Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haşlanmış tavuğu farkettim ben asla öyle yiyemiyorum haşlanmış tavuğu.. tavuğu en çok sote olarak seviyorum...ama seninki daha doğru salata ile birlikte daha kilo verilir..
Bende pek sevmem haşlama,yersemde gögüs yerim bitek 😬 eşim seviyo diye arada yapıyorum ben fırıncıyım ya sebzeli olcak nar gibi kızarcak fırında miss :kk77:

Aynen cnm, bazen wasanın üstüne yapıyorum oda güzel oluyo bide dün wasayı ikiye böldüm araya fıstık ezmesi sürdüm 2 kat yaptım bitter çikokataya buladım dolapta dondurdum gofret oldu bildiğin :kk77: bu aralar böyle tariflere taktım arada deniyorum 😁
😋😋 Deneyecegim mutlaka

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
5 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 çay kaşığı nuga çikolata

Öğle 14.00
5 yk pirinç pilavı
5 yk istridye mantar sote
1 tane köfte
200 ml ayran

Ara. 15.30
3 kuru kayısı

Akşam 19.30
1 kase roka salatası
Bir kaşık mantar sote
Bir kaşık pilav
200 ml şalgam suyu

Su 3 lt
Spor 10 dk basen bel eğzersizleri çok yorgunum hiçbirşey yapmadım ama hasta gibi hissediyorum kendimi daha fazla yapamadım🤕

Antep fıstığı yememen lazım artık. Dün de menünde görmüştüm sanki yanlış hatırlamıyorsam. Ara olarak daha sağlıklı yiyecekler tercih edebilirsin. Mesela bu menünde meyve yok. Onun yerine bir porsiyon meyve tüketebilirdin. Onun harincinde güzel bir menü.
Antep fıstığını kaldırıyorum kaptanım daha yemem😀 aslında yazmayı unutmuşum listeye 3 çilek ile küçük bir narın yarısını yemiştim. Ben yasaklı yiyecek koymadan az yiyerek vermek istiyorum kiloyu. Yasak koyamıyorum zaten aklımda şu yasak diyince daha çok yiyesim geliyor. Sabah çikokatasıda benim için vazgeçilmezdi ama en azından 1 çay kaşığına indirdim hergünde yemiyorum. Bugünki menümde görüp uyarı yemeden açıklayayım

Aynen cnm, bazen wasanın üstüne yapıyorum oda güzel oluyo bide dün wasayı ikiye böldüm araya fıstık ezmesi sürdüm 2 kat yaptım bitter çikokataya buladım dolapta dondurdum gofret oldu bildiğin :kk77: bu aralar böyle tariflere taktım arada deniyorum 😁
Arkadaşlar oldu mu bu şimdi hiç aklımda yokken Off kulağa çok hoş geldi çıtır çıtır bi gofret hemde sağlıklı... Neyseki wasam yok 60 kilo ödülü olarak aklımda ve kalbimde kalsın bu gofret iki haftaya yerimmm.. Diyet sırasında yersem ayarsızım çok yer bol kalori alırım huyumu biliyorum bir tepsi yapar dolapta her öğünün peşine bir tane yiyebilirim🤦‍♀️

Arkadaşlar oldu mu bu şimdi hiç aklımda yokken Off kulağa çok hoş geldi çıtır çıtır bi gofret hemde sağlıklı... Neyseki wasam yok 60 kilo ödülü olarak aklımda ve kalbimde kalsın bu gofret iki haftaya yerimmm.. Diyet sırasında yersem ayarsızım çok yer bol kalori alırım huyumu biliyorum bir tepsi yapar dolapta her öğünün peşine bir tane yiyebilirim🤦‍♀️
Grubun diyet düşmanı gibi oldum biraz ama bu masum bi atıştırmalık arada 1 tane yenir, arada ama 😂 bende hamur işi konusunda senin gibiyim asla duramam bi yemeye başlayınca 😁

Grubun diyet düşmanı gibi oldum biraz ama bu masum bi atıştırmalık arada 1 tane yenir, arada ama 😂 bende hamur işi konusunda senin gibiyim asla duramam bi yemeye başlayınca 😁
Ben de sonunu görmeden bırakamayanlardanım gidip gelip yer bitiririm maalesef

İnanır mısın önceki iki gün aklımdan çıkaramadım ben de ama erteledim yarın diye hep sonra unuttum:)
Ya aslında dyette yağsız tuzsuz mısır yeniyo ama yağı geçtim tuzsuz hiç olmuyo, bide 1 su bardağı patlamış mısır diyolarki ben onu 1 avuçta bitiririm :KK53: neyse bende kendimi hafta sonuna saklayayım kaçamak olarak yerim 😋

İyi akşamlar
11: 00
1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 3-4 parça tahinli çörek, yarım domates

15:00
1 kupa yeşil çay

16:00
1 elma

18:00
1 tabak yeşil fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak salata, 1 ince dilim pastırma, 1 lokma ekmek.

Birazdan bir çatal kadayıfın tadına bakıcam, çünkü ilk defa evde yaptım, tutturabildim mi merak ediyorum 😃 1 armut ekleyebilirim menüme.

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş, yarım saat dışarda gezinti.

Geçmişi okumadım, ilk fırsatta okurum inşallah

Iyi akşamlar kızlar.Kendime henüz geldim.Bugun dr.a gittim.Tum gunum hastanede gecti.Kist varmış.O düzensizlik yapmış.
Kahvaltı 08.30
1dilim tb ekmek.
1yumurtadan omlet.. 1dilim peynir 2zeytin
Salatalık

17.00 Akşam
1kase sehriye corbasi..1karnıyarık ..3kasik pirinç pilavı.. salata.

18.00.sekersiz türk kahvesi.

19.30 1fincan çay 1dilim ıslak kek
Kek olmadi ama aşırı sekerim düşmüş.Canim çok istedi.

2ltsu..spor yok.Yorgunluktan dizlerim ağrıyor.

Aman ha 😂 gerçi benimde aklımdan mısır patlatmak geçiyo 1 saattir kendimle savaşıyorum 😂
Kız biraz önce mutfak camını açtım ortalık nasıl mısır kokuyor eltim yapmış sanırım burnumu deldi koku cigerlerim parçalandı 😁😁ama çok şükür evde mısır yok patlatamadim😁😁😁yoksa öyle canım çekti ki patlatitdim o kesin😀😀😀zalım elti🙄🙄😶😶

Iyi aksamlar
Menü yazsam mi diye düşündüm pek bisey yiyemedim
3 gün önce migren atağı geldi ama hafif geçince bende ilac almadım dun gece doruk noktasına ulaştı gece boyu hastaydım bugün de bütün gün atesim vardi simdi iyiceyim biraz

Sabah
1 kucuk peynirli poğaça
1 bardak çay

Öğle
Yok

Aksam
1 kase mercimek çorbası
1.5 lt su
4845 adim

Gece evde dolaşırken adim atmışım bu kadar

menu paylaşımıni yapayım 😁😁
11de kahvaltı
1 yumurtadan maydanozlu omlet
2 parça çökelek
Çeyrek ekmek
3te 1 muz yarım elma
5te yarım portakal
6da akşam yemeği
1 lahmacun
1 tabak tavuk çorbası
3 çatal biber yogurtlama
7 de 1 neskafe yanına 2parca bitter çikolata koydum ama çok savaşlar verip geri çıkardım onun yerine kuru incir yedim çikolata hayal edip😂😂😂😂
80 dakikA yürüyüş yarın sanırım yürüyüşe çıkmam ayak parmaklarım su topladı 😶😶🙄🙄
3 bucuk litre su

Back
X