Bende pek sevmem haşlama,yersemde gögüs yerim bitekHaşlanmış tavuğu farkettim ben asla öyle yiyemiyorum haşlanmış tavuğu.. tavuğu en çok sote olarak seviyorum...ama seninki daha doğru salata ile birlikte daha kilo verilir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pek sevmem haşlama,yersemde gögüs yerim bitekHaşlanmış tavuğu farkettim ben asla öyle yiyemiyorum haşlanmış tavuğu.. tavuğu en çok sote olarak seviyorum...ama seninki daha doğru salata ile birlikte daha kilo verilir..
Aynen cnm, bazen wasanın üstüne yapıyorum oda güzel oluyo bide dün wasayı ikiye böldüm araya fıstık ezmesi sürdüm 2 kat yaptım bitter çikokataya buladım dolapta dondurdum gofret oldu bildiğinbu aralar böyle tariflere taktım arada deniyorum
![]()
Antep fıstığını kaldırıyorum kaptanım daha yememAntep fıstığı yememen lazım artık. Dün de menünde görmüştüm sanki yanlış hatırlamıyorsam. Ara olarak daha sağlıklı yiyecekler tercih edebilirsin. Mesela bu menünde meyve yok. Onun yerine bir porsiyon meyve tüketebilirdin. Onun harincinde güzel bir menü.
Arkadaşlar oldu mu bu şimdi hiç aklımda yokken Off kulağa çok hoş geldi çıtır çıtır bi gofret hemde sağlıklı... Neyseki wasam yok 60 kilo ödülü olarak aklımda ve kalbimde kalsın bu gofret iki haftaya yerimmm.. Diyet sırasında yersem ayarsızım çok yer bol kalori alırım huyumu biliyorum bir tepsi yapar dolapta her öğünün peşine bir tane yiyebilirimAynen cnm, bazen wasanın üstüne yapıyorum oda güzel oluyo bide dün wasayı ikiye böldüm araya fıstık ezmesi sürdüm 2 kat yaptım bitter çikokataya buladım dolapta dondurdum gofret oldu bildiğinbu aralar böyle tariflere taktım arada deniyorum
![]()
Grubun diyet düşmanı gibi oldum biraz ama bu masum bi atıştırmalık arada 1 tane yenir, arada amaArkadaşlar oldu mu bu şimdi hiç aklımda yokken Off kulağa çok hoş geldi çıtır çıtır bi gofret hemde sağlıklı... Neyseki wasam yok 60 kilo ödülü olarak aklımda ve kalbimde kalsın bu gofret iki haftaya yerimmm.. Diyet sırasında yersem ayarsızım çok yer bol kalori alırım huyumu biliyorum bir tepsi yapar dolapta her öğünün peşine bir tane yiyebilirim![]()
Ben de sonunu görmeden bırakamayanlardanım gidip gelip yer bitiririm maalesefGrubun diyet düşmanı gibi oldum biraz ama bu masum bi atıştırmalık arada 1 tane yenir, arada amabende hamur işi konusunda senin gibiyim asla duramam bi yemeye başlayınca
![]()
Ben de sonunu görmeden bırakamayanlardanım gidip gelip yer bitiririm maalesef
Benim koca bir dolap pasta malzemem var aklıma deli deli düşünceler geldikçe dur diyorum:)Bizim grupça zararlı şeyleri eve sokmamamız şart valla
Aman haBenim koca bir dolap pasta malzemem var aklıma deli deli düşünceler geldikçe dur diyorum:)
İnanır mısın önceki iki gün aklımdan çıkaramadım ben de ama erteledim yarın diye hep sonra unuttum:)Aman hagerçi benimde aklımdan mısır patlatmak geçiyo 1 saattir kendimle savaşıyorum
![]()
Ya aslında dyette yağsız tuzsuz mısır yeniyo ama yağı geçtim tuzsuz hiç olmuyo, bide 1 su bardağı patlamış mısır diyolarki ben onu 1 avuçta bitiririmİnanır mısın önceki iki gün aklımdan çıkaramadım ben de ama erteledim yarın diye hep sonra unuttum:)
Kız biraz önce mutfak camını açtım ortalık nasıl mısır kokuyor eltim yapmış sanırım burnumu deldi koku cigerlerim parçalandıAman hagerçi benimde aklımdan mısır patlatmak geçiyo 1 saattir kendimle savaşıyorum
![]()
Nasılsın hesap yaptın öyleBugün alınan tahmini kalori=1000
Sporla yakılan= 450
Kalan=550
Günlük kalori ihtiyacım=1750
Bu durumda;
Bugün verilen tahmini kilo=180gr![]()