- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
O yüzden diyorum işte bugün herkes kalanlari yemistir zaten yarin mi baslasak menu yazmaya. Menu +spor+su.Bugün de dünden kalanları yedim zaten. Güya az almıştım her şeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden diyorum işte bugün herkes kalanlari yemistir zaten yarin mi baslasak menu yazmaya. Menu +spor+su.Bugün de dünden kalanları yedim zaten. Güya az almıştım her şeyi![]()
En son bi papatya içip kapatıyorum kaptanım.
Tamam artık kapat dükkanı bugün![]()
O yüzden diyorum işte bugün herkes kalanlari yemistir zaten yarin mi baslasak menu yazmaya. Menu +spor+su.![]()
Sahane menu kaptanim, sabahtan beri cips istiyordu canim benim yerime yemişoldunuz :))Yazalım bence de azcık utanalım. Belki engeller bizi![]()
Hatta bir cesaret ben yazıyorum.
saat 10:00 gibi
10 cm uzunluğunda sarma kadayıf
1 tane ekler
1 tane halley
1 fincan şekersiz nescafe
Saat 13:00
3 dilim beyaz ekmek üzerine kaşarlı domatesli fırında kızartılmış ekmek
3 tane zeytin
4-5 sıkım çiğköfte
1 bardak kola
Saat 17:00
Yarım paket lays baharatlı cips
1 bardak kola
Saat 18:30
1 tane dominos kavurmalı ekmek arası
7-8 tane kızarmış patates (soslar da vardı yanında)
1 bardak kola
Su 1 lt ancak olmuştur. Spor yok. (10 dk köpeğimiz Mars'ı gezdirmeye çıktım. Onunla koştum biraz.)
Utanmaz kaptan menüsü![]()
Zaten değerliydiLusi seni de bekliyorum artık pisicik
![]()
Koş gel buralar çok değerlendi
![]()
Kaptanım inanır mısın ben de çok sevindim:) tabi artık tartı mazereti falan yok yarından itibaren çeki düzen veriyorum kendime bugün de kaçtı benim ayarlar menü veremiyorum gelip gidip yemekten neler yedim ne kadar yedim bilmiyorum çünküBen 1.8 kilo vermeme rağmen ilk üçe dahi giremedim
Ama size iyi bir haberim varpessinus sonuncu olmadı korkmuştum sonuncu bizden çıkacak diye
![]()
Menün çok güzel tebrik ederim kaçamaksız.. Bende tam bişeyler yiyecekken kalorisine bakıyorum nekadar sporla yakabilirim diye minik bi hesap yaparken beynim 'yeme onu sonra çok yorulacaksın' diyor bana kalmadanselam kizlar
oglen 1 de 1 yumurtali patatesli omlet, 7 zeytin, biraz peynir, domates, salatalik
saat 3 te 2 tane ceviz
aksam 6 da ton balikli salata
iyi hissediyorum kendimi kacamak yok
cok uzadi bu is yoruldum artik bu ay en az 5 kg hedefim. canim birsey cekince sunu soyluyorum: YEMEK ZORUNDA DEGILSINhadi kizlar toparlanma zamani. yeni bir yil yeni bir ben
![]()
tesekkur ederim kalori hesabiyla ugrasamiyorum. bakiyorum sagliksiz mi kilo alir miyim hemen cekiyorum kendimi. spor desen hic yok 3 tane cocuk yeteri kadar yoruyor zaten. tek care yememekMenün çok güzel tebrik ederim kaçamaksız.. Bende tam bişeyler yiyecekken kalorisine bakıyorum nekadar sporla yakabilirim diye minik bi hesap yaparken beynim 'yeme onu sonra çok yorulacaksın' diyor bana kalmadan![]()
Yazalım bence de azcık utanalım. Belki engeller bizi![]()
Hatta bir cesaret ben yazıyorum.
saat 10:00 gibi
10 cm uzunluğunda sarma kadayıf
1 tane ekler
1 tane halley
1 fincan şekersiz nescafe
Saat 13:00
3 dilim beyaz ekmek üzerine kaşarlı domatesli fırında kızartılmış ekmek
3 tane zeytin
4-5 sıkım çiğköfte
1 bardak kola
Saat 17:00
Yarım paket lays baharatlı cips
1 bardak kola
Saat 18:30
1 tane dominos kavurmalı ekmek arası
7-8 tane kızarmış patates (soslar da vardı yanında)
1 bardak kola
Su 1 lt ancak olmuştur. Spor yok. (10 dk köpeğimiz Mars'ı gezdirmeye çıktım. Onunla koştum biraz.)
Utanmaz kaptan menüsü![]()