilik uçuk bir hedef koymayayım o zaman. 65.5 olmak hedefim haftaya.Yok canım normal vermemiz gereken kilo 1 kilo ama altı ve üstü olabilir. Abartmamak şartıyla. Ama ideali 1 kilo.
Günaydın kızlarİlk bildirim benden gelsin
İyi ki dün tartılmışım yoksa bugün ki durum fena
Geçen hafta : 75.5
Bu hafta : 73.7
Eki Görüntüle 2751523
Yeni yılın ilk gününden merhabalar kızlar tartı bildirimini unutmadan yapayım. Tartı değişikliği maalesef artı yönde etkiledi ne yapalım sağlık olsun
Geçen hafta 65.6
Bu hafta
İnşallah kaptanım. Listeye alınmam ayrıca motive eder beni teşekkürlerMaşallah çok güzel gitmiş
Böyle özenli davranmaya devam edersen eğer canım deneme süresi uygulamadan listeye almak istiyorum seni. Haftaya da güzel bir rakam bekliyorum![]()