Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : SaskinAnne
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Egitimci
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 160
Kilonuz: 85.50
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

merhabalar detaylıca yazmak istedim
1 tane çocuğum var 2 yasinda çok şükür. Onu iistediğimiz sure içerisinde 7 yil kadar 6 yili tedavi ile geçti. O tedaviler sürecinde çok kilo aldım
Hasimato ve sjogren sendromu hastasıyım insülin direnci var ve metabolizma yavaş çalışıyor
en son zayiflama yarışmasından ayrılmayın üstünden 3 ay geçti ve 4 kilo aaldım
Biraz fazla hareket etsem gunlerce ağrılarım oluyor soyle bir 10 kiloyu versem hareket kabiliyetim artacak eminim
Bir ara diyetisyene de gittim ama bıraktım motive olamadım sanırım
Tek istediğim 65 kiloya düşmek kac ay oldu yapamadım umudumun kırıldığı noktadayim
Hoşgeldin canım 🤗🤗
Hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler
Sende hosgeldin canim ne guzel toparlaniyoruz yine 🤩🤩🤩

Teşekkür ederim canım ben de seni görünce aynı şeyleri hissettim. Umarım kilolardan kurtulmak için doğru yer ve zaman burası ve şimdidir:)
Umarım öyledir sende iyi vermişsin ama ne kadar sürdü?

Hoşgeldiniz aramıza bende yenilerdenim inşallah kilolar gidip güzel dostluklar yanımıza kalacak.. Ne iyi edip kk böyle bişey düşünmüş birbirimize destek olarak bol kilo vermeli günlerimiz olsun inşallah..

Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparız
Insaallah
Sende hosgeldin o zaman 😊
Yok buralar inanılmaz faydalı oluyor tecrübe ile sabit

Bende tartildim cuma 75.1 bugun 74.7 kahvaltidan sonra tartildim💃🏼💃🏼💃🏼

Menüm
11.00 3 yk soganli domates kavurma(yesil domatesten harika oluyo ilk defa denedik tavsiye ederim sarimsakli baharatli enfes), 1 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 8 yesil zeytin
18.00 1.5 kepce göce tarhana çorbası, 1.5 servis kasigi nohutlu pirinc pilavi, 1.5 servis kasigi et sote, bir kac parça turşu

Su 2 olur yatmadan. 💃🏼💃🏼
If diyeti mi yapıyorsun?

Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparız
bende 67 kiloyum hedefim 55. ayniyiz yani. insallah beraber ayni zamanda kurtuluruz bu kilolardan. takip edicem seni :KK55:

Bi önceki yazınıza itafen memnun oldum tanıştığımıza benimde bir kızım var şükür 4 yaşa yaklaştı sayılır birçok alanda bağımsızlaştı tek benimle oyun oynamaktan vazgeçmiyor 😁 meslektaşmışız canlı dersler çocuk ev işi derken spora pek vakit kalmıyor ama yinede bulup yapmamız lazım. Sizin gibi bende 2 yıl önce mezun oldum kalori sayarak 14 kilo vermiştim salgından dolayı evde oturmaya başlayınca 10 kilo aldım tekrar kalori sayarak gidicem fatsecret kullanıyorum ama şuara memnun değilim siz hangisiyle kalori sayıyorsunuz. Birde sizin için kalori saymanın üstadı diye övgüler aldım varsa incelikleri öğrenmek isterim.
Allah bağışlasın, maşallah.
Sizde güzel kilo vermişsiniz👍
Fatsecreti denedim bi ara ama bana karışık geldi, ben diyetkolik uygulamasını indirdim telefona, ordan hesapladım uzun süre. Sonradan ezberledim çoğu gıdanın kalorisini, şimdi genelde ezbere yapıyorum, hatırlayamadıklarımı diyetkolik ten hesaplıyorum. Daha sade ve anlaşılır bi uygulama tavsiye ederim.
Önce günlük kalori ihtiyacınızı internet ten hesaplayın. Günlük yediğiniz kaloriden yaktığınız kalori çıkardığınızda kalan rakam günlük kalori ihtiyacınızdan 1000 kalori eksik olursa 1 hafta boyunca buna devam ederseniz haftada 1 kilo verirsiniz. 500 kalori eksik olursa, 1 haftada yarım kilo verirsiniz.

İşin mantığı şu: günlük kalori ihtiyacımızın altında kaldığımız her 7000 kalori=1kilo vermek demek.
Bu 7000 kalori eksiği ne kadar sürede tamamlarsanız, o kadar sürede 1 kilo verirsiniz 🤗

Bi önceki yazınıza itafen memnun oldum tanıştığımıza benimde bir kızım var şükür 4 yaşa yaklaştı sayılır birçok alanda bağımsızlaştı tek benimle oyun oynamaktan vazgeçmiyor 😁 meslektaşmışız canlı dersler çocuk ev işi derken spora pek vakit kalmıyor ama yinede bulup yapmamız lazım. Sizin gibi bende 2 yıl önce mezun oldum kalori sayarak 14 kilo vermiştim salgından dolayı evde oturmaya başlayınca 10 kilo aldım tekrar kalori sayarak gidicem fatsecret kullanıyorum ama şuara memnun değilim siz hangisiyle kalori sayıyorsunuz. Birde sizin için kalori saymanın üstadı diye övgüler aldım varsa incelikleri öğrenmek isterim.
Örnek: benim günlük ihtiyacım 1700 kalori, 1 haftada 1 kilo vermek için bunun günlük 1000 kalori altında kalmalıyım. Bugun 1000 kalori yedim, 400 ünü sporla yaktım, kaldı 600. 1700-600=1100 kalori altında kalmışım. 1 hafta böyle devam etsem 1 kilo verebilirim.

If diyeti mi yapıyorsun?
Kalori hesabi yapiyorum canim bazen 3 öğün bazen 2 öğün yiyorum duruma göre. 1000 kalori aliyorum. 😌
Teşekkür ederim canım , yeni bir yıl yeni bir biz lazım 🤗🤗
Kesinlikle 💃🏼💃🏼💃🏼
Örnek: benim günlük ihtiyacım 1700 kalori, 1 haftada 1 kilo vermek için bunun günlük 1000 kalori altında kalmalıyım. Bugun 1000 kalori yedim, 400 ünü sporla yaktım, kaldı 600. 1700-600=1100 kalori altında kalmışım. 1 hafta böyle devam etsem 1 kilo verebilirim.
Kalori hesabini Ayşegül'den sorun demiştim 🤩🤩🤩

İyi geceler kızlar :KK68: Menü yazıp kaçacağım. Geçmiş çok birikmiş. Yarın okurum artık x

Kahvaltı yok

Öğle (12:00)
1,5 kepçe toyga çorba
1 tane fırında derisiz tavuk but
3 yk makarna

Akşam (17:00)
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak
3 yk mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
9 tane siyah zeytin

20:30
1 bardak süt
1 tane mandalina

3 lt su, 1,5 saat spor (Hoca bugün içimden geçti benim resmen) Menüyü sürünerek yazıyorum.

Bi daha kaçamak yapmamaya bugün tövbe ettim resmen :mad::mad:

Back
X