Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalaaarrr, beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Kullanıcı Adı :dilekruzgar
İsim (İsteğe Bağlı ):dilek
Mesleginiz:doktor
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz :162
Kilonuz:76,4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : malum pandemi, aşırı ama çok aşırı gece atıştırmaları, 1 aydır da sigarayı bıraktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık- fiziksel görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 10 yıl önce :))
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben 🥰

merhabalaaarrr, beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Kullanıcı Adı :dilekruzgar
İsim (İsteğe Bağlı ):dilek
Mesleginiz:doktor
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz :162
Kilonuz:76,4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : malum pandemi, aşırı ama çok aşırı gece atıştırmaları, 1 aydır da sigarayı bıraktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık- fiziksel görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 10 yıl önce :))
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldiniz 😊

Kuzum, hadi diyeti zayıflamayı geçtim, sağlık için en az günde 1,5 litre su iç bari..2 bardak çok tehlikeli sağlığın için😨
Menün az kalorili, ama su ile desteklemezsen zayıflama hızın üç kat düşer. Yani biraz zorlayıp suyu artırırsan, tartıda etkisini hemen göreceksin zaten.
Haklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonra

Canım su içmeyi sevmiyorsun sanırım Suyun içine birkaç damla limon damlatabilirsin çok lezzetli oluyor insanın içtikçe içesi geliyor birde öyle dene istersen. Birde ben kendime özel suluk almıştım 1.5 ltlik motive etmişti beni.. Acil sağlığın için bişeyler yapmalısın bu kadar az suyla o böbrekler neler çekiyordur
Suluk fikri de iyiymis. Aslinda ilk hamileligimde bende bu 1,5 lt lik su siselerinden almistim gayet de ise yaramisti. deniycem canim tesekkurler

biraz kendimden bahsedeyim, 42 yaşında 162 cm boy 76 kilo civarında yoğun tempoda çalışan biriyim.. oldum olası çok iştahlıyım ve yemeyi en çok sevdiğim şey kahvaltı- aburcubur .. tostla bir ömür geçirebilirm .. pandemi ile beraber işyüküm ve stresim o kadar çok arttı ki kendimi dünyayı yemeye vurdum... sonuç muhteşem oldu bu dönemde 12 kilo aldım .. kendi çabaalrım yetersiz kalınca diyetiseyene başvurdum 1 ayda 4 kilo verdim de, bu son hafatasonu yasaklarıyla ona da gidemedim hafta içi de vaktim olmadı .. nasıl motive olsam diye düşünürken 10 yıl önce doğum kilolarımı vermiştim kk ile diye atladım hemen..bu aralar işler de daha iyi vakit ayırabirim kendime , spor bile yapabilirim belki ..
bu arada kronik bir diyetyaparım tüm diyetleri denemiş olabilirim.. şimdiki amacım düşük karbonhidrat + İF yapabilmek..
hepnize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere ...
hosgeldin aramiza. umarim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin

Geçmiş olsun cnm, benimde teyzem ve dayılarım falan Ankara'da baya hissedilmiş korkmuşlar onlarda
Çok teşekkürler canım. Dediğin gibi Kalecik Ankara'nın ilçesi ama bize Ankara'dan daha yakın. Daha önceki Akyurt depreminde de hissetmiştik. Ama dün akşam ki bayağı salladı. Allah kimseye yaşatmasın.
Haklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonra
Ben en baştan beridir söylüyorum ama :KK43: Alarm kur olmazsa.
cok gecmis olsun. ne kadar da artti bu depremler. Rabbim korusun herkesi.
Çok teşekkürler canım inşallah çok amin :dua:
Çok geçmiş olsun canım:KK43:
Çok sağol canım :KK68:

Dün akşam yemeğinde mercimek köftesi vardı :KK48::KK48: Yanında turşu ve şalgam suyu da vardı. Gerçek sonucu yarın alırım büyük ihtimal.

O nedenle bugün ki tartı beni biraz ters köşe yaptı.

Cuma : 74.4

bugün : 75.2

+800

Gunaydin arkadaslar dunki menumu yazayim
Kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta 1kk peynir 3 zeytin salatalik biber dereotu nane maydonoz 1.5 yemek kaşığı fistik ezme ince yarim dilim tam bugday ekmek
Ara ogun 13.00 turk kahvesi 1 minik parca cikolata

Aksam 17.00
1 kase yayla corba firinda brokoli karnabahar 3 köfte mantar az porsiyonda
Ara 19 1 avuc soslu fistik ceviz
Ara 20. 00 2 dilim elma 1 dilim portakal 2 dilim muz
Tartiyida birazdan yazicam

Back
X